Diy - Houten baby gym inspiratie


Mijn Pinterest borden stromen bijna over haha! De app wordt meerdere keren per dag door mij geopend. Wat een heerlijke sneup site is dit toch. Heerlijk om even je verstand op nul te zetten en gewoon blindelings te scrollen tot je ons weegt, want ja... dit is mogelijk met Pinterest. Er komt geen einde aan, nooit! Van DIY's tot recepten, eigenlijk kun je er alles vinden. Maar natuurlijk hoef ik niet erg veel in details te treden, vast iedereen kent dit leuke medium wel.... toch? 😉


Maaaarrrr natuurlijk gaat het daar helemaal niet om. We dwalen as usual weer een beetje af. Mijn Pinterest bord met DIY's staat echt nokkie vol. Ik blijf pinnen pinnen pinnen. Wow, en je bereikt nooit de bodem. Waar is dat in het echte leven? Haha! God Kim.. pay attetion!!!!!!!!!!

Onder ander heb ik tussen de vele DIY's een heleboel baby items om zelf te maken opgeslagen. Ik hou van nieuwe en niet standaard dingen. Zo kwam ik alweer een tijdje geleden een diy tegen voor een baby gym en nee.. niet zomaar eentje, maar eentje van hout! Ongelooflijk leuk idee. Dus begon ik vrolijk door te klikken naar nog meer en intussen groeit ook dit bord uit zijn voegen haha. De leukste heb ik ertussen uit gepikt. Voor mij blijft dit nog even een projectje om te plannen als ik ben bevallen. Maar natuurlijk wil ik ook jou deze leuke Diy's niet onthouden! En ik ben ook HEEL erg benieuwd naar jullie creaties mocht je dit zelf gaan maken.

Oh by the way, je kunt ze ook gewoon kopen... bijvoorbeeld op Etsy.











 Psst, deze bovenstaande pareltjes komen bijna allemaal van Etsy. Als je deze wilt aanschaffen en niet zelf wilt maken, hou er dan rekening mee dat de speeltjes die eraan hangen niet worden meegeleverd en je deze dus nog los moet kopen. Maar ook deze zijn heel makkelijk zelf te maken. Een compleet gepersonaliseerde baby gym van hout, I love it! Hier vind je een werkbeschrijving om een houten baby gym zelf in elkaar te zetten. Zelfs in het Nederlands, van Jawel Karwei!  Zo moeilijk is het niet, toch?! Heb je liever beeld en geluid erbij? Alles kan... hier vind een filmpje (wel in het engels) stap voor stap.

Let vooral ook even op de kleedjes die onder de toestellen liggen... te leuk! Met een plastic baby gym ben je toch beperkt met wat voor soort kleedje je eronder plaatst. Natuurlijk kun je dan ook kiezen voor een leuke pluche kleed, maar die snel verdwijnen door alle felle kleurtjes 😉

Leuk project?! Ik ben verliefd! Ga jij liever voor een kant en klare baby gym of zegt je innerlijke crea bea "aan de slag"?