Voor alle mama's: The Mom Plan van SUPS

Begin November mocht ik de The Social Cloud box ontvangen. In deze box zitten prachtige producten van eveneens prachtige merken. Één daarvan is The Mom Plan van SUPS. Producten waarvan ik vind dat iedere mama erover gehoord moet hebben of beter nog, geprobeerd moeten hebben. 

Ik gebruik de SUPS nu een paar weken en merk nu al(!) verschil. Voor het gebruik van de SUPS haalde ik mijn vitamientjes uit een potje bij de drogist. Laat ik daar gelijk even een haakje aan maken, want de SUPS zijn in geen verste verte te vergelijken met die uit de drogisterij. Nee. En dat ga je voelen wanneer je kennis maakt met deze supplementen. 

Over SUPS

Selfcare is essentieel - Aldus Maartje, Founder van SUPS. Ik kan het hier alleen maar innig mee eens zijn. Maartje is moeder van vier zonen. Ze begon haar onderzoek naar het moederschap toen haar eerste zoon werd geboren. Na jaren ervaring heeft Maartje haar kennis en ervaring op het gebied van moederschap en voedingsleer gebundeld en hieruit is SUPS ontstaan. 

De missie van SUPS is om vrouwen te empoweren middels volwaardige en kwalitatief hoogwaardige supplementen, zodat jij optimaal van het leven en alle rollen die je vervult als moeder kan genieten. 

De SUPS zijn:

- Vegan

- Vrij van GMO

- Gluten vrij

- Dairy vrij

- Vrij van suikers en zoetstoffen

- Veilig te gebruiken tijdens borstvoeding

SUPS streeft naar een maximaal positieve impact op vrouwen en tegelijkertijd een minimaal negatieve impact op onze planeet. Love this ♥ De potjes van SUPS zijn gemaakt van 100% reeds gerecycled plastic en de labels om de potjes zijn van suikerriet gemaakt. Ook zijn alle SUPS doosjes gemaakt van gerecycled materiaal + voor iedere verkochte box doneert SUPS een voedingsreep aan een moeder in een noodsituatie. Yes! 
The Mom Plan


The Mom Plan zijn drie pareltjes van SUPS namelijk, Rice, Balance en Revive. De Rice SUPS zorgen onder andere voor ondersteuning van de natuurlijke weerstand tegen stress, je mentale weerstand, ondersteunt een gezonde huid, haar en nagelgroei, helpt energie vrij te maken uit voeding en is goed voor het zenuwstelsel. De voordelen van de Balance SUPS zijn onder andere, een positief effect op de gemoedstoestand, ondersteunt de hormonale activiteit, positief effect op de mentale gezondheid en helpt tijdens stressvolle tijden. Last but not least, Revive: Antioxidanten beschermen de cellen tegen vrije radicalen. Leuk weetje, de antioxidanten zijn gewonnen uit 22 mediterrane groenten, fruit en kruiden. 

Naast The Mom Plan is er ook aan de Mom te be gedacht. Unieke zwangerschapssupplementen voor de aanstaande moeder en haar baby om het lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden. 

Mijn eigen ervaring met The Mom Plan SUPS

Ik gebruik de SUPS nu een aantal weken en voel mijzelf een compleet ander mens. Klinkt gek he? Het moederschap is geweldig maar onder andere de moeheid was voor mij één van de aandachtspuntjes. Ik ben iemand die (sinds een paar weken) haar wekker om 06:00 zet zodat ik voor alle drukte een uurtje de tijd heb voor mijzelf. Mede door de SUPS kan ik ook daadwerkelijk de energie hiervoor vinden. Normaal  snooze ik té veel waardoor het een missie onmogelijk werd om uit bed te stappen. Nu lukt het mij met gemak. Ook voel ik mezelf meer in balans om nog maar niet te spreken over mijn maandelijkse duivel hormonen. Ik doorsta mijn menstruatie met twee vingers in mijn neus. Alleen hiervoor al kan ik iedereen The Mom Plan aanraden. Vinden de mannen ook leuk ; ) 

Ik vergeet mijzelf altijd en gun mij dat momentje rust ook totaal niet, zelfs dat gaat beter. Even de boel de boel laten zonder in de stress te schieten. Dus die selfcare van SUPS, dat zit meer dan goed! 

Na jaren van zoeken en wegen naar de juiste supplementen ter ondersteuning, heb ik ein-de-lijk de juiste gevonden. Ik kan er nog uren over doorgaan, maar ik denk dat iedere mama (to be) de SUPS in ieder geval geprobeerd moet hebben. Het gaat je leven zo intens veranderen en dat zeg ik met nog maar een paar weken gebruik op mijn teller. Onvoorstelbaar! Moet ik ook nog iets zeggen over het fijne design? Rustig, prettig om naar te kijken en zoveel fijner dan de schreeuwerige potjes bij de drogist. Deze liggen hier inmiddels in de prullenbak, nu ik weet hoe het anders kan. 

Ik wil Maartje van SUPS bedanken voor deze geweldige ervaring en de meiden achter de Social Cloud voor het kennis laten maken met deze fantastische supplementen ♥  Ik mag een code met jullie delen die nog eventjes geldig is dus maak er vooral gebruik van. De code die je mag gebruiken is KIMMI20. Geldig voor 20% korting in de webshop van SUPS.