Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Zelf maken - Limonade met bubbels
Tijdens mijn zwangerschap van Esra heb ik liters cola verslonden. Ja, echt liters. Bas zorgde er altijd voor dat er een ruime voorraad aan cola in huis aanwezig was om mij te voorzien van die vieze zwangerschaps craving. Want eigenlijk vind ik cola helemaal niet zo lekker. Maar toen, toen stond ik ermee op en ging ermee naar bed. OK, bij wijze van! Niet zo bijster gezond voor je tanden en überhaupt voor je lichaam. Inmiddels is Esra 7 maanden en drink ik alleen nog cola als ik een klein mini katertje heb ha. Moet kunnen toch? De cola heb ik dus ingeruild voor iets veel lekkerder en gezonds.


Namelijk limonade met echte bubbels. Je weet wel, als in prik zoals in cola of sinas. Leuk verhaal wel, want toen ik Bas net leerde kennen dronk hij dit erg veel en eerlijk is eerlijk ik had er nog nooit van gehoord laat staan geproefd. Bas schonk een glas voor mij in en ik was meteen verliefd. Soms kan het allemaal zo simpel zijn hoor. Ergens op een blauwe maandag hebben wij dit nog wel eens gedronken tijdens een warme zomerdag - althans, zomer? Mag ik dat woord nog wel in mijn mond nemen? Anyways, Bas kwam dus laatst weer aan met met dit lekkere sapje en ik moest dit gewoon met je delen. Misschien ken je het al en ben ik gewoon al oud en stoffig, misschien kende je het nog niet.

Je hebt simpelweg een limonade naar keuze nodig, dit kan echt alles zijn. Van grenadine limonade tot Roosvicee. En het belangrijkste ingrediënt; Spa rood. Juist dat water met die bubbeltjes. Dit hoeft echt niet per se van Spa te zijn natuurlijk. Ik weet namelijk dat Lidl ook erg lekkere bubbeltjes water heeft. Gewoon nog een extra gratis tipje. Dus een beetje limonade in je glas met bruisend mineraal water en tada - Echt limonade met bubbels! Lekker en gezonder dan al die andere zoete drankjes met meer suikerklontjes dan je lief is.

Weetje wat nog leuker is? Je hebt ook Kindercola siroop. Dit kun je ook aanmaken met bubbeltjes water. Gezondere cola zonder dat je kids daar iets van merken. Zelfs mix ik het bubbeltjes water maar al te graag met sinaasappel limonade. Jup, een echte sinas dus!

En vraag je je nu af, goh waarom zou je dit delen? Ik ben vast niet de enige die niet zo gek is op gewoon limonade. Dat is het voor mij gewoon net niet. Sharing is caring right? Waarschijnlijk hebben de mama's onder ons hier een gouden tip te pakken als je kids hebt die maar al te graag cola of andere zoete drankjes drinken. Vajèn is er in ieder geval gek op, net als haar papa en mama! Heerlijk voor een warme dag, tenminste... als het ons nog is gegund om te mogen genieten van wat zonnestraaltjes - al zijn het er maar een paar.

Ook lekker om er een paar stukjes echt fruit aan toe te voegen. Aardbeitjes bijvoorbeeld, schijfje citroen, you name it. Zo kom je ook nog aan de hoeveelheid water die je zou moeten drinken op een dag. Win(e) win(e)!

Pssssst - Ruil je normale glas in voor een chic wijnglas. Doen we gewoon net alsof  #momlifeDIT VIND JE VAST OOK LEUK: