Kerst cadeau tip: Surprise Factory cadeaubon


Wat geef je nou aan iemand die zegt alles al te hebben?  Been there done that. Vaak strand je dan toch weer bij iets van verzorgingsspullen of een parfum. De standaard. Dan heb ik nu een intens leuke cadeau tip voor je, namelijk een giftcard van Suprise Factory. Snel verzonden, dus wanneer je direct besteld zit je helemaal goed voor de kerst. 

Wat is Surprise Factory? 

Eigenlijk is het heel simpel, op Suprise Factory ga je allerlei uiteenlopende en unieke belevenissen vinden. Van brunchen op 100 meter hoogte, een high chocolate, touren op een trike, tot scheuren in een echte Ferrari. Dit is nog maar een greep uit de velen belevenissen maar er zit er sowieso altijd eentje bij voor een match made in heaven. 

Je besteld een giftcard op Suprise Factory en vervolgens kan de gelukkige ontvanger zelf een datum etc boeken voor die speciale belevenis. Of je geeft een algemene cadeaubon waarmee te ontvanger zelf de belevenis kan uitzoeken. Ook helemaal te gek! 

Je kunt ervoor kiezen om de giftcard naar de ontvanger te laten versturen of je laat hem naar je eigen adres sturen en geeft hem zelf aan de ontvanger. Met beide opties krijg je de giftcard met een persoonlijke tekst, verpakt in luxe geschenkverpakking. De geschenkverpakking kun je zelf kiezen. Ook leuk. 

Wil je er nou zeker van zijn dat je giftcard op tijd aankomt, is er ook een optie om de giftcard in je mailbox te ontvangen. Handig wanneer je direct een cadeau nodig hebt. 

Je hebt keuze uit 196 bijzondere cadeaus. Bijvoorbeeld een dagje Parijs waarmee je 9 uur kunt slenteren door de stad. Overnachten in een kasteeltoren, awesome. Een culinaire wandelroute door Drenthe waarnaar je je voetjes kunt laten bijkomen in boomhut en ja, daar ga je dan overnachten. In.een.boomhut! Knuffelen met pluizige alpaca's, dat wil je toch. Ik denk dat wij voor deze belevenis gaan. Mijn kids zijn gek van alpaca's ♥ 

Maar er is nog veel meer, want je kunt ook een boompje per post geven, of een taartje. 

Wat ik enorm prettig vind zijn de fijne prijzen die Suprise Factory hanteert. Zo worden mooie en bijzondere belevenissen voor iedereen toegankelijk.

Het is natuurlijk ook een optie om jezelf eens even flink in de watten leggen met unieke belevenis he? Onder het mom van self care, lekker op date met jezelf ♥ 


www.suprisefactory.nl