PRIDE collectie van C&A

 Juni is dé PRIDE maand en C&A komt daarom met een fantastische campagne - de LGBTQIA + U+ME campagne. Dit is de slogan van het merk en hiermee staan zij voor gelijkheid en het stimuleren van inclusiviteit. Maar ook diversiteit en het gevoel van gemeenschap. Bij C&A kun je uiteraard terecht voor fashion en daarom vieren zij de PRIDE maand in de vorm van fashion. Oh yes! 

'Liefde is voor iedereen' is de slogan van deze campagne. Hiermee wil C&A de communiceren dat inderdaad liefde voor iedereen is. Er worden ook geen genderlabels of one size fits gebruikt. 


De intens toffe campagne bestaat uit twee collecties. De unisex collectie bestaat uit goede basics van hoge kwaliteit. En natuurlijk speelt het geslacht geen enkele rol in deze collectie. De andere collectie bestaat uit kleurrijke items en geven precies aan hoe divers de samenleving is. 

Uiteraard heb ik wat beelden voor je uit de collectie. Bekijk ze hieronder of surf snel naar de online shop van C&A om de gehele collectie te shoppen. Ik kan je vertellen dat de collectie feno-me-naal is geworden ♥