Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Zelf maken - Limonade met bubbels
Tijdens mijn zwangerschap van Esra heb ik liters cola verslonden. Ja, echt liters. Bas zorgde er altijd voor dat er een ruime voorraad aan cola in huis aanwezig was om mij te voorzien van die vieze zwangerschaps craving. Want eigenlijk vind ik cola helemaal niet zo lekker. Maar toen, toen stond ik ermee op en ging ermee naar bed. OK, bij wijze van! Niet zo bijster gezond voor je tanden en überhaupt voor je lichaam. Inmiddels is Esra 7 maanden en drink ik alleen nog cola als ik een klein mini katertje heb ha. Moet kunnen toch? De cola heb ik dus ingeruild voor iets veel lekkerder en gezonds.


Namelijk limonade met echte bubbels. Je weet wel, als in prik zoals in cola of sinas. Leuk verhaal wel, want toen ik Bas net leerde kennen dronk hij dit erg veel en eerlijk is eerlijk ik had er nog nooit van gehoord laat staan geproefd. Bas schonk een glas voor mij in en ik was meteen verliefd. Soms kan het allemaal zo simpel zijn hoor. Ergens op een blauwe maandag hebben wij dit nog wel eens gedronken tijdens een warme zomerdag - althans, zomer? Mag ik dat woord nog wel in mijn mond nemen? Anyways, Bas kwam dus laatst weer aan met met dit lekkere sapje en ik moest dit gewoon met je delen. Misschien ken je het al en ben ik gewoon al oud en stoffig, misschien kende je het nog niet.

Je hebt simpelweg een limonade naar keuze nodig, dit kan echt alles zijn. Van grenadine limonade tot Roosvicee. En het belangrijkste ingrediënt; Spa rood. Juist dat water met die bubbeltjes. Dit hoeft echt niet per se van Spa te zijn natuurlijk. Ik weet namelijk dat Lidl ook erg lekkere bubbeltjes water heeft. Gewoon nog een extra gratis tipje. Dus een beetje limonade in je glas met bruisend mineraal water en tada - Echt limonade met bubbels! Lekker en gezonder dan al die andere zoete drankjes met meer suikerklontjes dan je lief is.

Weetje wat nog leuker is? Je hebt ook Kindercola siroop. Dit kun je ook aanmaken met bubbeltjes water. Gezondere cola zonder dat je kids daar iets van merken. Zelfs mix ik het bubbeltjes water maar al te graag met sinaasappel limonade. Jup, een echte sinas dus!

En vraag je je nu af, goh waarom zou je dit delen? Ik ben vast niet de enige die niet zo gek is op gewoon limonade. Dat is het voor mij gewoon net niet. Sharing is caring right? Waarschijnlijk hebben de mama's onder ons hier een gouden tip te pakken als je kids hebt die maar al te graag cola of andere zoete drankjes drinken. Vajèn is er in ieder geval gek op, net als haar papa en mama! Heerlijk voor een warme dag, tenminste... als het ons nog is gegund om te mogen genieten van wat zonnestraaltjes - al zijn het er maar een paar.

Ook lekker om er een paar stukjes echt fruit aan toe te voegen. Aardbeitjes bijvoorbeeld, schijfje citroen, you name it. Zo kom je ook nog aan de hoeveelheid water die je zou moeten drinken op een dag. Win(e) win(e)!

Pssssst - Ruil je normale glas in voor een chic wijnglas. Doen we gewoon net alsof  #momlifeDIT VIND JE VAST OOK LEUK: