Lekker snurken onder SNURK


We zijn er beland, de kinderkamers omtoveren tot hun eigen kinder  walhalla. Een droom als ze binnen komen. Een andere wereld. Hun eigen wereld.  Never nooit heb ik stil gestaan bij het moment waarop de slaapkamer van je kind invloed heeft op het slaapgedrag van je kind. De oudste (Vajèn) heeft haar eigen kamertje. Wanneer je mij volgt op de gram, dan weetje dat ik een tijdje heb lopen knoeien met kamers omgooien, bedden veranderen en het riedeltje wee opnieuw. En nog een keer. Uiteindelijk leek het is de beste oplossing om de oudste in haar eigen kamertje te laten slapen. 

Ze had witte muren. Dit was eigenlijk altijd al het geval. Ooit hebben we ze eens gewit want dat doe je eens in de zoveel tijd.... toch? Week na week bleef Vajèn vragen om mooie muren want wit was heul erg saai en kon ze niet van slapen. Dat laatste klopt inderdaad want vaak werd ze huilend wakker en was ze bang. 

Aan de slag
Ik toverde mijn verfwaaier tevoorschijn en samen gingen we opzoek naar de perfecte kleur voor haar kamer. Paars it is. Geen pijn in je ogen paars, maar eentje wat donkerder. Samen gingen we op pad. Ondertussen besloot ze dat ook roze wel een erg leuke kleur is voor haar kamer. U vraagt wij draaien prinses. Ik had nog een potje Sulking Room Pink van Farrow staan. De ene muur werd pink en de andere paars. Nu vraag je je vast af, slaapt ze goed? Ze slaapt als een roosje. Kleuren maken een plek een fijne en veilige plek. 

Maar dat slapen als een roosje heeft natuurlijk nog meer oorzaken. Wist jij dat een dekbed voor een kind heel veel kan betekenen wanneer ze er zelf eentje uitzoeken? Nee, ik was 31 jaar toen ik hierachter kwam. Want, ik mocht een kei fijn mailtje ontvangen van SNURK. Een tof merk gespecialiseerd in beddengoed en inmiddels wereldwijd een begrip met hun met hun lijn kinderovertrekken. Niet zo gek ook hoor, want zoals SNURK zelf ook zegt, iedereen droomt er toch van om een ballerina te zijn, een prinses of een voetballer?! 

Mijn meiden mochten alle drie hun eigen dekbedovertrek kinderen van SNURK uitzoeken. Dat ging gepaard met veel "oeh's, ahhhh's en jaaa die's". Uiteindelijk kwamen er twee van de drie dames uit bij een prinsessen overtrek. Goede keuze, die had ik waarschijnlijk als mini me ook uitgekozen. In slaap vallen als een echte prinses en vervolgens wakker worden als een echte prinses ♥ 

Esra, de één na oudste dochter in huis, koos voor een fee. Ze vermelde erbij dat ze met haar zussen kon wisselen. +10 voor dit idee! We kozen de overtrekken uit de categorie kinderen, maar je kunt bij SNURK ook terecht voor je allerkleinste mini. Lieve baby overtrekjes met nog lievere printjes. Wanneer je kids de tiener leeftijd hebben bereikt is het liggen onder een prinsessenjurk wellicht niet meer van toepassing? Ik roep maar iets hoor... Ik zou nu met 31 jaar nog steeds plaats nemen onder een prinssenovertrek. Voor tieners hebben ze ook een heerlijke collectie samengesteld met verschillende prints. Ik spotte er eentje met Ollie de poes. Helemaal leuk. 

En wij als volwassenen kunnen ook lekker snurken onder een overtrek van SNURK. Wederom ook weer een prettige collectie waarbij je trouwens ook gezellig kunt twinnen met je kids. Allemaal hetzelfde overtrek. Dat is toch briljant? Even tussen ons, de kerstdagen komen eraan.... Een echte SNURK overtrek onder de boom vinden is toch het perfecte cadeau? Just saying! 

Naast overtrekken ga je bij SNURK ook kleding vinden. Ja echt, kleding. Onder andere pyjama's / chillpakjes. De moeite waard om even te gaan spieken want ook met de kleding collectie kun je weer twinnen met je mini. Helemaal te leuk! Ook top trouwens om cadeau te doen onder de boom. 

Het beddengoed van SNURK is gemaakt van 100% biologisch katoen en bedrukt met een originele homemade fotoprint. Ja dat lees je echt goed. De prints maken die toppers van SNURK helemaal zelf. Ik vond een filmpje waarin je precies kunt zien hoe ze dit doen. Die kun je hier vinden. In de video zie je ook hoe SNURK ooit is begonnen. Enorm leuk om te zien. De producten van SNURK worden gemaakt in Portugal. Omdat ze met regelmaat een bezoekje brengen aan Portugal zien ze met eigen ogen dat de werkomstandigheden in orde zijn. 

Het beddengoed is niet strijkvrij. Dat heeft dan ook hele goeie reden. SNURK wil namelijk een zo mens en planeet vriendelijk merk zijn, dat zij ervoor hebben gekozen om geen chemische behandeling aan de overtrekken te geven. Vind ik onwijs fijn dat hier rekening mee is gehouden ♥ Maar troost je, je kunt na het wassen de overtrek het beste gelijk even ophangen zodat de kreukels meevallen. Ik kan dit inmiddels beamen. 

Geloof het of niet maar mijn meiden slapen tegenwoordig als prinsjes met deze overtrekken. Ik bedenk mij net dat Quinn eigenlijk ook een échte SNURK nodig heeft in haar leven. Wellicht is dit de oplossing voor doorslapen ;-) Ik kan in ieder geval een nieuw favo merk aan min lijstje toevoegen!