Dit wil je voor je dierbare spullen: Thnx Tags

 


Spullen kwijtraken is denk ik wel één van meest vervelendste dingen wat je kan overkomen, sleutelbos valt uit je zak, je laat je telefoon ergens liggen, je portemonnee en noem het hele riedeltje maar op. Gelukkig (knocks on wood) ben ik maar één keer mijn portemonnee kwijt geraakt. Dat is ook nog niet zo lang geleden. Helaas was er voor mij geen eerlijke vinder, maar zal ik je vertellen dat die eerlijke vinders er wel zijn? Wat zou jij doen wanneer jij iets van een ander vindt? 

Kort geleden stond er een klein hondje in onze tuin te scharrelen om de containers heen. De avond ervoor was er door een kat een vuilniszak aan diggelen gescheurd, dus ik gok dat het hondje op die geur afkwam ;) Ik liep naar buiten om te kijken waar zijn baas was, maar die was in geen velden of wegen te bekennen. Hmm en nu? Hij had wel een halsbandje om maar ik zag er niets aanhangen. Ik bleef op de uitkeek staan of ik iemand zag zoeken naar zijn of haar hondje. Ik heb dit ongeveer 20 minuten gedaan, toen bekeek ik het bandje nog eens en ja hoor....  een 06 nummer. Thank god! Die mensen waren hem dus al een dik uur kwijt.

Bij mijn avontuur hierboven was Thanx Tags de perfecte redder in nood geweest. Wat is dat Kim, dat Thnx Tags? 


Bij Thnx Tags zijn ze ervan overtuigd dat de wereld vol zit met eerlijke vinders. Eens. Thnx Tags vindt dat we ze het alleen wel een beetje gemakkelijker moeten maken. Thnx tags hang je aan je dierbare spullen, welke in dit geval ook een hond zou kunnen zijn. Elke tag heeft een unieke QR-code die door jan en alleman gescand kan worden. Iedereen dus. Verlies jij iets en wordt dat gevonden? Dan vindt diegene jou ook direct! Perfect toch? Een beetje liefde in deze wereld is nooit verkeerd. 


De tags kun je bijvoorbeeld aan je sleutels hangen, aan je koffer, je huisdier, fietssleutel, tas en ga zo maar door. Naast de tags heb je ook stickers. Handig voor je telefoon, je portemonnee, laptop, tablet en noem alle spullen maar op die kwijtraakt. Ik plak en hang ze overal aan, want ik ben echt als de dood dat ik iets verlies en ik het niet terug vind. Zoals die keer met mijn portemonnee. Ik hang er ook eentje aan mijn kinderen ; ) 

Geen zorgen over je privacy want dat zit wel snor. Privacy is bij Thnx tags heilig. 


De Thnx tags zijn er in allerlei verschillende en bovendien vrolijke kleurtjes. Kies er eentje uit die bij jou past en gaan met die banaan. Ik zag op de website van Thnx tags ook een SOS armbandje. Dit is toch geweldig? Ja ik word hier wel erg blij van. 

Naast dit alles bestaat er ook een vorm van kwijtraken waar geen tag aan te hangen is. Namelijk de ziekte van alzheimer. Misschien wel de ergste vorm van verlies die er bestaat - Aldus Thnx tags. De mensen achter Thnx tags willen de de wereld elke dag een stukje beter maken. Daarom gaat er van de winst van Thnx tags standaard 5% naar team Alzheimer. Ik krijg hier kippenvel van tot in mijn boten. Prachtig dat Thnx tags zich inzet voor dit doel ♥ 

Ik mag natuurlijk ook een te gekke kortingscode met je delen. Zo kun je direct de Thnx tags zelf uitproberen met 20% korting. Gebruik hiervoor de code: KM20


www.thnxtags.com