Good night met Kneipp


Een goede nachtrust, ik droom ervan. En wanneer mijn favoriete merk dan een lijn uitbrengt die bijdraagt aan een goede nachtrust, sta ik natuurlijk te popelen om dit te proberen. 

Kneipp heeft in Oktober een fantastische lijn gelanceerd, de Good Night lijn met zeven verschillende producten ter ondersteuning van een goede nachtrust. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat een goede nachtrust enorm veel voordelen heeft. Zo wordt je er gelukkiger van, je prestaties worden er beter door en je zult jezelf fit en gezond voelen. Dit willen we allemaal, toch? 

De Good night lijn van Kneipp heeft een warme houtachtige geurbeleving. Dit komt door de Alpenden en Amyris. Twee geuren die je helpen om je hoofd tot rust te laten komen, waardoor je weer beter in slaap valt en de volgende ochtend fris en fruitig kunt opstaan. 

De Alpenden is een etherische olie van dennenbomen uit de Alpen. En de Amyris is een kleine berkenboom met glanzende blaadjes en witte bloemetjes. 

Voor de geur kan ik je alleen maar vertellen om de producten uit deze Good Night lijn zelf aan te schaffen. Deze is zo intens fijn. Door er alleen maar aan te ruiken komt de zen naar boven drijven. 

De Good Night lijn bestaat uit zeven verschillende producten: 

☾ Regenerating body oil 100 ml € 9,49

☾ Badolie 100 ml € 10,49

☾ Badschuim 400 ml € 9.99

☾ Douche foam € 200 ml € 8,49

☾ Douche 200 ml € 5,99

☾ Sheet Mask € 3,99 

☾ Geurkaars 145 gr € 7,99


Ik mocht de Badschuim, Sheet Mask en de geurkaars proberen. Guess what? Nu wil ik de rest ook in mijn badkamer. En zoals ik net al zei, moet je de geur echt zelf ervaren. Hij is warm en intens prettig. Mijn meiden gaan in bad met de badschuim voor ze naar bed gaan. Ze noemen het "inkt". Dit komt door de intens donkere blauwe kleur van de badschuim. Ik baal nu alleen dat ik niet zelf meer in het kinderbadje pas ; ) 
De geurkaars wou ik eigenlijk naast mijn bed zetten, zodat ik hem aan kon steken wanneer ik nog even tot rust zou komen voor het slapen gaan. Maar ik kon mijzelf niet bedwingen en zette hem beneden op de voortafel. De geur...... episch, hemels! Als hij een avondje aan staat ruik je het door het hele huis. Absoluut geen straf. Hij geeft dat speciale winter gevoel, je weet wel wanneer het buiten steenkoud, witte sneeuw en jij heerlijk binnen onder een dekentje (of twee) vertoeft met een warm kopje thee. 


De Sheet Masks van Kneipp hebben vanaf het begin dat ik kennis maakte met Kneipp al mijn hart veroverd. En sindsdien gebruik ik ook het liefst een sheet mask in plaats van een masker uit een potje. Ik leg hem op mijn gezicht, ga ondertussen iets in de trant van ontspanning doen. Dus in dit geval geen telefoon of Netflix, maar kleuren of een fijn boek. Er valt nog zoveel te leren over de manier waarop je naar bed gaat. 

Naast de producten uit de Good Night lijn van Kneipp zijn er nog een paar dingen die je kunt doen om je nachtrust te bevorderen. 

De allermooiste, fijnste en beste tip die ik kreeg van Kneipp is degene over Netflix. Netflix is geen ontspanning, ondanks dat we dit wel zo noemen. Ik moet regelmatig tegen mijn wederhelft zeggen dat mijn brein even geen Netflix aan kan. Netflix is namelijk inspanning. Dus wanneer jij vlak voor het slapen gaan een Netflix film of serie gaat kijken gaat dit ten kosten van je ontspanning. 

Probeer om iedere dag op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan en deze beaam ik maar al te graag. Mijn bed tijd staat op 22:30. Soms iets eerder. Zo kom ik toch aan mijn 7 uurtjes slaap wanneer ik om 06:00 mijn wekker zet. En waarom ik dat doe lees je hier

En natuurlijk de good old, niets meer eten 3 uur voor je gaat slapen. Dat was of eigenlijk is mijn soort van goede voornemen. Ik ben er inmiddels gewend aan geraakt dat ik in de avond altijd wat te snacken pak. Daar werd ik enorm onrustig van, maar deed het toch. Inmiddels lukt het mij om alles te laten staan en in ruil hiervoor drink ik een paar fijne thee'tjes van Pukka

De belangrijkste voordelen van deze Good Night lijn zijn: Ontspannen in de avond voor een goede nachtrust, bewezen werking door wetenschappelijke studies, dermatologisch getest, vegan en niet op dieren getest en zonder conserveringmiddelen, paraffine, minerale oliƫn, siliconen, microplastics.

Ik kan je nu alleen nog maar aansporen om zelf de producten aan te schaffen. Dat kan door middel van de Kneipp website of bij de bekende Kneipp verkooppunten. Er zijn her en der wat leuke acties op dit moment zoals 1+1 gratis.