Foto's die ik wilde maken met mijn newborn maar niet heb gemaakt



Ik heb een biecht... een hele grote biecht... ik ben namelijk verslaafd...

Verslaafd aan PINTEREST! 'S nachts niet kunnen slapen? Pinnen. Toen Esra nog klein was en 's nachts kwam voor haar voeding? Pinnen tot ik bijna zelf in slaap viel. Ik zou het de hele dag kunnen doen. Ik had eigenlijk geen plek meer op mijn telefoon (geheugen) dat ik zelfs een paar apps heb verwijdert om de Pinterest app op mijn telefoon te kunnen stallen en geloof mij.. hij staat meer aan dan whats app. Een echte Pin junkie dus. Who's with me?

Toen ik zwanger was van Esra wou ik dolgraag een aantal mooie en vooral te gekke newborn foto's maken. En zo was er weer een nieuw pin bord geboren. Nu ik weer zwanger ben pin ik nog steeds newborn foto's die graag zou willen maken. Gewoon zelf. Ik leek mij een leuk idee om een aantal foto's te delen die ik wou maken maar uiteindelijk niet heb gemaakt. Tot mijn grote spijt. Je hebt namelijk tijdens je zwangerschap grootste plannen en puntje bij paaltje komt het er niet van. Te lui, te veel aan het ontzwangeren, te druk en ga zo maar door. Lucky voor mij krijg ik nu nog een kansje om het dunnetjes over te doen en deze keer WIL en MOET ik dit ook gewoon doen. KIM!

Spiek je eventjes mee naar de foto's waar ik uren naar zou kunnen staren? - Kun je nagaan als ze van mijn eigen newborn zouden zijn.

Ik ben wel benieuwd naar jullie "pin gedrag". Ben je net zo erg of is Pinterest gewoon niet echt je ding? 


Bron


Bron
Bron
Bron
Bron

Bron
Bron
Oke jongens mijn hormonen slaan lichtelijk optilt door deze foto's! Om te janken. Ik heb natuurlijk nog veel meer plaatjes (pins) op mijn borden staan. Mocht je zelf Pinterest hebben, leuk je als mij daar volgt en ik volg je weer terug. Check mijn Pinterest hier

PS: Sommige foto's hebben dus geen originele bron. Hiervan heb ik de Pinterest link ingevoegd.