Deze Primark topjes zijn perfect voor borstvoedings mama's

 

Primark - Preimark - Priemark - is inmiddels niet meer weg te denken uit de modewereld. De keten heeft sleept de één na de andere samenwerking binnen met een bekend idool, waaronder onlangs Rita Ora maar liefst twee maal haar collectie uit bracht en vrij kort na elkaar. Ik heb een pareltje uit haar eerste collectie weten te bemachtigen, de laatste in mijn maat. Meant to be!  Namelijk de Acid Wash Mesh Maxi Dress. Een heerlijk maxi jurk die je zowel in de zomer als de winter kunt dragen. Ik droeg hem hartje zomer toen mijn baby buikje eindelijk een beetje vorm begon te krijgen. Ook gelijk een fijne tip dus, deze maxi jurk wanneer je zwanger bent. Ik ben inmiddels begonnen aan de laatste loodjes van mijn zwangerschap, maar de jurk zit nog steeds erg fijn <3 

Goed, ik begon dit blogje om mijn enthousiasme te delen over de topjes van de Primark. Bijna alle zwangere vrouwen zullen het met mij eens zijn, wanneer ik zeg dat het groeien van de borsten een leuke bijkomstigheid is van het zwanger zijn. En tevens ook meteen een goed excuus om nieuwe en vooral passende lingerie te shoppen. 

Nu hebben we twee categorieën, je bent team bh of team geen bh. Ik val onder de tweede categorie. Al lange tijd geleden heb ik afscheid genomen van deze dingen met beugels en extra dubbel dubbel dubbel push om het nog ergens op te laten lijken. But who gives a flying ****. Met deze zwangerschap liep ik tegen het feit aan, dat ik echt iets van ondersteuning moest hebben. Ik heb werkelijk alle wel bekende winkels doorgelopen opzoek naar die ene perfecte top die goed genoeg. In Portugal hé.  A hell of a ride! Niets te vinden, tot ik de Pri in wandelde. Mijn oog viel direct op een 3 pack topjes met flitsende kleur. Hey dit kon nog wel eens een kanshebber zijn dacht ik nog. 

Waren ze dat? Oh hell yes! Zacht en naadloos. Maar ik ging niet alleen opzoek voor dat beetje ondersteuning. Nee, ik ging meteen opzoek naar topjes die ik aan zou kunnen met het oog op borstvoeding. Ik nam in de eerste instantie bovenstaand trio mee in een fuchsia, beige en oranje kleur. Voor deze drie bij elkaar moest ik € 14 hele euro's betalen. Geen geld voor drie tops met alleen maar voordelen wat betreft de (.)(.). De tops zijn enorm zacht, wat ze heerlijk maken om te dragen. Zonder beugels, maar wel genoeg ondersteuning. In de tops zitten cupjes die je er makkelijk uit en in kunt doen. Dit is absoluut geen push up, maar wel een fijne toevoeging. Natuurlijk heb ik het één en ander voor mijzelf onder de loep genomen om te kijken of ik zelf blij genoeg ben om met deze tops ook borstvoeding te geven. Je kunt de top namelijk heel makkelijk naar onder schuiven voor het geven van borstvoeding + hij vliegt niet terug in het gezicht van je kindje. (of tijdens het kolven) Ook passen er (wasbare) Kompressen in. Kortom, alleen maar fijn fijn fijn! 

De tops kun je hier bekijken.  Dannnnnn hebben we nog dit bovenstaande trio in de zachte kleuren Mokka bruin, beige en oud roze. Wat minder flitsend maar zeker niet minder fijn. Deze tops hebben verstelbare bandjes. Kan ik absoluut waarderen. Ze zijn  wat hoger dan het flitsende trio, maar hebben eveneens een uitneembaar cupje, zijn naadloos en enorm zacht. Makkelijk om te flappen tijdens een voeding? Yes! Deze hebben iets meer "houvast" dan het andere trio. De kosten voor deze set zijn € 14 euro. Nogmaals, geen geld voor drie tops die je langer kunt gebruiken dan -bijvoorbeeld- alleen je borstvoedingsperiode. Hierna kun je ze gebruiken voor je Yoga en meditatie sessie ;-) En ik heb tops gebruikt voor het zwemmen, perfect! Een echt allrounder dus.

Deze drie tops kun je hier bekijken.

Psst - beide setjes zijn in nog meer kleuren verkrijgbaar en van grote tot kleine maatjes