Hoe maak je neppe sproetjes


Sproetjes, you love them or you hate them. I love them. Nu het zonnetje zich weer laat zien, komen de sproetjes ook weer tevoorschijn. Wanneer je net als ik niet gezegend bent met deze sproetjes, no worries. Ik help je! Ik geef je een paar verschillende manieren om de sproetjes te faken. (want: Fake it till you make it) 


Sproetenpen

EĆ©n van de snelst groeiende pennen in de beautywereld is toch wel de sproetenpen. En het leukste is dat je deze pen in verschillende prijsklassen hebt. Zo heb je de echte Freck pen voor € 19,95 bij onder andere Boozyshop. Maar ook onder andere Hema heeft een sproetenpen van hun eigen merk B.A.E voor € 4,50. 


Wenkbrauwpotlood 

De wereld van de wenkbrauwpotloden is groot. Enorm groot. Wellicht heb je zelf een flinke stash aan wenkbrauwpotloden, kijk daar eens tussen. Kies wel voor een waterproof variant. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je na een kriebel op je neus, je sproetjes op je vingers hebt zitten šŸ˜‰ Je kunt kiezen voor een echt wenkbrauwpotlood of eentje in een meer liquid vorm. Zorg ervoor dat je wenkbrauwpotlood scherp geslepen is voor het meest natuurlijke resultaat, beetje deppen met je vinger op de sproetjes en klaar ben je. Dit is mijn favoriet! Eyeliner

Iedereen heeft wel een verloren eyeliner liggen en misschien wel in de juiste kleur, potlood of liquid maakt niet uit, als deze maar wel waterproof is. Wanneer je kiest voor een liquid variant, dep dan het puntje een paar keer op een zakdoekje, keukenrol of wc papiertje om het overtollige inkt eraf te halen. Dit vergt natuurlijk wel wat oefening.


Uitgroeispray

Je leest dit goed, uitgroeispray en dan wel de Magic Retouch van L'OrĆ©al Paris. Op TikTok leer je nog eens iets. Dit schijnt dus fantastisch te zijn voor het maken van je fake sproetjes.  En de spray is verkrijbaar in verschillende kleuren waardoor er voor iedereen wel een passende kleur te vinden. Op TikTok kun je een heleboel filmpjes vinden hoe je de uitgroeispray het beste kunt gebruiken. Maar eigenlijk is het een kwestie van een kleine spray met precies genoeg ruimte tussen je gezicht en de spray. 


Henna

Wellicht weet je dat wanneer je je haren verft, hiervoor het beste Henna kunt gebruiken. In een normale haarverf zit ongelooflijk veel troep wat je haar enorm aantast. Maar naast dat Henna een uitstekende vervanger is voor haarverf, kun je Henna ook gebruiken om sproetjes mee te zetten. Maar let wel op: ga zorgvuldig op zoek naar 100% natuurlijke Henna. Deze is veilig om te gebruiken op je huid. 


Tatoeƫren

 Heb je nou helemaal geen zin in al dat werk van die sproetjes iedere dag, dan kan tatoeĆ«ren ook nog een optie zijn. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht bij Nikita Beaux Ink. Zij is niet alleen een enorme queen wanneer we het over tatoeĆ«ren hebben, maar ook degen die sproetjes kan tatoeĆ«ren als de beste. De sproetjes tatoeĆ«ren doet ze "erbij" dus het kan best zijn dat je even geduld moet hebben.