Snelle strand hacks voor mama's



Hacks zijn het tegenwoordig helemaal! Voor ieder dingetje is wel weer een hack. Zo deelde ik laatst een leuke hack tip voor het Ikea Duktig keukentje voor je mini-me. Vandaag deel ik met jullie een paar handige hacks die voor iedere mama een uitkomst zullen zijn tijdens een tripje naar het strand. Het is toch ook wel een hele opgave om met je mini(s) naar het strand te gaan, dus waarom zouden we het allemaal niet iets makkelijker maken? Toch!




Bron
Bovenstaande foto kennen we hoogstwaarschijnlijk allemaal. Deze staat ook al een lange tijd op mijn telefoon en iedere keer als ik de foto tegenkom, sla ik hem weer op. Bang om hem te vergeten. Want zeg nou eerlijk? Hoe handig is deze hack? Als je met je mini(s) naar het strand gaat heb je toch gauw overal zand kleven, overal inderdaad! Men neme een tweepersoons hoeslaken, zet de tassen op de 4 hoeken en ready ben je voor een heerlijke middag strand. Ik vind het een fantastisch idee!


 - Bevries flesjes water om mee te nemen in je koelbox of tas. Deze blijven namelijk langer koud dan koelelementen.

Bron
Of in plaats van water flesjes kun je waterballonnen vullen met water en invriezen. Dubbele win win, want ze houden in de eerste instantie je drinken/eten koel, maar daarna -nadat het water is ontdooid- kun je een waterballonnen gevecht houden. Leuk om de dag mee af te sluiten!

- Lege potten/ flessen moet je vanaf nu even bewaren. Wel even schoonmaken natuurlijk. Maar op deze manier kun je veilig je telefoon etc meenemen naar het strand.

- Babydoekjes zijn een must need voor als je naar het strand vertrekt. Even snel je handen schoonmaken of ontdoen van de vettige zonnebrand. In dit artikel kon je erover lezen.

Bron
Bevroren Capri Sun is er ook zo eentje waarvan je denkt "Waarom ben ik hier niet zelf opgekomen".Vries de pakjes in en  neem ze mee in je koelbox. Heerlijk om tussentijds af te koelen met de kids.

Bron
Nog zo een fijne en handig tip; Neem een kleine mini badje mee voor je mini(s). Hier kunnen ze zelf in spelen en pootje baden. Veilig en verantwoord. Maar uhm, wel met een parasol. Ik bedoel, we willen geen aangebakken rivierkreeftjes!

- Als je kleintje(s) nog klein zijn, kun je een een klein kuiltje graven in het zand met daaroverheen een handdoek. Zo kan je mini heerlijk chillen! Wederom wel weer onder de parasol!

- Babypoeder werkt geweldig voor het verwijderen van zand van je kleintje of natuurlijk van jezelf. Dus een fles babypoeder mee naar het strand is de meest geniale tip ever!

- Nog een kleine en handige tip voor het meenemen van je waardevolle spullen als, portemonnee, sleutels, telefoon etc etc. Wikkel deze in een luier. Wedden dat er niemand aankomt? 😉

En natuurlijk, vergeet vooral niet de zonnebrand, want zonder ben je nergens!


Heb je zelf ook nog handige tips voor de mama's onder ons?