Kerst cadeau tip: Melano Jewelry


Mocht je nog nooit gehoord hebben van Melano Jewelry dan is dit de blog voor jou. Ik mocht van RVG media kennis maken met dit prachtige merk. Tot voor kort had ik er dus nog nooit van gehoord. Dat vind ik bizar, want ik vind dit toch een partijtje leuk. Voor jou staat er onder deze blog ook een fijne kortingscode

Melano Jewelry is een sieraden merk met diversen verwisselbare collecties. Ik mocht uit de Twisted collectie de Twisted Circle ketting, het Twisted Gemstone Cilinder steentje, de Twisted Tammy Ring en het Twisted Star CZ steentje ontvangen. Helemaal leuk! 

Wanneer je het heerlijk vindt om je sieraden te combineren met je outfit, zit je bij Melano Jewelry helemaal op je plek. Je kunt de steentjes van de sieraden los draaien en er weer een ander steentje naar wens op zetten. Deze steentjes zijn ook weer allemaal los te koop. Ik bedoel, nu weet ik wat ik ieder jaar kan vragen voor mijn verjaardag. En het leuke is dat er steeds weer nieuwe steentjes zijn. Je kunt dus met één sieraad echt alle kanten op. 

Melano Jewelry bestaat uit kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. Met deze vier basis musthaves kun je dus alle kanten op met verschillende collecties en de meest prachtige steentjes. Twisted Circle ketting met Twisted Gemstone Cilinder steentje

De twisted ketting is er in twee kleuren, zilver en goudkleurig. Je kunt de ketting op  verschillende manieren dragen omdat je de lengte van de ketting zelf kunt aanpassen door het treksysteem in de circle. Op deze ketting passen dus alle langwerpige steentjes uit de Twisted collectie van Melano Jewerly.

Bestel hier de Twisted ketting


Het Gemstone Cilinder steentje is gemaakt van echte edelstenen. Hier viel ik meteen als een blok voor, dat begrijp je. Roep je edelstenen, dan kijkt Kim ; ) Ik heb de Onyx steen en die heeft natuurlijk ook een eigen betekenis: Dit is een kalmerende steen en helpt wanneer je teveel piekert en maalt. De steen die je vol in het leven laat staan en negatieve gedachten + boosheid laat verdwijnen. Dit wordt omgezet naar een realistische, nuchtere en positieve levenshouding. Nou jongens, deze is zo een beetje op mijn lijf geschreven ♥ 

Naast de Onyx steen is er ook nog de keuze uit Soladite, Amazon, Rhodonite, Rose Quartz, Howlite, Picture Jasper en Tigereye. Leuk om dus eerst even op te zoeken welke steen het beste bij jou zou passen. Hoewel ik van mening ben dat iedere steen zijn "steentje" kan bijdragen bij iedereen.

Bestel hier de Twisted steentjes 

Twisted Tammy ring

Toen ik het doosje met de sieraden van Melano Jewelry openmaakte moest ik eerst even kijken wat dit sieraad precies was. Ik zag staan de Tammy ring, maar ik kon er in de eerste instantie geen ring in zien, tot ik op de website ging kijken hoe dit precies werkt. Maar sjonge jonge, de ring is maatloos en met een speciaal aantreksysteem. Nou ja, veeg mij maar op hoor want dit toch helemaal geweldig? Je kunt (mannen opgelet!) dus gewoon een ring kopen voor een dierbare zonder dat je de maat van diegene hoeft te ontfutselen. Bril-jant! Echt briljant. 


Het is even een paar minuten wennen om dit ringetje om te hebben, want je hebt ineens een stukje ketting aan je ring hangen, maar daarna..... helemaal het einde dit. Aan het kettinkje hangt de M. Natuurlijk van Melano ; )

Alle steentjes uit de Twisted collectie passen op de Tammy ring. De Tammy ring is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, goud, zilver en rosekleurig.


En last but not least, het Twisted Star CZ steentje die ik op mijn Tammy ring aantrof. Het is een subtiel steentje want op sommige sieraden is een klein steentje simpelweg het mooist - Aldus Melano. En hier kan ik mij helemaal bij aansluiten. Daarom denk ik dat de Tammy ring met dit steentje perfect te combineren is met andere ringen voor een lekkere ring party. 


Maar er is meer he, namelijk een leuke kortingscode voor 15% korting op Melano Jewelry. Gebruik de code: WINTERBLOG15