Deze fashion trends zag je niet aankomen
Eigenlijk kunnen we inmiddels concluderen dat wanneer je iets uit je kledingkast wilt  weggooien of verkopen, kleding of dan wel accessoires, dat we beter nog eens achter onze oren kunnen krabben. Weetje nog al die hippe kleding van tig jaar geleden? Het komt allemaal weer terug of heeft inmiddels de revue alweer gepasseerd. Ik deel een paar fashion trends met je die je echt niet zag aankomen. Nope, ik ook niet. 


Stapelen met armbanden

Weetje nog die goeie oude tijd waarin de statement armbanden je pols verstopte? Grote houten armbanden in combinatie met grote zilveren, maar ook plastic mocht niet ontbreken in deze arm party. Ik weet nog goed hoe irritant het was om je handen door deze armbanden te wurmen. En om ze daarna weer af te doen. Zeker na het stappen was dit een leuk klusje, die ik vaak tot de volgende ochtend uitstelde. 

Heb je deze armbanden nog? Keep them! Want we gaan deze winter weer helemaal voor de statement armbanden look. Hoe meer hoe beter. 


Parels parels en nog meer parels

Parels zijn alweer een tijdje helemaal terug in het fashion beeld. We zijn begonnen met kleine parel kettinkjes, afgewisseld met vrolijk gekleurde kralen met hier en daar een smiley. Of zelfs een complete parelketting met een smiley kraal in het midden. Dit laten we even achter ons, voor hoe lang? We borduren verder op de parels want deze winter moeten ze groot, groter, grootst. Kettingen, oorbellen en armbanden. Nu vraag ik mij af hoe lang het gaat duren voordat de parel oorbellen weer terugkeren in het modebeeld. Één van de weinige "pareltjes" die ik heb bewaard uit 2013(?), 2014(?). En vergeet vooral de parel ring niet. The bigger the better. Riemen

Wie heeft ze niet in de kast liggen? Eerlijk is eerlijk, ik dus. Tot voor kort. Inmiddels heb ik er eentje gescoord. Voor de sier, dat wel. Zo een lekkere grunge stijl riem met gaatjes all over. En dat is precies de trend van deze winter, "voor de sier riemen". Vooral riemen om je middel maken een flinke comeback. Bijvoorbeeld over je jas. En wat dacht je van de trend die uit Korea is over komen waaien? Leren riemen over je blouse of trui. You hate it or love it. En ook hier geldt weer hoe groter hoe beter. Of eigenlijk, hoe dikker de riem hoe beter.  

Oh en heupriemen in ketting vorm. Ook een grote hit. En waar kennen we die ook alweer van? Precies, van een lange tijd geleden waarin de heupriem kettingen hét item van je outfit was. Zo heb ik nog eens een playback act gedaan met een heupriem ketting, van Shakira ; ) 

Mocht je nu gelijk een stoere, leuke of fijne riem willen scoren dan is Moderiemen.nl dé tip. Kinderriemen, mannenriemen, vrouwenriemen, ze hebben het allemaal. En het assortiment is groooot! 

Chockers

Ken jij ze nog? De chockers van vroeger? In allerlei verschillende kleuren? Ze kwamen even terug in het fashion beeld maar hebben alweer plaatst gemaakt voor dé echte chockers. Vooral leer zien we veel, maar ook een zilveren chocker is helemaal de bom wanneer we kijken naar de catwalk. Eigenlijk geldt voor al deze mode accessoires, hoe groter hoe beter. Of in deze, hoe breder hoe beter. We zien ook veel spikes. En mocht je nu denken, dit past totaal niet in het fashion beeld, vergeet het maar. Het is n namelijk helemaal hot om allerlei verschillende kledingstijlen met elkaar te combineren. Maar naast de bigger the better, zien we ook onder andere schelpjes chockers, subtiel but cute. Wat dacht je van de parel trend hierboven? Een parel chocker! 


Stropdassen met oversized jassen

Lang, lang, lang geleden, zo een beetje in de tijd van Avril Lavigne, waarin Avril in haar videoclips met stropdassen over haar stoere shirts heen te zien was, stropdassen werden in 1 klap intens populair. Deze winter maken ze een comeback. Alle ogen waren op de catwalk gericht op Vuitton. Niet zo gek ook. Een oversized jas met een heerlijke gekleurde bloemetjes stropdas. Maar we zien ze ook met een effen blouse met daaroverheen de stropdas, het liefst in dezelfde kleur en om het af te maken een prachtig corset.