Doorgaan naar hoofdcontent

Quinta Alma Ecologische Retreat Boerderij in Aljezur Portugal

We hebben allemaal wel dromen en ik ben van mening dat iedere droom tot werkelijkheid gebracht kan worden met de juiste mindset en middelen. Dat moeten de eigenaren van de Ecoligische Retreat Boerderij Quinta Alma in Aljezur ook hebben gedacht. Wij kwamen dit pareltje tegen en werden opslag verliefd. Alle teugels los laten, stekkers uit het stopcontact en weer even terug naar jezelf omringt door natuur. Geloof ons, dat wil je. Nu! Middenin de berglandschappen vind je Quinta Alma . Een boerderij omringt door 50 hectare grond. Ondanks dat je omringt bent met natuur is er op 3,7 kilometer het Kasteel van Aljezur te bezichtigen. Dit middeleeuwse kasteel verdient zeker een plekje in je must see notitieboekje. Op 8 kilometer van Quinta Alma vind je Arrifana Beach . Voor de échte surfers onder ons zeker de moeite waard om je surfplank uit te gooien. Maar heb je niets met surfen is dit eveneens een fantastische plek om te bezoeken tussen de hoge rotsen en gebergten. Maar om te zwemmen hoef j

Musthave: Remington Curl & Straight Confidence föhn


Ik en mijn Babyliss Föhn borstel gaan hand in hand door het leven. Sinds mijn zwangerschappen is mijn haar uitrusting gehalveerd, dus volume is wel gewenst. Na lang zoeken kwam ik de Babyliss Föhnborstel set tegen. Helaas is de paarse variant uitverkocht maar de zwarte is er nog wel. Exact dezelfde borstel maar dan een ander kleurtje. Ik ben er enorm gelukkig mee en nu kun je hem scoren als Black Friday deal voor maar € 15,49. Een tientje minder dan waar ik hem voor kocht. Je kunt de Babylis Föhnborstel hier bestellen

Namelijk de Curl & Straight Confidence föhn van Remington. Ik kreeg deze van Bas vorig jaar voor mijn verjaardag, nadat mijn oude Action Föhn van 100 jaar oud het begaf. Moet ik eerlijk zeggen dat ik hem niet erg veel gebruikte, maar soms heb je gewoon een föhn nodig want #busylife, geen tijd om je haar te laten drogen, je kent het wel.

Ik mikte de oude föhn weg en maakte plaats voor deze Remington set. Niet alleen is de prijs erg gunstig voor een multistyler, maar hij doet ook nog eens waar hij voor gemaakt is. In het pakket zitten drie opzetstukken om je haar binnen een handomdraai te stijlen, dan wel te krullen. Het maken van een goeie krul is in het begin even een kleine uitdaging maar wanneer je de slag te pakken hebt, kun je bij wijze van spreken je haar in model brengen met je ogen dicht. 

Wat ik zelf het fijnste vind aan de föhn is het feit dat je bij een "normale" föhn je haar niet pluisvrij krijgt. Daarom probeerde ik het föhnen ook zo veel mogelijk te vermijden. Deze Curl & Straight Confidence föhn heeft 90% meer ionen wat neerkomt op pluis vrij en glanzend haar na het föhnen. Halllllo coupe - ik kom net bij de kapper vandaan! 

Ook is de föhn licht in gewicht waardoor je dus niet met een lamme arm je haar in model staat te brengen. Zeker wanneer je wat dikker haar hebt is een zware föhn verre van ideaal. En voor alle moeders onder ons die vroeg uit de veren moeten, jij kunt met deze föhn je haar föhnen zonder dat je kids er wakker van worden ; ) Fijn toch? 

De föhn heeft drie warmtestanden en twee snelheden, inclusief turboboost zodat je haar met twee keer knipperen met je ogen droog is. En dat allemaal zonder pluis kapsel zodra je klaar bent. 

Dus zoek je nog een fantastisch kerst cadeau? Dan is de Curl & Straight Confidence Föhn alles wat je zou willen. Je besteld hem via de link hieronder. 


Remington Curl & Straight Confidence föhn € 26,87

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.