5 keer leuke Vaderdag cadeausNatuurlijk helpen wij je weer een handje op weg om voor je vader een mooi cadeau te scoren. Met deze 5 toffe tips ga je zonder twijfel een glimlach aan je vader geven. Ook leuk is het om de idee├źn hieronder te bundelen en er een tof pakketje van te maken. Cadeau pakketjes zijn helemaal hip tegenwoordig. Lekkere snack erbij en klaar ben je. 


Undiemeister
We bijten het spits af met Undiemeister. Mannen boxers gemaakt van de mooie stof Mellowood. Dit is een combinatie van Oostenrijkse stof en organisch katoen. Op basis van beuken en eucalyptusbomen. We kunnen Undiemeister dus bestempelen als duurzaam ondergoed. Als de mannen hier niet happy van worden, dan weten wij het ook niet meer. 

Undiemeister is een boxershort ontworpen door, hoe kan het ook anders, mannen. Zij weten natuurlijk als geen ander waar een fijne boxershort aan moet voldoen. De boxershort heeft een lange pijp en zo weinig mogelijk naden. Perfect! 

Naast boxershorts heeft Undiemeister ook T-shirts en sokken in hun assortiment. Jep ook van Mellowood stof. Vind je het geven van een boxershort niet leuk genoeg, dan kun je dus ook kiezen voor 1 van de andere 2 opties. Of je geeft ze alle 3 ­čśë

Ben je nog niet overtuigd? Dan hebben wij hieronder alle pluspunten voor je verzameld. 

- Zijdezacht
- Maximaal ventilerend
- Hypoallergeen 
- Perfect vochtregulerend 
- Krimpt nauwelijks 
- Pilt niet
- Maximaal kleurvast
- Temperatuur regulerend
- CO2 neutraal geproduceerd
- Kleuren uit de natuur


Het beste bier van NederlandHoudt je vader van een lekker biertje op zijn tijd? Dan kunnen wij het "Meet de Brewer" pakket van Maallust via Van Erp Dranken aanraden. Hierin ga je het beste bier van Nederland vinden: De Weldoener blond bier. Naast dit prijswinnende blond biertje krijg je in dit pakket ook nog 6 andere bieren van brouwerij Maallust. Zo maak je op een leuke manier kennis met deze brouwerij. 

Natuurlijk kun je ook gek doen en 6 keer de Weldoener in een pakketje bestellen, dan krijg je als leuk extraatje een Maallust glas erbij. 

Maar misschien heeft je vader meer oren naar een lekker wijntje of een goeie stevige whisky! Nog leuker, maak er een pakketje van met een Undiemeister. 


Voor Papa  Een boekje over ons - Elma van Vliet


Herinneringen, ze zijn zo enorm belangrijk. Je kunt simpelweg niet alles in je brein  opslaan. Daarom geven wij de voorkeur aan bijvoorbeeld een dagboek of invulboek. Elma van Vliet heeft de meest prachtige invulboeken. Zo kwamen wij terecht bij een boekje speciaal voor papa's: Een boekje over ons. Geweldig om samen met je vader in te vullen en herinneringen op te halen. 


OR / 2018 - A.N Other Parfum

Parfum is altijd een persoonlijk dingetje, maar wanneer je kiest voor een unisex parfum heeft je moeder ook de mogelijkheid om het luchtje te gebruiken. Of jij natuurlijk. Wij kozen voor OR/2018 van A.N Other. Een heerlijke ori├źntaalse parfum voor zowel man als vrouw. De parfum is zoet, exotisch en dromerig. Wij hebben er zelf aan mogen snuffelen en hij is by far 1 van de meest fijnste parfums. Plus het is lang hanger. Eentje die lang bij je blijft hangen en zelfs de volgende dag nog ruikt. Bij Parfumado kun je terecht voor travel size flesjes met deze en nog veel andere geuren, waar je hier de blog van kunt lezen. 


12 Rules For Life - Jordan PetersonJordan Peterson, misschien heb je wel eens iets van deze wijze man gehoord. Jordan is een canadees klinisch psycholoog, cultuurcriticus en hoogleraar in de psychologie aan de Universiteit van Toronto.

Op humoristische, verrassende en informatieve wijze vertelt Jordan ons waarom kinderen die aan het skateboarden zijn met rust gelaten moeten worden, welk verschrikkelijk noodloot mensen die te snel oordelen te wachten staat en waarom je altijd een kat moeten aaien als je er ├ę├ęn tegenkomt. In 12 Rules For Life rekent Peterson af met de moderne clich├ęs van wetenschap, geloof en de menselijke natuur.