Doorgaan naar hoofdcontent

Zo onderga jij een oxytocine boost

Gaat er een belletje rinkelen bij het horen van het woord Oxytocine? Ook wel liefdeshormoon, knuffelhormoon of bindingshormoon genoemd. Dit zijn bijnamen die gegeven zijn aan oxytocine . En zoals deze bijnamen doen vermoeden speelt oxytocine een belangrijke rol in de menselijke binding. Dit stofje komt onder andere vrij tijdens de bevalling en borstvoeding. Dit maakt dat oxytocine de sleutel is tot de band tussen ouder en kind.  Seksuele intimiteit, knuffelen, zoenen, het zijn allemaal activiteiten die de productie van oxytocine aansturen, wat tegelijkertijd ook de banden tussen volwassenen kan versterken. Je lichaam produceert van nature oxytocine, maar we kunnen er altijd een schepje bovenop doen om je oxytocine aanmaak te vergroten.  Yoga In 2013 is er een onderzoek geweest waaruit blijkt dat yoga kan helpen om de productie van oxytocine te verhogen.  Naast de hogere productie van oxytocine heeft yoga op veel meer manieren invloed op je happy hormonen. Zoals Dopamine. Die beter beke

PRIDE collectie van C&A

 Juni is dé PRIDE maand en C&A komt daarom met een fantastische campagne - de LGBTQIA + U+ME campagne. Dit is de slogan van het merk en hiermee staan zij voor gelijkheid en het stimuleren van inclusiviteit. Maar ook diversiteit en het gevoel van gemeenschap. Bij C&A kun je uiteraard terecht voor fashion en daarom vieren zij de PRIDE maand in de vorm van fashion. Oh yes! 

'Liefde is voor iedereen' is de slogan van deze campagne. Hiermee wil C&A de communiceren dat inderdaad liefde voor iedereen is. Er worden ook geen genderlabels of one size fits gebruikt. 


De intens toffe campagne bestaat uit twee collecties. De unisex collectie bestaat uit goede basics van hoge kwaliteit. En natuurlijk speelt het geslacht geen enkele rol in deze collectie. De andere collectie bestaat uit kleurrijke items en geven precies aan hoe divers de samenleving is. 

Uiteraard heb ik wat beelden voor je uit de collectie. Bekijk ze hieronder of surf snel naar de online shop van C&A om de gehele collectie te shoppen. Ik kan je vertellen dat de collectie feno-me-naal is geworden ♥ 
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.