New shop in town - Never Naked


Fasten your seat belt ladies, sinds deze maand  Maart 2021 zijn wij een heerlijk beauty en skincare merk rijker in ons land. Namelijk: Never Naked. Een merk met verzorgingsproducten, haar accessoires en sieraden. Never Naked, de naam alleen vind ik fenomenaal. Ontstaat vanuit het idee - Zolang je de juiste sieraden draagt ben je nooit volledig Naked. Dit kunnen wij  als vrouwen beamen toch? Maar Never Naked staat ook voor het investeren in jezelf door middel van skincare en een goede dosis me-time. Zo belangrijk. En vooral dat me-time is voor ons nog wel eens een dingetje. Hoe pak je dat aan? Hoe geniet je maximaal van je me-time al zijn het maar 5 minuten. Daar weet Never Naked als geen ander het antwoord op. 

Eerst nog even over die me-time he, een bestelling plaatsen bij Never Naked is alleen al een cadeautje voor jezelf. En met cadeautje bedoel ik echt een cadeautje. De meiden achter Never Naked pakken je bestelling met veel liefde en zorg in. Schuif daarvoor even naar mijn Instagram, waar ik een kleine unboxing heb staan in de highlights. Dus om meteen met vuur af te trappen, het voelde als een feestje om mijn pakketje open te maken ♥ 


Satijnen scrunchies 

Ik ben een huge ass fan van scrunchies. Ik noem ze, elastiekje met een jasje. En in dit geval heeft deze prachtige set scrunchies een satijnen jasje. Oh ja, heel fijn en zoveel beter voor je haar. Satijn zorgt ervoor dat je haar niet afbreekt. En zeker voor de dames met lange manen is dit erg prettig. Zeg eens eerlijk, hoe vaak zit jij met je haar vast in een elastiek? Ik ben inmiddels de tel kwijt geraakt en dat is ook precies de reden dat ik mijn andere dochter met haar lange manen ook altijd in de scrunchies steek. 

Wanneer je met je haren vast slaapt is een satijnen scrunchie een musthave. I kid you not! Ik heb de Witte Satijnen Dunne Scrunchies set en die zijn top. Bij Naver Naked heb je zo zo zo veel keuze in verschillende soorten, kleuren en maten. Velours, teddy, organza, ik wil ze allemaal. Je kunt ze namelijk ook stylish verantwoord om je pols dragen. Toch veel leuker dan de standaard zwarte elastiekjes? 
 Siliconen Gezichtsmasker Kwast 

Ik ben het type vrouw die een gezichtsmasker op haar gezicht smeert met haar handen. Guilty as ****! Mijn me-time bestaat voornamelijk uit haasten en als er iets niet thuis hoort bij me-time is het wel haasten. Kinderen krijgen overigens de schrik van hun leven wanneer mama met een maskertje op haar gezicht door het huis heen wandelt ;) Maar dat terzijde, via Never Naked kwam ik er dus achter HOE fijn het is om de juiste beauty tools in huis te hebben voor de perfecte me-time. Ik maakte kennis met de Silicone lichtroze Gezichtsmasker Kwast. Hallo nieuwe routine en hallo nieuwe beauty tool. 

De kwast bestaat uit twee kanten, de scoop kant, hiermee breng je het betreffende masker aan op je huid en met de andere kant, de borstelzijde masseer je het masker op je huid. Ik snap niet waar deze beauty tool mijn leven is geweest. Dit is toch veel fijner dan met je vingers knoeien?  De kwast is ook nog eens makkelijk te reinigen. Je hoeft niet te wachten tot er haartjes droog zijn aangezien je de kwast kunt afdrogen. Ik zie hierin zoveel pluspunten. Wat jij? Ik kan trouwens ook niet de enige zijn toch, die haar gezichtsmasker snel op haar bekkie gooide met haar vingers?

De kwast is vier verschillende kleuren verkrijgbaar. 


Ronde Rozenkwarts Gezichtsroller

Save the best for lest zou ik bijna willen zeggen, voor de grande finale. De Ronde Rozenkwarts  Gezichtsroller. Mijn ultieme lievelings der lievelings van dit moment. Ik was al enorm fan van de gezichtsrollers die niet meer weg te denken zijn uit menig beauty routine, maar zo eentje als de Rozenkwarts had ik nog niet en wat ben ik blij dat deze nu in mijn beauty tools mandje ligt.

Ik zal je sterker nog vertellen, tijdens het uitpakken (want nogmaals zoveel liefde voor de inpak skills van de meiden van Never Naked) stonden er drie meiden om mij heen te springen die compleet betoverd werden door de roller. Ik snap dat. Rozenkwarts is ook een magische steen. 1 voor 1 heb ik hun gezichtjes gerold en geloof het of niet, maar er heerste na dit moment een complete zen-heid (is that even a thing?) in huis. Je begrijpt dat deze roller in haar prachtig mooie satijnen zakje overal mee naartoe gaat? ;) 

Rozenkwarts stenen zijn ook al niet meer weg te denken en ik snapt dit volkomen. Rozenkwarts staat namelijk voor haar zuiverende werking. Dus gooi nu al je beauty spullen uit het raam en bestel vandaag nog je Rozenkwarts Gezichtsroller. Do it! Netflix en rol klinkt als de ideale me-time toch? Op de bank zitten, liggen of hangen en gelijktijdig je gezicht rollen met Rozenkwarts gezichtrollers. Er hangen hier zoveel voordelen aan. Onder andere zorgt de roller voor een ontspannen werking. Kan ik beamen en zeker wanneer hij ijskoud is door hem eerst even in de koelkast te leggen voor gebruik. Het verkleint je poriĆ«n, zorgt voor een gladdere en strakkere huid, verbeterd de bloedcirculatie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Op de website van Never Naked kun je alle voordelen lezen. Maar ook de uitstraling van de roller is pure luxe. Zoals de meiden van Never Naked zelf ook zeggen - Het oog wil ook wat. 

Ik gebruik de roller nu al een tijdje, zeker zo een tien minuten per dag. In de eerste instantie kan het wat vreemd aanvoelen, maar dit is gewoon een kwestie van wennen. Once you go gezichtroller, you never go back. Mijn huid heeft nu al een compleet andere "glow" en ik ben niet eens zwanger ;) Het assortiment gezichtsrollers van Never Naked is om te smullen. Snel bestellen en dan ben ik heel erg benieuwd naar je ervaring. You won't regret it, pinkie promise ♥ 

Lieve collega blogger Jolanda van Zazazoo schrijft over de andere Never Naked Beauty Tools. 

En tot zo ver mijn enthousiasme over de producten van Never Naked. Op de website kun je hun gehele assortiment bekijken en jezelf verrassen met een cadeautje. Heb je verdient Of becasue you worth it ;) Natuurlijk heb ik een toffe korting voor je, je krijgt met de code KIMMICHAELIS10 10% korting op alle items van Never Naked via de webshop. 

www.nevernaked.nl