12 nieuwe massage bars van Lush + voordelen van een massage

 


Lush, wie kent ze niet! Mijn ontgroening van Lush begon heel veel jaren geleden. Ik kocht toen de Lush Snow Fairy douchegel. Once you go Snow Fairy, yo'll never go back. Maar natuurlijk moesten er ook een paar bruisballen bij. Ondanks ik toen geen bad tot mijn beschikking had, was dat absoluut niet erg. Ik verkruimelde ze in een voetenbadje want de geur  ♥ En daarbij deed ik een beetje van de verkruimelde bruisbal in mijn stofzuiger. Ben je ooit in een Lush winkel binnen gestapt? Daar wil je ook nooit meer weg, diezelfde geur ontstaat wanneer je met een verkruimelde bruisbal gaat stofzuigen! Maar ook heb ik in die tijd kennis gemaakt met de Lush massage bars. Hemels!  Anyhow, we varen een beetje af. Lush introduceert voor Valentijnsdag maar liefst 12 nieuwe massage bars. 12!

Met deze 12 nieuwe massage bars stimuleert Lush de kracht van aanraking. De massage bars zijn uitgevonden door Lush Spa-therapeuten en zijn daarbij ook geheel verpakkingsvrij. 

Wat is een massage bar? 

Een massage bar is een massageolie in vaste vorm. Bij lichaamstemperatuur smelt de massage bar tot een massageolie. Je verwarmt ze tussen je handen om vervolgens all the way te gaan met je handen tot het geven van een adembenemende massage ; ) 

Iedere massage bar zit vol hydraterende fair trade bilogische cacaoboter uit Sierre Leone. Ook mag de fair trade sheaboter niet ontbreken in de massage bars. En last but not least vindt je in de massage bars de beste etherische oliën gemaakt van bloemen, bomen, kruiden, specerijen, struiken, scheuten en allerlei soorten groen. Sounds nice huh?! 

Dit zijn de 12 nieuwe massage bars van Lush:

True Romance € 15.00
Met een heerlijke geur van Lush spa, arganolie en roze klei. 

Tumeric Latte € 12.00
Zachte vanille met ondertonen van romige praline en zoete tonka absolue die zorgt voor een vleugje karamel.

Sex Bomb € 12.00
Heerlijke geuren van jasmijn en ylang ylang.

Coconut Drench € 14.00
Fair trade cacao en sheaboter met extra virgin kokosolie en Brazaliaanse babassu-olie. 

Purity and Clarity € 11.00 
Perfect voor energie en focus met een zonnige frisse geur.

Power of Touch €15.00
Met de geur van Bergamot en bloemige oranjebloesem.

Junk € 11.00
Een zoete zwarte bessen geur en rozemarijn.

Grass € 15.00 
Een kruidige en bosachtige geur met neroli en aards sandelhout. 

Attar € 16.00
Met ylang ylang die samen komt met de balsamico-achtige geur van cederhout en zachte boters. 

Celebrate € 11.00
Verfrissende geur van sinaasappel en limoen. 

Karma € 11.00
Met geuren van Braziliaanse sinaasappel, sparrennaald en patchouli. 

Tranquil € 11.00
Met de geur van bergamotolie, zoetjes viooltjesblad en roos absolue. 

Mede-uitvinder en sportmasseuse Nicola Camm: “De kracht van aanraking is een van de belangrijkste vormen van welzijn en verbondenheid. Voor velen van ons waren de mogelijkheden hiertoe tijdens de pandemie beperkt.“Aanraking is essentieel voor onze geestelijke gezondheid en welzijn en meer dan ooit voelen we het gebrek aan aanraking in ons dagelijks leven, we missen een manier om ons verbonden te voelen met niet alleen onszelf maar ook met elkaar. “Aanraking wordt vaak geassocieerd met emotionele nabijheid, waardoor we de afwezigheid ervan associëren met emotionele afstand. Daarom wilden we voor Valentijnsdag de verbinding door middel van aanraking stimuleren en verbeteren dankzij onze zorgvuldig samengestelde producten. Of dat nu bij jezelf is of bij een ander. De massage bars zijn gemaakt met ethisch verantwoorde ingrediënten en zijn volledig verpakkingsvrij. Elke bar kan een moment veranderen in een wellnessbehandeling aan huis.”


Wist je dat er aan een massage ontzettend fijne voordelen zitten? 


♥ Stres verlichtend en ontspannend 

♥ Intimiteit tussen partners krijgt een boost

♥ Pijnbestrijding van onder andere Fibromyalgie 

♥ Verlichting van hoofdpijn 

♥ Positieve invloed op stress en slaap bevorderend 

♥ Spierpijn en spanning 

♥ Verlichting van artritis en gewrichtspijn 

♥ Verbeterde bloedcirculatie tijdens een zwangerschap

Valentijnsdag kan best overweldigend zijn omdat de cadeautjes groot, groter, grootst moeten zijn. Maar daar doen we niet aan mee. Het leuke van het geven van een massage bar van Lush is dat je direct de Valentijnsdag van je leven tegemoet gaat. Hang er een mooi kaartje aan met een tekst recht uit je hart en let the fun begin ♥ Oftewel laat the ocytocine stromen! 


www.lush.nl