Flip klok screensaver how to



Als je mij vroeger had gevraagd wat voor screensaver ik zou hebben, had ik je waarschijnlijk recht in je snufferd uitgelachen. Daar houdt toch niemand zich mee bezig? Maar dit dames en heren is iets wat ons in het heden WEL bezig houdt. En eerlijk is eerlijk, de Fliqlo klok screensaver is ook wel een plaatje. De wat? Yes, de Fliqlo klok! Eigenlijk is dit gewoon een musthave onder de screensavers. Want ja, je kunt er eigenlijk best leuke foto's mee maken, met zo een flip klokje op je beeldscherm.


Een retro klok die in de eerste instantie voor Apple gebruikers was. Onderscheidt much!! Ik ben een Android en Windows meisje. Of dat er iets toe doet in dit verhaal, ik wilde een leuke screensaver. Eentje waarbij het niet erg was als de laptop op tafel zou blijven staan. Eentje welke zou passen bij mijn laptop. En inderdaad, das was de Fliqlo. Vandaag ga ik je laten zien hoe je met een paar simpele klikjes de Fliqlo screensaver kunt installeren op je laptop of pc.

 Klik hier om naar de download Pagina van Fliqlo te gaan. Daarna klik je op Download for Mac of als je net als mij Windows hebt op de Windows knop. Oh enne, het is helemaal gratis!


Als het goed slurpt je pc nu een zip bestandje binnen, zoals ik hierboven laat zien. Dit zip bestandje pak je uit op de plek waar je hem wilt "stallen". Dus in welke map 😉

 Daarna klik je op het Fliqlo bestand en vervolgens op Fliqlo Setup exe, waarna er een pop up venstertje tevoorschijn springt. Klik op uitvoeren.


En last but not least nog een pop up zodra Fliqlo is geïnstalleerd op je pc. Je kunt nu zelf bepalen over hoeveel minuten je pc op de screensaver springt. Easy as that!

Korter kan ik het artikel niet maken!! Gewoon een simpele tip voor een onwijs leuke screensaver, waar je dus ook erg leuke foto's mee kunt schieten!

No thanks.

Ps: De foto's in dit artikel heb ik zelf gemaakt en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen!