Doorgaan naar hoofdcontent

Zo onderga jij een oxytocine boost

Gaat er een belletje rinkelen bij het horen van het woord Oxytocine? Ook wel liefdeshormoon, knuffelhormoon of bindingshormoon genoemd. Dit zijn bijnamen die gegeven zijn aan oxytocine . En zoals deze bijnamen doen vermoeden speelt oxytocine een belangrijke rol in de menselijke binding. Dit stofje komt onder andere vrij tijdens de bevalling en borstvoeding. Dit maakt dat oxytocine de sleutel is tot de band tussen ouder en kind.  Seksuele intimiteit, knuffelen, zoenen, het zijn allemaal activiteiten die de productie van oxytocine aansturen, wat tegelijkertijd ook de banden tussen volwassenen kan versterken. Je lichaam produceert van nature oxytocine, maar we kunnen er altijd een schepje bovenop doen om je oxytocine aanmaak te vergroten.  Yoga In 2013 is er een onderzoek geweest waaruit blijkt dat yoga kan helpen om de productie van oxytocine te verhogen.  Naast de hogere productie van oxytocine heeft yoga op veel meer manieren invloed op je happy hormonen. Zoals Dopamine. Die beter beke

Op pad met de kids: Fashion Club Vip Days

Heb je dit weekend al plannen? Ja? Schrap ze allemaal. Ik heb namelijk een onwijs te gekke toffe tip voor het hele gezin. Aankomend weekend viert namelijk Batavia Stad Fashion Outlet haar 20 jarige jubileum. 20 jaar! Ik weet nog zo goed dat ik de eerste keer met mijn ouders naar Batavia Stad ging. Kwamen terug met tassen vol kleding. En nu zoveel jaar verder is er een jubileum te vieren van 20 jaar. 

 Batavia stad trapt hun jubileum af met de Fashion Club Vip Days. Dan wordt de Fashion Outlet compleet omgetoverd tot een waar paradijs vol foodtrucks, kunstzinnige cadeaus en volop activiteiten voor de kleintjes.  Kids kunnen onder andere op vertoon van hun voucher hun eigen portie poffertjes maken. Hoe leuk is dit? De vouchers worden gedurende de Vip Days uitgedeeld. Maar ook touwtje trekken behoort tot 1 van de activiteiten. Met een altijd prijs garantie ;) Ook staat er een cake Photobooth voor blijvende herinneringen vast te leggen. 

Naast deze leuke activiteiten kan er uiteraard naar hartenlust geshopt worden voor het hele gezin. Tijdens de Club Vip Days krijg je als Fashion Club Members ook nog eens 20% korting bovenop de outletprijs. Let op: dit is wel alleen voor deelnemende merken. De lijst met merken die meedoen kun je hier vinden. 

Maar dat is nog niet alles, want op vertoon van Fashion Club Member card krijg je een gratis Bubbel Cocktail bij Poppin' Bubbles, Feestjes moeten immers wel gevierd worden met bubbels nietwaar? 

De Fashion Club Vip Days zijn van donderdag 27 Mei tot en met Zondag 30 Mei. 

Enne dit is natuurlijk de ideale plek om mooie plaatjes te schieten voor de gram! :-) 

Voor meer informatie kun je hier terecht. 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.