8x leuke Moederdag cadeaus


Ook dit jaar was ik weer één van de gelukkige bloggers die de XXL Moederdag Blogbox mocht ontvangen. En wat is ie leuk. Te gekke cadeau inspiratie. Van geurstokjes tot een luxe staafmixer. Heb je dus nog geen passend cadeau lees dan vooral even door want er zitten her en der ook wat leuke kortingen verstopt. 



Parfumado

Het is altijd een tof idee om een abonnement cadeau te doen van bijvoorbeeld je moeder haar favoriete tijdschrift die ze nooit zelf in de winkel koopt. Maar hoe leuk is het om haar (of jezelf natuurlijk) een parfum abonnement te geven. Parfumado is een abonnementsdienst voor merk parfums.  Iedere maand maak je kennis met een nieuw merk parfum. Maar hoe weet Parfumado nou waar jij van houdt? Dat is simpel, je doet namelijk vooraf de zogeheten parfum Quiz van Parfumado. Voor € 14,95 kun je alles uit de collectie van Parfumado aan je parfum kalender toevoegen en ook op elk gewenst moment wijzigen. Er zijn meer dan 450 parfums om doorheen te bladeren. Ook geen vervelend klusje, toch? Daarna wacht jij thuis af tot je parfum geleverd wordt. 

De parfum monsters worden geleverd in 8ml monsters wat genoeg is voor een maand met 4 keer sprayen per dag. Dat is nog niet alles, want je krijgt er een travelcase bij waardoor je je parfum ook mee kunt nemen wanneer je onderweg bent. De travelcase past ook makkelijk in je jaszak (of binnenzak -voor de heren onder ons)

Zo maakte ik kennis met de FR/18 A.N Other Eau de Parfum waar ik helemaal wild van ben geworden. Een unisex geur met tonen van citrus, maar toch ook zoet en kruidig. 

Enorm enthousiast over dit gigantisch toffe concept. Mocht jij dat ook zijn dan heb ik een leuke korting voor je. Gebruik de code "BLOGBOX50" voor 50% korting op je eerste maand Parfumado abonnement. 





Essência da Natureza 

Thee is precies zo een dingetje waar je vaak niet denkt om te geven, terwijl het eigenlijk heel leuk is om te geven. Aan wie dan ook. Toevallig vorig weekend ook cadeau gedaan! Maak een leuk pakketje met verschillende soorten thee, een toffe mok, chocolaatje erbij en klaar is je cadeautje. Dan zit je met deze Braziliaanse thee wel goed. 

Essência da Natureza gelooft dat zorgen voor de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, de sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven. Ik kan het hier niet mee oneens zijn. Unieke, hoogwaardige plantaardige producten in ongebleekte theezakjes, oh yes! 

De theesoorten worden gemaakt van planten uit de Zuid Amerikaanse Amazone die daar gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen. There you go. Dit vind ik zelf enorm interessant. Ik heb een speciaal notitieboekje waarin ik allerlei eetbare planten in opschrijf met hun helingseigenschappen. De natuur geeft ons dit niet voor niets. Dus dat deze thee gemaakt is van planten, ja...dat laat mijn hart sneller kloppen. 

Bij het selecteren van de thee worden zoveel mogelijk plantaardige ingrediënten gebruikt. En niet geheel onbelangrijk, de thee kan ook worden gedronken door veganisten doordat de thee vrij is van dierlijke producten. En ik wil nog even de eerlijke handel benoemen van Essência da Natureza die zij hanteren met de duurzame telers. 

En dan nu over naar dé thee! De bussen thee zien er enorm leuk uit. De thee zit in een luxe bus waardoor ze ook heel tof zullen staan in iedere keuken. Zoals ik net al zei hierboven zit de thee in ongebleekte theezakjes. Voor het ultieme thee genot laat je het zakje 5 minuten in je kop drijven. 

Ik mocht 3 verschillende theesoorten uit proberen en ik denk dat van deze 3 de Passion Fruit mijn favoriet is. Hoewel ik de Lemon en de Guava leaves ook erg lekker vind. Ik ben sowieso een enorm thee fan dus de Essência da Natureza heb ik met liefde toegevoegd aan de familie. 

Natuurlijk is er een kortingscode beschikbaar voor jullie. Gebruik de code "Kimmichaelis15" voor 15% korting op je bestelling. 






Braun MQ3 Staafmixer

Van die keuken attributen die je niet kunt missen, daaronder valt een staafmixer. En dan wel de Braun MQ3.  Bij het lezen van het woord "spatvrij" was ik om. En ik denk menig moeder met mij. Onze muren in de keuken hebben anderhalf jaar geleden een kleurtje gekregen waar je behoorlijk goed de vlekken op ziet, dus de SplashControl technologie zou voor mij al een reden zijn om voor deze staafmixer te kiezen voor zowel mijzelf als cadeau. 

Naast de SplashControl bevat de staafmixer een eenvoudige snelheidsregeling die intuïtief te gebruiken is. En de staafmixer heeft een handig EasyClick systeem waardoor je makkelijk en kunt wisselen tussen verschillende accessoires. 

Halllllo zelf gemaakte pesto en pasta saus! Oh mocht je deze toffe Braun MQ3 staafmixer cadeau doen, dan kun je op Fsom.nl terecht voor een paar heerlijke recepten ;) 

Met de "blogbox" (kleine letters) krijg jij 20% korting op het gehele Braun MQ3 assortiment in de webshop van Braun.  




Schoonmaken met HG

HG, wie kent dit merk niet. Te vinden in bijna ieder kastje in de keuken bij de hand en theedoeken. Ook hier bestaat ons assortiment uit veel producten van HG. Geloof mij, moeders gaan hier goed op hoor en zeker wanneer je er een briefje bij stopt dat ze voorlopig even niet zelf hoeft schoon te maken, beste Moederdag cadeau ooit! 

Wanneer je moeder koffie drinkt is de HG Koffiemachine reiniger een reddende engel en onmisbaar in het keukenkastje. Het is een klusje wat vaak blijft liggen maar nadat je dit gedaan heb zal je merken dat de koffie er alleen maar beter op wordt. 

Wasjes draaien hoort erbij maar is ook typisch zo een klusje waar geen enkele moeder voor warm loopt. Toch? Dus om je moeder even te ontzien van wassen op Moederdag is HG tegen nare geurtjes wel een hele lekkere oplossing. Even een opfrisbeurt en je shirt of broek kan weer een dagje langer mee. 

En dan last but not least HG tegen stinke vuilnisbakken. HET geheime wapen tegen een stinkende vuilnisbak. I promise, hier gaan moeders zo zo zo blij van worden. Hoe vaak ik niet beneden kom en ik de vuilnisbak ruik... blugh. Nu gebruiken wij de HG tegen stinkende vuilnisbakken en is de vuilnisbak veranderd in een lekker ruikend object (haha).






Nedis Smart LED Filament lamp

Een lamp die je kunt aansluiten op je Wi-Fi netwerk. Hallo nieuwe technologie. Ik word er blij van en ik denk menig tech-loving moeder met mij. 

De Nedis Smart LED filament lamp is er zo eentje. Super simpele installatie zonder dat je ook maar enige technische aanleg hoeft te hebben. Alles wat je nodig hebt is een Wi-Fi verbinding (router), de Nedis Smartlife app en de lamp. Plug en play. 

Via de app kun je de helderheid van de lamp regelen. Dit kan zowel op een tablet als je smartphone. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je zelfs met je stem de lamp bedienen via Amazon Alexa of Google Home. Ook kun je verschillende tijdschema's maken wanneer de lamp aan en uit moet gaan.






Hydrangeaworld

Een boeket met bloemen is natuurlijk altijd één van de cadeaus die het altijd goed doen. Wil je het dit jaar helemaal anders doen? Geef dan een kamerhortensia van Hydrangeaworld cadeau. 

Een kamerhortensia heeft honderden bloemetjes die minimaal 4 weken bloeien. Kleur in je leven maakt iedereen gelukkig ♥ Maar wist je ook dat de kamerhortensia een positieve invloed heeft op een gezond binnenklimaat? Nee ik ook niet. Dit komt door de sterk vochtregulerende werking van de Hortensia. Klachten als een droge huid, hoofdpijn en droge ogen kunnen afnemen met het in huis halen van de kamerhortensia. 

De verzorging is heel eenvoudig: regelmatig een slokje water is voldoende. Zodra de potgrond licht vochtig is is de kamerhortensia tevreden. Zet hem of haar op een plek waar voldoende daglicht aanwezig is. Nou kind kan de was doen toch? 

De kamerhortensia is verkrijgbaar bij verschillende tuincentra, bloemisten en supermarkten. 






Janzen Geurstokjes

Geurstokjes, ook typisch zo een cadeau waar ik zelf nooit op gekomen was. Niet alleen voor Moederdag natuurlijk maar dit is altijd een heel leuk cadeau als je het mij vraagt. En sowieso vind ik de geuren van de Janzen producten altijd subliem.

Ik heb de Janzen geurstokjes in de geur Skin 90 en jongens, die wil je! Wat een hemelse geur. Love it! Je kunt de geurstokjes overal neerzetten. Van badkamer tot toilet en van slaapkamer tot kantoor. De geur verspreid zich door de gehele ruimte door de speciale houten stokjes. Je bepaalt met het aantal stokjes zelf de geurintensiteit. 

Je koopt met gemak een navulling om te blijven genieten van dezelfde geur, maar er zijn ook een tal aan andere geuren die gok ik de moeite waard zijn om te proberen. 





Bach Bloesems

The final is aan Bach Bloesems. Tot hiervoor nog niet eerder van gehoord en wat vind ik dat ontzettend jammer. Toen ik de website opende viel mijn oog op "Original Flower remedies" they had me. Ik zei het volgens mij hier boven bij de thee ook al, maar de natuur geeft ons zoveel, waarom gebruiken we dit niet vaker?

Terug naar de bloesems van Bach. Wat zei zelf zeggen "Soms ben je niet helemaal jezelf en heb je iets nodig om weer in balans te komen. Dan kunnen Bach bloesems helpen. Ze kunnen je helpen emotioneel gezond te leven" De Bach bloesems kun je langdurig gebruiken, ook zwangere vrouwen en jonge kinderen. 

Ik kan je nu de complete filosofie verstellen achter de Bach bloesems, maar als je hier klikt kun je alles op je gemak lezen. Het is absoluut de moeite waard om dit te gaan lezen want ik ben na het lezen van deze filosofie van Dr Bach nog enthousiaster dan ik zelf dacht. Het Systeem van op planten en bloemen gebasseerde kruidentincturen werd in de jaren dertig ontwikkeld door Dr. Edward Bach. Een arts en homeopaat, die ervan overtuigd was dat emotioneel welzijn de sleutel was tot goede gezondheid. En ik ben het voor 1000% eens met Dr. Bach. Ik sta er precies zo in. Om nog even terug te komen op mijn eigen notitieboek. 

Je kunt kiezen uit 38 Bach bloesems en je eigen persoonlijke mix samenstellen afgestemd op jouw emoties. Via de Bloesemwijzer kun je dit makkelijk doen. 

Ik kreeg 3 verschillende bloesems: 

 Walnut - Onzeker en behoefte aan bescherming

Star of Bethlehem - Verzachter voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok

White Chestnut - Bij zorgen, gepieker, nare gedachten, onverwerkte conflicten

Het werkt heel simpel, je neemt 2 druppels per keer in door middel van ze toe te voegen aan een glas water. Neem minstens 4 keer zo een glas per dag. 

De Bach bloesems zijn verkrijgbaar bij onder andere Holland & Barrett, Bol.com, G&W en vele andere zelfstandige drogisten. 

Wanneer je Bach bloesems besteld op Bloesemsvanbach.nl ontvang je bij gebruik van de kortingscode "Moederdag15" 15% korting op je bestelling.