Wandcirkels is het helemaal in je interieurDe mensen die mij al wat langer volgen en kennen, weten inmiddels wel dat ik een grote liefde heb voor interieur. Van jongs af aan was ik al bezig met constant mijn kamer om te gooien. Ik was dan ook niet zo iemand die posters van celebs aan haar muur had hangen. Mijn interesse lag meer in de "grote mensen" muurdecoratie. Zo had mijn oma bijvoorbeeld een kunstwerk aan haar muur hangen, de jongen met de traan. Ergens vond ik het een eng ding, maar ik bleef er altijd vol bewondering naar kijken


Toen ik op mijzelf gingen wonen had ik ook de nodig muurdecoraties hangen. Inclusief foto's natuurlijk van mijn dierbaren. Uiteindelijk ging ik samenwonen met mijn grote liefde Bas. Hij kocht een nieuwbouwhuis.  Maar hoe bouw je een nieuwbouw huis om tot iets knus? Dat is moeilijk. We staarde ons blind op witte muren. Want accessoires zijn je beste vrienden. Maar ik miste ( ja daar heb je hem weer) het oempf gevoel in ons huis. ‘=

We gooide het roer om. Ik ging aan de slag met mijn verfwaaiertjes en kwamen uit tot een prachtig mengelmoesje van verschillende kleuren wat het samen tot een geheel maakte. Knus, een echt thuis. Bijna dan. Maar we waren er nog niet. Er miste nog iets. Naast de accessoires ontbrak er een sfeervolle muurdecoratie.

We hadden nu een paar mooie muren voorzien van een fijn kleurtje, maar de muren waren zo kaal. Ik sloeg op Pinterest wat inspiratie beelden op. 

Sinds enige tijd ben ik gaan houden van volle muren, ben ik veel bewuster geworden hoe je dingen samen kunt laten komen en hoe je met wanddecoraties van je huis een thuis kunt maken. Mengelmoesjes van verschillende kunstwerken en muurcirkels.  

Ik kwam in contact met HIP ORGNL. Hét toonaangevende merk in ronde wanddecoraties. Inderdaad, dat lees je goed, rond. Ik hou van dingen die net iets anders zijn dan anders. Dus wat dat betreft zijn ronde muurcirkels mij op het lijf geschreven. Geven net dat beetje extra en het staat grandioos in elk interieur.


Bron beeld: HIP ORGNL


Wie zijn HIP ORGNL? 

Zoals ik je net al vertelde is HIP ORGNL het toonaangevende merk in ronde en luxe wandcirkels en muurcirkels. Karakter,kwalitet en herkenbaarheid. Alle wanddecoraties wordt gemaakt van hoogwaardig dibond. Dit is onwijs stevig en vormvast materiaal. Oh en het materiaal is duurzaam. Het heeft een luxe uitstraling en een gladde structuur. de wandcirkels zijn opgebouwd uit drie verschillende lagen. De buitenste lagen zijn gemaakte van 3mm dik aluminium. De kern is gemaakt van kunststof. Kwaliteit is dus om door een ringetje te halen. Vergis je niet, want deze lagen maken de muurcirkel niet zwaarder. Hij is prima te tillen met één hand. Dit is trouwens ook erg prettig met het ophangen. Iedere wanddecoratie heeft het HIP ORGNL signatuur. Op deze manier weet je dat je een echte HIP ORGNL wandcirkel in huis hebt

Ik waarschuw je, want de keuze is reuze. Het kiezen voor iemand zoals mij was een pittige opgave met zoveel moois voor je giecheltje. Ik ben een ei in keuzes maken ;-)  Er zijn vier verschillende categorieën. Namelijk de HIP ORGNL Masters, -Animals, -Naturals en -Plantology collectie. Stuk voor stuk plaatjes. Ook erg leuk is om hiermee te combineren. Zoals ik heb gedaan. Hoewel, ik zocht de wandcirkels samen uit met de man des huizes en blijkt dat hij er ook nog een beetje kijk op heeft ha

Ik viel als een blok voor De Kus van Gustav Klimt. En dat is ook gelijk de grootste die ik heb uitgekozen voor in de woonkamer. Je kunt kiezen uit verschillende groottes. Van 40cm tot 140cm. Bas koos voortwee iets kleinere wandcirkels uit de HIP ORGNL Masters collectie. Namelijk De Nachtwacht en De vrolijke drinker. En als kers op de taart nog een werk uit de HIP ORGNL Animals collectie. Echt compleet anders dan de rest maar het past juist daarom perfect. We kozen samen voor de ronde Lion. Dit maakte ons cirkeltje compleet! Wees dus niet bang om te combineren. Dat is mijn gouden tip!Ik kan je bijna horen nadenken, hoe hang je dit op? Been there done that. Ik had helemaal geen flauw idee hoe dit systeem zou werken. Kon ik dat wel? Uiteindelijk was dit gewoon een peulenschilletje. Je kunt namelijk  het officiële logo van HIP ORGNL aanhouden om je wandcirkels recht op te hangen. hieronder even een kleine samenvatting. 

Let wel even op bij het bestellen van je wanddecoratie, want je moet nog wel even het ophangsysteem erbij bestellen mocht je je cirkels op willen hangen. Inderdaad je kunt ze ook neerzetten op een dressoir bijvoorbeeld en aankleden met verschillende accessoires. Hoe tof?! Veel mogelijk met de wandcirkels van HIP ORGNL.  


Je gaat al het moois vinden op de officiële website van www.hipaanjemuur.nl  


Psssst ze hebben nu een 10% feestdagen korting. Altijd handig en mooi meegenomen!