Doorgaan naar hoofdcontent

De voordelen van Bamboe sokken

Let's talk about sokken. Je denk nu misschien, het zijn maar sokken, het tegendeel is waar. Sokken zijn zo ongeveer één van de belangrijkste dingen voor je voeten. Je staat er eigenlijk niet bij stil, maar je voeten gebruik je (als het goed is ;)) de hele dag. Dus tijd om je te verdiepen in de wereld van sokken. Daarbij help ik je eindje op weg.  Tegenwoordig koop je voor een habbekrats een bosje sokken. Vaak van katoen. Niet erg duurzaam en daarnaast gaan katoenen sokken niet heel erg lang mee. Stel jezelf eens de vraag, hoe vaak koop ik nieuwe sokken omdat je huidige sokken gaatjes vertonen? Of simpelweg omdat ze "versleten" zijn. Een groot nadeel van katoenen sokken is dat deze stof vochtig blijft. Zeker wanneer je last hebt van zweetvoeten is katoen niet je beste vriend op het gebied van sokken. Liever kies je voor Bamboe sokken . Niet gelijk in de stress schieten bij het woord bamboe, dit zijn absoluut geen dikke, op geiten wollen sokken lijkende sokken. Bamboe sokke

De betekenis van Hello

Adele, wie kent haar niet. Ze bestormde de hitlijsten,  ineens verdween ze van social media en maakte een comeback waar je u tegen zegt. Adele gooide haar leven om en kwam met een nieuw album. Welke overigens een hele fijne aanwinst is in je collectie. Maar ik wil het niet hebben over haar nieuwe nummers, nee. Ik wil je meenemen in de betekenis van Hello. Een nummer uit 2015. Met dit nummer verbak Adele viewrecords op zowel YouTube als VEVO. 

Na haar comeback vorig jaar maakte ze de betekenis van het nummer Hello bekend. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit stukje volledig heb gemist maar er per toeval achter kwam vorige week. Raise your hand wanneer je dacht dat Hello ging over een ex? IK! Niets anders dan dat. Heb dit nummer zo vaak meegezongen uit volle borst, maar kon mij dus totaal niet vinden in de lyrics. Tot vorige week.....

Ik opende TikTok en het eerst wat ik zag was een dame die luisterde naar Adele met de tekst "This song hits different when you know the menaing". Natuurlijk werd mijn aandacht gelijk gepakt want betekenissen, i love it. Ik begon gelijk met zoeken op het wereldwijde web en ja hoor, de afgelopen zeven jaren waren een gigantische leugen (ha-ha). Het nummer Hello gaat helemaal niet over een ex of iets in die trant. 

Eigenlijk vielen de puzzelstukjes direct op zijn plaats toen ik Hello aanzette en de lyrics mee las. This song hits different, in-fycking-deed

Mocht je net als ik onder een grote berg stenen hebben geleefd de afgelopen twee maanden help je ik verlossen uit deze grote leugen (die wij overigens allemaal zelf hebben geïnsinueerd). Adele maakte het nummer Hello voor haar jongere zelf. U say what now?  Wanneer je bezig bent met een healing journey dan luister je dit nummer nooit meer hetzelfde. Nooit meer!

Ik zit middenin mijn healing proces en toen ik het nummer aanzette, nadat ik de betekenis las, waren er alleen maar stromende tranen te vinden op mijn wangen. Nooit heeft dit nummer mijn hart zo geraakt als nu ♥ Hij staat inmiddels in mijn favorieten lijstje op Spotify en helpt mij inmiddels bij het invullen van mijn inner child journal prompts. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.