Musthave: Remington Curl & Straight Confidence föhn


Ik en mijn Babyliss Föhn borstel gaan hand in hand door het leven. Sinds mijn zwangerschappen is mijn haar uitrusting gehalveerd, dus volume is wel gewenst. Na lang zoeken kwam ik de Babyliss Föhnborstel set tegen. Helaas is de paarse variant uitverkocht maar de zwarte is er nog wel. Exact dezelfde borstel maar dan een ander kleurtje. Ik ben er enorm gelukkig mee en nu kun je hem scoren als Black Friday deal voor maar € 15,49. Een tientje minder dan waar ik hem voor kocht. Je kunt de Babylis Föhnborstel hier bestellen

Namelijk de Curl & Straight Confidence föhn van Remington. Ik kreeg deze van Bas vorig jaar voor mijn verjaardag, nadat mijn oude Action Föhn van 100 jaar oud het begaf. Moet ik eerlijk zeggen dat ik hem niet erg veel gebruikte, maar soms heb je gewoon een föhn nodig want #busylife, geen tijd om je haar te laten drogen, je kent het wel.

Ik mikte de oude föhn weg en maakte plaats voor deze Remington set. Niet alleen is de prijs erg gunstig voor een multistyler, maar hij doet ook nog eens waar hij voor gemaakt is. In het pakket zitten drie opzetstukken om je haar binnen een handomdraai te stijlen, dan wel te krullen. Het maken van een goeie krul is in het begin even een kleine uitdaging maar wanneer je de slag te pakken hebt, kun je bij wijze van spreken je haar in model brengen met je ogen dicht. 

Wat ik zelf het fijnste vind aan de föhn is het feit dat je bij een "normale" föhn je haar niet pluisvrij krijgt. Daarom probeerde ik het föhnen ook zo veel mogelijk te vermijden. Deze Curl & Straight Confidence föhn heeft 90% meer ionen wat neerkomt op pluis vrij en glanzend haar na het föhnen. Halllllo coupe - ik kom net bij de kapper vandaan! 

Ook is de föhn licht in gewicht waardoor je dus niet met een lamme arm je haar in model staat te brengen. Zeker wanneer je wat dikker haar hebt is een zware föhn verre van ideaal. En voor alle moeders onder ons die vroeg uit de veren moeten, jij kunt met deze föhn je haar föhnen zonder dat je kids er wakker van worden ; ) Fijn toch? 

De föhn heeft drie warmtestanden en twee snelheden, inclusief turboboost zodat je haar met twee keer knipperen met je ogen droog is. En dat allemaal zonder pluis kapsel zodra je klaar bent. 

Dus zoek je nog een fantastisch kerst cadeau? Dan is de Curl & Straight Confidence Föhn alles wat je zou willen. Je besteld hem via de link hieronder. 


Remington Curl & Straight Confidence föhn € 26,87