Op pad met de kids: Fashion Club Vip Days

Heb je dit weekend al plannen? Ja? Schrap ze allemaal. Ik heb namelijk een onwijs te gekke toffe tip voor het hele gezin. Aankomend weekend viert namelijk Batavia Stad Fashion Outlet haar 20 jarige jubileum. 20 jaar! Ik weet nog zo goed dat ik de eerste keer met mijn ouders naar Batavia Stad ging. Kwamen terug met tassen vol kleding. En nu zoveel jaar verder is er een jubileum te vieren van 20 jaar. 

 Batavia stad trapt hun jubileum af met de Fashion Club Vip Days. Dan wordt de Fashion Outlet compleet omgetoverd tot een waar paradijs vol foodtrucks, kunstzinnige cadeaus en volop activiteiten voor de kleintjes.  Kids kunnen onder andere op vertoon van hun voucher hun eigen portie poffertjes maken. Hoe leuk is dit? De vouchers worden gedurende de Vip Days uitgedeeld. Maar ook touwtje trekken behoort tot 1 van de activiteiten. Met een altijd prijs garantie ;) Ook staat er een cake Photobooth voor blijvende herinneringen vast te leggen. 

Naast deze leuke activiteiten kan er uiteraard naar hartenlust geshopt worden voor het hele gezin. Tijdens de Club Vip Days krijg je als Fashion Club Members ook nog eens 20% korting bovenop de outletprijs. Let op: dit is wel alleen voor deelnemende merken. De lijst met merken die meedoen kun je hier vinden. 

Maar dat is nog niet alles, want op vertoon van Fashion Club Member card krijg je een gratis Bubbel Cocktail bij Poppin' Bubbles, Feestjes moeten immers wel gevierd worden met bubbels nietwaar? 

De Fashion Club Vip Days zijn van donderdag 27 Mei tot en met Zondag 30 Mei. 

Enne dit is natuurlijk de ideale plek om mooie plaatjes te schieten voor de gram! :-) 

Voor meer informatie kun je hier terecht.