Je tweede huis op de VeluweTegenwoordig leven we niet, maar worden we geleefd. We leven op tijd in een grote rat race. We zijn gestrest, overprikkeld en alleen maar bezig met dingen waar we niet allemaal even gelukkig van worden. Hoe fijn is het om deze rat race zo nu en dan even achter je laten en te vluchten - of ook wel ontspannen - naar je eigen kleine getaway in een stacaravan op de Veluwe bijvoorbeeld.  


De Bergjes Chalets en Stacaravans 

De grootste aanbieder in Europa van chalets en stacaravans zijn de Bergjes. Al meer dan 50 jaar leveren zij chalets en stacaravans op prachtige locaties. Naast nieuwe chalets en stacaravans bieden de Bergjes ook gebruikte chalets en stacaravans aan. Inmiddels hebben de Bergjes vier showterreinen waar je weg kunt kwijlen in het aanbod. Voor iedere wens en budget is er een chalet of stacaravan! 

Je kunt bij de Bergjes een complete droom chalet of stacaravan samenstellen. Verschillende kleuren, materialen, indelingen en modellen. Maar vergeet ook de badkamers, keukens, vloeren en nog veel meer zeker niet. 

Beeld je vooral eens in hoe het zou zijn om een twee mini huis te hebben waar je kunt genieten van alle rust! De Bergjes hebben ook stacaravans te koop op de Veluwe. Dat wil je toch?! Vanaf je tweede huisje de natuur ontdekken en vitamine D opsnuiven. 

Wij hebben al enige tijd de droom voor een vakantiehuis of ook wel een klein tweede huisje ergens op een plek waar je je volledig kunt terugtrekken in je eigen vertrouwde bubbel. Dan wel alleen, dan wel met je gezin. Tot rust komen in de natuur is naar mijns inziens de beste meditatie die een mens kan krijgen. Beter dan een stacaravan op de Veluwe gaat het niet worden? ;) 


Eigen fabriek

De Bergjes beschikken over een eigen fabriek waar alle chalets en stacaravans met zorg gemaakt worden. Voordat je chalet of stacaravan opgeleverd zal worden, vindt er een eindinspectie plaats. Tijdens deze inspectie controleert één van de servicemonteurs je chalet of stacaravan. Wanneer alles aan de kwaliteitseisen voldoet, wordt je chalet of stacaravan van binnen ook nog schoongemaakt en transport klaar gezet. En uiteraard op locatie afgeleverd. 

Stacaravan op je favoriete plek

Wanneer je uiteindelijk de beslissing maakt voor het aanschaffen van een stacaravan, is natuurlijk de volgende logische keuze, een plek waar de stacaravan mag shinen Het liefst uiteraard op je favoriete plek. De stacaravan kan geplaatst worden binnen Nederland of Europa door de Bergjes. Maar heb je nog geen idee waar je je nieuwe tweede huis wilt plaatsen? Ook dan kunnen de Bergjes je helpen met het vinden van dé plek. De Bergjes hebben zelf namelijk verschillende contacten met campings in heel Europa. Daardoor kunnen de adviseurs samen met jullie kijken naar de perfecte locatie voor jullie eigen getaway. 

En natuurlijk het allerallerallerleukste aan het kopen van jullie stacaravan is, zonder twijfel, de inrichting! Je richt als het ware je rustgevende plekje in waar je waarschijnlijk heel veel tijd zult gaan doorbrengen. Als het goed is doe je dit één keer, dus dan kun je het maar beter gelijk goed doen. Heerlijke dikke kussens om in weg te zakken tijdens het eerste kopje koffie of thee van de dag, terwijl buiten de eerste zonnestralen ziet opkomen. Kleedjes, heel veel kleedjes, voor zowel op bed, de bank als op de grond. Een stapel fijne boeken waar je in kunt verdwalen! 

We zouden er bijna niet meer over nadenken, maar een verzekering voor je stacaravan is een absolute aanrader! Met een recreatiehuisverzekering kun je je chalet of stacaravan het hele jaar door goed verzekeren. Hiervoor kun je kiezen uit 3 verschillende basisdekkingen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren. Ook kun je eventueel je inboedel meeverzekeren net zoals schade door brand, inbraak en storm.