In the spotlight: Finaste


 

Er zijn van die webshops die je hart kunnen stelen. Finaste is daar eentje van. Een webshop met de mooiste trend sieraden en accessoires en absoluut één van mijn favorieten. Ik maakte kennis met Finaste toen ik nog zwanger was van Quinn. Ik besefte mij ineens hoe belangrijk het is om een sieraden collectie te hebben die mijn kinderen ooit zullen krijgen/erven. Heel beladen, i know! Finaste helpt mij in de goede richting voor het aanleggen van een prachtige sieraden stash. Hun kettingen bijvoorbeeld zijn stuk voor stuk pareltjes. Eigenlijk wil je ze allemaal! 

Ik vond het altijd heer-lijk om in mijn oma haar sieradenkistje te rommelen. Zij had geen gaatjes in haar oren en daarom zat haar sieradenkistje vol met klik oorbellen. Je begrijpt dat ik heel wat klik klakkers in mijn oren heb geprobeerd. Maar ook kettingen. Parelkettingen van weet ik hoe lang, waarmee ik ooit nog eens een videoclip van Vanessa Paradise heb nagedaan. Good old times. Ik was verliefd op alles wat ik in haar kistje kon vinden. Het was een soort schatkistje met een dubbele bodem. Prachtig en gegarandeerd uuuuren speelplezier. 

Toen ik oud genoeg was kreeg ik van mijn oma een paar sieraden. Onder andere een ring die mijn opa ooit nog eens voor haar heeft laten maken uit een roze steen. Die ring draag ik nog steeds dagelijks. Ook kreeg ik een setje met oorbellen, een ring en een ketting met een donkerblauwe/zwarte steen. Niet normaal mooi. En ook weer gekregen van mijn opa toen ze zelf nog erg jong waren. Bijzonder toch? Zo kan ik nog wel even doorgaan want inmiddels heb ik een hele verzameling van haar mogen krijgen en dat is het meest bijzondere en mooiste wat je ooit kunt krijgen als je het mij vraagt. Ik wil dit later ook met mijn (klein) kinderen kunnen doen. Mijn meiden vertellen mij regelmatig hoe mooi ze mijn sieraden vinden en dan vertel ik ze ook altijd, als mama heeeeeel oud is dan mogen jullie mama haar sieraden hebben. 

Dat is ook precies de reden dat ik mijn sieraden collectie langzaam aan het uitbreiden ben. Sieraden met een verhaal, iets persoonlijks. Ik kocht twee jaar geleden een prachtige ketting voor mijn oma met de namen van haar achterklein kinderen erop. Deze kocht ik bij Finaste. Nog steeds is de ketting prachtig en draagt ze hem met veel liefde. Toen ik zwanger was van jongste kreeg ik een armbandje met de letters V.E.R. De letters van de namen van de meiden. Om gedaan en inmiddels floreert deze ook al bijna twee jaar om mijn pols. Of hij nog steeds mooi is? EN OF! ♥ Hou ik hem om met douchen? Altijd! 

Voor ik je mijn pareltjes ga showen van Finaste ga ik je eerst iets meer vertellen over Finaste. De naam alleen al heeft iets magisch. Het betekend namelijk "De Mooiste" in het Zweeds. Veel van de sieraden van Finaste worden gemaakt in hun eigen atelier in Nederland. Dat is waar hoge kwaliteit en persoonlijke service bij elkaar komen. Over service gesproken, het Finaste team is razendsnel met het verwerken van je bestelling. Ze gaan namelijk meteen voor je aan de slag zodat je je sieraden binnen no time in huis hebt. Maar ook kun je er voor kiezen om je bestelling op te halen op het Finaste kantoor in Nijmegen. 

Finaste vindt overigens dat wij best wat vaker stil mogen staan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn, aldus Finaste. Ik love dit. Door ons drukke bestaan vergeten we onszelf vaker dan ons lief is. Been there done that. Ook één van de redenen waarom ik mijzelf af en toe verwen met een paar mooie sieraden van Finaste. De sieraden dragen namelijk fijne prijsjes met zich mee dus we hebben hier een win win sitautie. Prachtige trend sieraden voor hele leuke prijsjes♥ 

Ook is Finaste de beste in het verpakken van de bestellingen. Ieder sieraad wordt zorgvuldig en met liefde ingepakt in een sieradendoosje. Hier kun je je sieraden dus ook in bewaren! 

Dan nu mijn pareltjes die ik heb gescoord. Normaal gesproken draag ik zilveren sieraden, maar ik werd enorm getriggerd om eens iets anders te proberen. Je kunt namelijk bij Finaste kiezen uit zilver of goud. Denk nu niet gelijk dat je dit niet kan combineren, het mix en matchen van goud en zilver is helemaal hot op dit moment. Plus de sieraden verkleuren niet en dat is zo zo zo fijn! 


Ik heb een zwak (een hele grote zwak) voor Pinguïns. En laat Finaste nou net een ketting met Origami Pinguïn hebben.  De ketting is gemaakt van veguld stainless steel en nikkel vrij. En hij is verstelbaar. Zo kun je deze ketting combineren met andere kettingen van verschillende lengtes. #kettingparty 

Het volgende sieraad is ook een regelrecht pareltje. Ik zag en moest hem hebben. Ik wou iets hebben waar ik mijn geliefde wederhelft op kon laten graveren. [zijn naam natuurlijk ;)]  Ik vond de prachtige gepersonaliseerde ketting met een roosje. Ook in goudkleur, maar hij is er, net als de Pinguïn ketting ook in zilver. Een ketting van verguld stainless steel en nikkel vrij en wederom in lengte te verstellen. De ketting heeft twee hangertjes waarvan één met een roosje en de andere om te laten personaliseren. Ik liet er Bas op graveren. Dit is trouwens helemaal gratis. Ook met deze ketting kun je weer heerlijke kettingparties maken. Wat mij betreft is dit echt een fantastisch cadeau voor een geliefde om je heen. Psssst het is bijna Moederdag ;) 

Last but not least: Op mijn wensenlijstje stond al een tijdje een setje oorbellen met Maria erop. Toen ik exact dit setje tegen kwam bij Finaste moest ik ze hebben. Over liefde op het eerste gezicht gesproken..... En goud uiteraard. Maar wederom kun je ook deze charm oorbelletjes bestellen in zilverkleur. Nikkelvrij en van verguld stainless steel. De oorbelletjes zijn ook helemaal het einde om te matchen met andere oorbelletjes voor de leukste earparty, wanneer je meerdere gaatjes hebt.  En ondanks dat ik geen geloof met mij meedraag zijn de Maria oorbellen wel een hele mooie toevoeging in mijn collectie. 

Ik kan je nu alleen nog maar aansporen om even rond te snuffen bij Finaste. Verwen jezelf met een prachtig sieraad ♥