Dé tip voor het scheren van je benen


Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik laat mijn been haren lekker warmpjes zitten in de winter. Tenzij, ja tenzij ik een panty aan heb. Geen gezicht natuurlijk die dons vacht die door een panty heen prikt. Daarom vermijd ik panty's zoveel mogelijk in de winter ;) En het feit dat scheren echt veel te veel tijd in beslag neemt speelt ook mee. Je moet gewoon even rustig je tijd nemen voor dit irritante klusje want voor je het weet liggen je benen van boven tot onder open. Prrrrucies. Ik heb hier echt de aller-aller-aller beste tip voor. 

We zijn natuurlijk gewend om van onder naar boven te scheren. Tot voor kort was dit ook mijn manier tot ik ergens voorbij zag komen dat dit ook heel anders kan. Ik was vooral erg sceptisch, want hoe zou deze manier zoveel beter kunnen zijn? + je zou op deze manier niet in je benen snijden met het scheermes. Ok, dit moet je toch gelijk proberen. Dus daar ging ik met mijn sceptische kop. Nieuw scheermesje, nat zeepblokje over mijn benen wrijven en scheren maar.......

De manier? 

In plaats van een stuk been te scheren en het scheermes dan los te laten, laat je het scheermes zitten. Je maakt lange halen en herhaald dit tot je haren verdwenen zijn. Natuurlijk wel tussendoor even het dons vachtjes uit het mesje afspoelen. Van beneden naar boven en visa versa. Dus niet je mesje los laten van je huid. Ga natuurlijk niet expres in mijn been snijden, maar ik was toch zeker wel benieuwd of het echt onmogelijk is. Dat is het. Je kunt met geen mogelijkheid op deze manier in je been snijden. Zelfs niet bij het vervelende stukje bij je knieën. En dat is behoorlijk shocking don't you think? 

Naast het feit dat dit gewoonweg voor iedereen een uitkomst is, is het ook nog eens weet ik hoeveel keer sneller scheren. Ja, geloof het of niet, met een poep en een scheet ben je klaar. Zelfs met vier schreeuwende kinderen naast je. 

Ik heb dus geen idee waarom ik het scheren altijd anders heb gedaan en waarom ik hier achter kom terwijl ik de 30 al ben gepasseerd....

Nu niet gelijk beginnen over de down there area, die moet je gewoon lekker op je oude vertrouwde manier bijhouden. Geloof mij je wil dit daar ook niet proberen ;) Je oksels daarentegen kan wel.