Make It Real Together Big Advent Calendar van The Body Shop

SPOILER ALERT! Wil je de inhoud van deze Body Shop Adventskalender nog niet weten, scrol dan niet verder! 

Ik ga je heel eerlijk vertellen dat ik nooit echt de hype begreep van een adventskalender. Vroeger absoluut wel. De advents met chocolaatjes erin en niet kunnen wachten tot de volgende dag, waarop je de complete kalender in één keer openmaakte. Ja, wat een tijden. Nu ik zelf moeder ben gaat dit eigenlijk niet anders en ik snap het helemaal. Je krijgt een kalender vol met chocolade en je mag er maar eentje opeten. Mega oneerlijk toch?! 

Sinds vorig jaar ga ik helemaal lekker op de hype en hadden wij onze eerste echte grote mensen adventskalender. Dit jaar deed The Body Shop er nog een schepje bovenop want deze droom van een adventskalender kwam binnen waaien. Ik ben zo een type die het dan eigenlijk heel erg zonde vindt om hem open te maken. Ja serieus! Maar ik wil jullie natuurlijk de ongelooflijk fijne binnenkant even showen. En om stiekem al even in de kerst stemming te komen. I can't wait! Voor ik je ga meenemen naar de inhoudt van de Make it real togheter Big Advent Calender. Want de illustraties van de kalender nemen je mee naar Brighton. De plek waar The Body Shop is geboren. Knusse en kleurrijke huisjes, de personages laten zien wat het betekend om een moderne familie van deze tijd, te zijn. Samen met buren en vrienden verspreiden zij liefde, want iedereen heeft these days meer liefde dan ooit nodig ♥ Maar er is meer, want door de C-crisis zijn de problemen waar vrouwen mee kampen aan het licht gekomen. Er zijn veel vrouwen die geen veilige en gelukkige thuisbasis hebben. Wij moeten onze handen in één slaan en deze tijd gebruiken om voor elkaar te zorgen en samen de toename van huiselijk geweld tegen te gaan! Make it real together.

Op ieder doosje ga je een act of kindness vinden. Hiermee kun jij de magie van kerst voor iedereen werkelijkheid maken! Hier kom ik verderop in deze blog even op terug. Eerst nog even dit: 

De crisis pakt ons allemaal en liefde staat daarom bovenaan een ieder zijn/haar verlanglijstje. Door deze situatie raken mensen uit kwetsbare groepen sneller geïsoleerd. Dat is precies waar The Body shop deze kerst hun steentje aan bij wil dragen. The Body Shop doneert deze kerst een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van C-19. Door deze organisaties kunnen vrouwen zich weer veilig en geborgen voelen. Dit jaar werkt The Body Shop samen met Fier. Dit om het waardevolle en werk dat zij doen te ondersteunen. Fier vangt en behandeld slachtoffers van huiselijk geweld. Twijfel je nog over kerst cadeaus dit jaar, dan kan ik je alleen maar aansporen om bij The Body Shop je kerstinkopen te doen zodat ook jij je steentje kunt bijdragen. Dit kan van 1 November tot en met 31 december 2020 in Nederland. Geldig in de winkels van The Body Shop en online op www.thebodyshop.com

Bij deze wil ik gelijk een ode brengen aan The Body Shop. Merken als dit verdienen in mijn ogen eeuwige dankbaarheid dat zij zich inzetten voor organisaties als Fier ♥  

COME TOGHETER. ACT TOGHETER. 25 dagen aftellen tot kerst, dat is geen straf met deze droom van een advent kalender. Nog niet eerder pronkte er zo een parel in mijn huis. Alleen de illustraties zijn al een feestje an sich om naar te kijken. Nou moet ik ook zeggen dat ik het idee van het versieren van je cactus ook helemaal een te gek idee vindt. Ergens las ik ook dat The Body Shop ons aanspoort om geen kerstboom te kopen maar om je kamerplanten te versieren. I love that idea.

SPOILER! Ik ga je nu de binnenkant laten zien, snel wegklikken indien je wilt dat dit een verrassing blijft. 

25 cadeautjes in zowel fullsize als mini's, je gaat het allemaal vinden in de Big Advent Calendar
Allemaal verwenproducten om je goeie voornemens te ondersteunen ;-) 

Je gaat de onderstaande producten in de kalender vinden: 

♥ Coconut Hand Cream 30ml
♥ Vitamin C Glow Sheet Mask 18ml
♥ Bath Lily gemaakt met gerecycled plastic
♥ Layers of Fun Nail File
♥ Coconut Lip Butter 10ml
♥ Mango Shower Gel 60ml
♥ Banana Truly Nourishing Shampoo 250ml
♥Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 15ml
♥ Shea Hand Cream 30ml
♥ Pink Grapefruit Shower Gel 60ml
♥ Coconut Fragranced Bath Bubble 28g
♥ Camomile Gentle Eye Make-up Remover 250ml
♥ Vitamin E Moisture Cream 50ml
♥ Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask 15ml
♥ Banana Truly Nourishing Conditioner 250ml
♥ Strawberry Softening Body Butter 50ml
♥ Nairobi Camellia Matte Lip Liquid 8ml
♥ Vitamin E Quench Sheet Mask 18ml
♥ British Rose Shower Gel 60ml
♥ Mango Lip Butter 10ml
♥ Pink Grapefruit Fragranced Bath Bubble 28g
♥ Vitamin E Gentle Facial Wash 125ml
♥ Star Headband
♥ Seaweed Balance Sheet Mask 18ml
♥ Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter 200ml

In totaal heeft deze toffe kalender een waarde van € 163. Jij scoort hem voor €90. 

Acts of kindness


Ik vertelde je het hierboven al over de kleine tips die op de doosjes geschreven staan. Ik werd meteen getriggerd om hier iets mee te doen en mijn kids hierbij te betrekken. Wordt vervolgd. Ieder doosje bevat dus een hele mooie en magische tip voor zowel jezelf als een ander. Zullen we afspreken, wanneer jij één van de drie advents kalenders van The Body Shop koopt, je minimaal 1 act of kindness missie volbrengt? 

Wanneer de doosjes in de kalender omdraait kun je gaan puzzelen tot de krachtige zin "Make it real together" verschijnt. 

Ik wil ook nog even mijn mega enthousiasme delen rondom de doosjes, want wist je dat deze allemaal handgemaakt worden in Nepal? Compleet fair trade ♥ Ik begrijp dat je na deze blog intens enthousiast bent geworden en zelf een Body Shop advents-calendar wilt aanschaffen. Je kunt kiezen uit drie verschillende. 

Entry Advent Calendar€ 50 (waarde €97.50)

Deluxe Advent Calendar € 90 (waarde €163)

Ultimate Advent Calendar € 130 (waarde €271)