Cadeau tip: Little Dutch Poppenhuis speelsetWat geef je je kind van 2 jaar wanneer ze 3 grote zussen heeft met een speelgoed collectie waar ik jaloers op ben? Een vraag die sowieso 3 keer per jaar terug komt, met een verjaardag, sinterklaas en kerst. Dan heb ik zelf iets verzonnen, maar dan wil de familie natuurlijk ook cadeau tips....Ik kwam de houten speelsetjes voor een poppenhuis tegen van Little Dutch, die moest ik hebben. Of nou ja mijn kind dus ; ) 

De meiden hier hebben een gezamenlijk poppenhuis. Er staat nog eentje in de schuur om op te knappen, maar daar heb ik inmiddels een tien jaren plan van gemaakt. Er staan poppenhuis meubeltjes in het poppenhuis, maar de poppetjes ontbreken. Dus voor Sinterklaas besloot ik dat dit wel een mega goed cadeau zou zijn voor de jongste. 

Ik stuitte dus tegen de Little Dutch speelsets voor in het poppenhuis. Je hebt verschillende soorten. Ik koos in dit geval voor het setje met de hond en de kat waar een hondenhok bij zit, twee bakjes voor het botje en de vis. Helemaal leuk. Daarnaast koos ik voor het setje met de baby. Hier zit bij een mama, een baby, een bedje, buggy, commode en dekentjes, een poppenhuisje en een flesje. Allemaal van hout. Extra leuk dus, want het is het eigenlijk onmogelijk om dit stuk te krijgen. En aangezien er hier nog wel eens gegooid wordt door de meiden, is hout geen overbodige luxe. 

Naast deze twee setjes heb ik er nog twee kunnen vinden.  Eentje met een keuken waar papa de hoofdrol speelt (kijk dat zien we graag!) en een kinderkamer. Deze kinderkamer bevat ook een schommel en een glijbaan. Hoe leuk! Deze staan op het lijstje voor onder de kerstboom. De speelsets bevatten ook allemaal een stickervel die je kunt gebruiken in het Little Dutch poppenhuis of natuurlijk in jullie eigen poppenhuis. 

Bij Bol.com heb je nu stapelkorting op speelgoed en dus ook op deze speelsetjes. Via de link onder de foto's kun je de sets gelijk bestellen. De setjes gaan sssssnnneeel dus je moet er als de kippen bij zijn. 

Huisdieren speelset € 10,95 via Bol.com


Keuken speelset € 13,89 via Bol.com

Kinderkamer speelset via Bol.com € 14,95