De betekenis van Hello

Adele, wie kent haar niet. Ze bestormde de hitlijsten,  ineens verdween ze van social media en maakte een comeback waar je u tegen zegt. Adele gooide haar leven om en kwam met een nieuw album. Welke overigens een hele fijne aanwinst is in je collectie. Maar ik wil het niet hebben over haar nieuwe nummers, nee. Ik wil je meenemen in de betekenis van Hello. Een nummer uit 2015. Met dit nummer verbak Adele viewrecords op zowel YouTube als VEVO. 

Na haar comeback vorig jaar maakte ze de betekenis van het nummer Hello bekend. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit stukje volledig heb gemist maar er per toeval achter kwam vorige week. Raise your hand wanneer je dacht dat Hello ging over een ex? IK! Niets anders dan dat. Heb dit nummer zo vaak meegezongen uit volle borst, maar kon mij dus totaal niet vinden in de lyrics. Tot vorige week.....

Ik opende TikTok en het eerst wat ik zag was een dame die luisterde naar Adele met de tekst "This song hits different when you know the menaing". Natuurlijk werd mijn aandacht gelijk gepakt want betekenissen, i love it. Ik begon gelijk met zoeken op het wereldwijde web en ja hoor, de afgelopen zeven jaren waren een gigantische leugen (ha-ha). Het nummer Hello gaat helemaal niet over een ex of iets in die trant. 

Eigenlijk vielen de puzzelstukjes direct op zijn plaats toen ik Hello aanzette en de lyrics mee las. This song hits different, in-fycking-deed

Mocht je net als ik onder een grote berg stenen hebben geleefd de afgelopen twee maanden help je ik verlossen uit deze grote leugen (die wij overigens allemaal zelf hebben ge├»nsinueerd). Adele maakte het nummer Hello voor haar jongere zelf. U say what now?  Wanneer je bezig bent met een healing journey dan luister je dit nummer nooit meer hetzelfde. Nooit meer!

Ik zit middenin mijn healing proces en toen ik het nummer aanzette, nadat ik de betekenis las, waren er alleen maar stromende tranen te vinden op mijn wangen. Nooit heeft dit nummer mijn hart zo geraakt als nu ♥ Hij staat inmiddels in mijn favorieten lijstje op Spotify en helpt mij inmiddels bij het invullen van mijn inner child journal prompts.