Doorgaan naar hoofdcontent

Krullen zonder hitte

Zolang ik mij kan herinneren gebruik ik zelf heat tools voor mijn haar. Niet iedere dag gezien ik mijn haar zwart verf en dit al een complete aanslag op mijn haar is, grijp ik op die momenten iets minder snel naar een heat tool. Geen stijltangen trouwens. Die heb ik vroeger veel gebruikt vanwege de slag in mijn haar na het douchen. Maar na vier kinderen zijn de haren op mijn hoofd sterk in de minderheid, dus hoe meer volume hoe fijner ik mijzelf voel. Nou is het zo dat je tegenwoordig ook geen heat tools als bijvoorbeeld een krultang hoeft te gebruiken omdat de alternatieven erg interessant zijn. Ik neem je mee naar een paar alternatieven waarvan ik zelf erg enthousiast werd.  Zijde haarkruller (aka hair noodle) Inmiddels is deze haar rol een grote hit op TikTok. Met een clip bevestig je deze op je hoofd en rolt je haar aan beide kanten om de rol. Je moet dit trucje even onder de knie krijgen (lees: Ik stond een half uur voor de spiegel) maar daarna ben je in 10 minuten klaar. Je kunt

Dit wil je voor je dierbare spullen: Thnx Tags

 


Spullen kwijtraken is denk ik wel één van meest vervelendste dingen wat je kan overkomen, sleutelbos valt uit je zak, je laat je telefoon ergens liggen, je portemonnee en noem het hele riedeltje maar op. Gelukkig (knocks on wood) ben ik maar één keer mijn portemonnee kwijt geraakt. Dat is ook nog niet zo lang geleden. Helaas was er voor mij geen eerlijke vinder, maar zal ik je vertellen dat die eerlijke vinders er wel zijn? Wat zou jij doen wanneer jij iets van een ander vindt? 

Kort geleden stond er een klein hondje in onze tuin te scharrelen om de containers heen. De avond ervoor was er door een kat een vuilniszak aan diggelen gescheurd, dus ik gok dat het hondje op die geur afkwam ;) Ik liep naar buiten om te kijken waar zijn baas was, maar die was in geen velden of wegen te bekennen. Hmm en nu? Hij had wel een halsbandje om maar ik zag er niets aanhangen. Ik bleef op de uitkeek staan of ik iemand zag zoeken naar zijn of haar hondje. Ik heb dit ongeveer 20 minuten gedaan, toen bekeek ik het bandje nog eens en ja hoor....  een 06 nummer. Thank god! Die mensen waren hem dus al een dik uur kwijt.

Bij mijn avontuur hierboven was Thanx Tags de perfecte redder in nood geweest. Wat is dat Kim, dat Thnx Tags? 


Bij Thnx Tags zijn ze ervan overtuigd dat de wereld vol zit met eerlijke vinders. Eens. Thnx Tags vindt dat we ze het alleen wel een beetje gemakkelijker moeten maken. Thnx tags hang je aan je dierbare spullen, welke in dit geval ook een hond zou kunnen zijn. Elke tag heeft een unieke QR-code die door jan en alleman gescand kan worden. Iedereen dus. Verlies jij iets en wordt dat gevonden? Dan vindt diegene jou ook direct! Perfect toch? Een beetje liefde in deze wereld is nooit verkeerd. 


De tags kun je bijvoorbeeld aan je sleutels hangen, aan je koffer, je huisdier, fietssleutel, tas en ga zo maar door. Naast de tags heb je ook stickers. Handig voor je telefoon, je portemonnee, laptop, tablet en noem alle spullen maar op die kwijtraakt. Ik plak en hang ze overal aan, want ik ben echt als de dood dat ik iets verlies en ik het niet terug vind. Zoals die keer met mijn portemonnee. Ik hang er ook eentje aan mijn kinderen ; ) 

Geen zorgen over je privacy want dat zit wel snor. Privacy is bij Thnx tags heilig. 


De Thnx tags zijn er in allerlei verschillende en bovendien vrolijke kleurtjes. Kies er eentje uit die bij jou past en gaan met die banaan. Ik zag op de website van Thnx tags ook een SOS armbandje. Dit is toch geweldig? Ja ik word hier wel erg blij van. 

Naast dit alles bestaat er ook een vorm van kwijtraken waar geen tag aan te hangen is. Namelijk de ziekte van alzheimer. Misschien wel de ergste vorm van verlies die er bestaat - Aldus Thnx tags. De mensen achter Thnx tags willen de de wereld elke dag een stukje beter maken. Daarom gaat er van de winst van Thnx tags standaard 5% naar team Alzheimer. Ik krijg hier kippenvel van tot in mijn boten. Prachtig dat Thnx tags zich inzet voor dit doel ♥ 

Ik mag natuurlijk ook een te gekke kortingscode met je delen. Zo kun je direct de Thnx tags zelf uitproberen met 20% korting. Gebruik hiervoor de code: KM20


www.thnxtags.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.