Whats in my bag - Zonder kids versie


Vroeger kan ik uur aan uur kijken naar meiden die de inhoud van hun tas lieten zien. Het was een mega hype en laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal intens nieuwsgierig wat een ander in haar tas mee draagt. Ik val misschien net buiten de boot aangezien ik zelf vaak de tas van mijn kids jat, om deze vervolgens vol te duwen met luiers, doekjes, melk, snaai, drinken, spenen en noem de hele reutemeteut maar op. Voor mij is een tas dus behoorlijk overrated maar je gaat ook bij mij een aantal items vinden die niet mogen ontbreken. 


Ik ben dus niet het type die lipsticks mee sjouwt of een complete make up tas in haar tas. Nee. Extra dragen met vier kids is voor mij een no go. Dus ik hou het simpel. En make uppen onderweg vind ik zo een dingetje. Heb je dat wel eens geprobeerd in de auto? 

Laat ik beginnen bij een onmisbaar item in mijn tas; Mijn telefoon en haar hoesje. Je kunt je vast nog wel mijn blogje herinneren over het laten vallen van mijn telefoon? Standaard na een jaar heb ik zweertjes en laat ik hem vallen. Mijn huidige telefoon is iets liever voor mij. We zijn inmiddels al 1 jaar 3 maanden onafscheidelijk. Zonder vallen. We gaan er op vooruit dus. Maar waar ik eerder nooit aan telefoonhoesjes moest denken (want net zo overrated als een eigen tas wanneer je die van je kids kunt gebruiken) heb ik nu al vanaf het begin van onze relatie een hoesje om haar heen zitten. Oh en een clip waardoor ik haar nog beter kan vasthouden. Dit is trouwens wel een tip voor de onhandige telefoon eigenaren. Volgens mij heten deze vrienden, pop sockets. 

Maar anyhow mijn telefoon en haar hoesje dus. Terwijl ik bovenstaande typ bedenk ik mij dat zolang deze liefde blijft bestaan tussen mijn huidige telefoon en mij, kan ik nog geen nieuwe smartphone scoren. Ik heb mijn oog namelijk laten vallen op de Samsung Galaxy S21. De reclames laten mij watertanden en de specificaties doet mijn hart sneller kloppen. Inderdaad, ik ben zo een gadget junkie die helemaal wild kan worden van een smartphone met 64 megapixels. Ik bedoel heb je al iets gezien van deze nieuwe Samsung? Gauw doen dan want ik denk dat dit zomaar eens het pareltje van 2021 gaat worden. En dit zeg ik natuurlijk op basis van de techs die deze telefoon tot haar beschikking heeft. En even tussen ons he, ik heb natuurlijk al stiekem gepiekt naar de Galaxy S21 Ultra hoesjes

Verder ga je in mijn tas een oneindige voorraad aan lippenbalsem vinden. Wanneer ik dit niet bij me heb, kun je er u tegen zeggen dat ik binnen no time schrale lippen kweek. Ik kan prima de hele dag zonder, maar dan moet ik zeker weten dat ik er in ieder geval 1 mee heb genomen. Mijn favoriet is de Kneipp lippenbalsem. 100% natuurlijk EN Vegan. Ook Rosebud is een favoriet maar ik grijp toch vaker naar Kneipp. Aanradertje van mij voor jou. Probeer het verschil maar eens met een "normale" lippenbalsem.... 

Uiteraard ga ik niet de deur uit zonder muziek in mijn oren. Althans, wanneer ik alleen wegga. Daar horen oordopjes bij. Ik heb geen draadloze poespas maar gewoon met een draadje. Lekker ouderwets enzo. I love it. Om even in de telefoon accessoires te blijven, een oplader heb ik normaal gesproken ook altijd mee. Deze tip gaf ik ooit aan mijn geliefde wederhelft wanneer zijn telefoon weer eens leeg was tijdens een mannen avondje. Sindsdien draag ik zelf ook altijd eentje bij me. Je weet nooit waar je beland. Ik ben nog opzoek naar een telefoon hoesje waar een ketting aan zit. Ik heb tegenwoordig broeken waar geen zak in zit. En met het oog op het mooie weer heb ik liever zo weinig mogelijk mee te sjouwen. Of hoe handig is dit wanneer ik de kids moet tillen? 

Iets wat je ook altijd mij bij in mijn tas zult vinden, handcrème. Het liefst het simpele blauwe blik van Nivea. Die houdt gewoon mijn handen lekker vet. En anders gebruik ik vaseline of kokosolie. 

Een nagelvijl vind ik ook altijd wel prettig. Zeker met kindjes. Maagzuurremmers, paracetamol, pleisters, elastiekjes (Boy oh boy hier kun je er in je tas niet genoeg van hebben), maandverband (niks is zeker na het deponeren van vier kinderen op deze wereld). Kaugom. Ik kan niet zonder. Hetzelfde verhaal als de lippenbalsem. Een deo roller neem ik ook altijd mee. We willen niet stinken onderweg. Een pen en een mini notitieboekje is voor mij een musthave. Ik heb altijd pen en papier nodig. Sucker voor lieve notitieboekjes en schattige pennen. 

Uiteraard mijn portemonnee. Hoewel ik deze vaker vergeet dan de rest hierboven. Alsof je die nodig zou hebben want we hebben altijd nog lippenbalsem. Yeey! In mijn portemonnee ga je trouwens ook pleisters en een paracetamol vinden. Just in case. Ik vond het altijd zo enorm bijzonder dat mijn omi van alles in haar tas meenam. Bijvoorbeeld zakdoekjes. Hoe vaak zij niet met haar zakdoekjes stond te zwaaien, eigenlijk een onmisbaar item. Maar ik heb de zakdoekjes ingeruild voor babydoekjes. Ideaal. ook wanneer je geen kids hebt zijn babydoekjes ideaal om mee te nemen. 

Tegenwoordig heb ik mijn ultieme favo luchtje van dit moment in mijn tas; Mugler Aliën. Bij mijn fullsize flacon zat een tas formaat. Onwijs fijn! En ik denk daarmee ook dat ik aan het einde ben van mijn tas. Of onze tas. Want wanneer er kids mee gaan bestaat de tas natuurlijk vooral uit luiers en eten ;) Oh ja en niet te vergeten mijn eigen fles water. Probeer mijzelf aan te leren om minimaal 3 liter water per dag te drinken.... 

Mijn tas inhoudt is dus eigenlijk helemaal niet zo spannend als ik dacht dat deze zou zijn. Ik bedoel, bonnetjes en papiertjes reken ik niet mee uiteraard maar ja, echt heel spannend is dit niet. Vooral benieuwd wat jij meeneemt in je tas? Net zo een saaie inhoudt dan mijn tas? Tell me in de comments ♥