Zesty Lemon & Cool Cucumber van The Body Shop


The Body Shop, daar kun je alleen maar van houden. Vroeger stond mijn badkamer er vol mee. Altijd een feestje om te kunnen kiezen waar je deze keer mee gaat douchen. Ik moet eerlijk zeggen dat het alweer een tijdje geleden is dat ik onder het mom van self care iets kocht wat betreft verzorging. Op de 1 of andere manier sluipt dat er een beetje bij in sinds het moederschap. Des te toffer dat ik deze fijne producten aan mijn stash mag toevoegen en mocht proberen ♥ Jullie zijn natuurlijk mega benieuwd naar de rest van deze producten........ Knipoog!


Deze collectie behoort tot de special edition. Cool Cucumber en Zesty Lemon. Komkommer een inderdaad citroen. 2 vrienden die behoren tot de zomer categorie. Beide lijnen gaan je dus helpen de zomer op zo een fijn mogelijke manier door te komen. Wanneer het bloedje heet is vind ik het heerlijk om een paar schijfjes citroen toe te voegen aan mijn water. Verfrissend en dat is ook precies wat deze lijnen gemeen hebben, verfrissend all over! 

De Zesty Lemon lijn bestaat uit een:
- Exfoliating Gel Body Scrub
- Body Yoghurt
- Shower Gel

De producten zijn gemaakt met citroenen die niet meer verkocht konden worden in de supermarkt en wanneer je dit leest dan wil je eigenlijk meteen de hele collectie aanschaffen. Dit soort kleine dingetjes maken mij extreem gelukkig. 

De body scrub is een traktatie voor je huid. Maakt je huid heerlijk glad en zacht en heeft een heerlijke zonnige geur. Citroen dus! De scrub is echt een verrijking voor mijn huid. Doordat er niet teveel scrub deeltjes in zitten heb je dus geen "schurig" gevoel tijdens het scrubben. Fijn voor de huid. 

Inhoud: 250ml
Prijs: € 18

Toen ik de Body Yoghurt openmaakte was het huis te klein, want volgens de kleine meiden in huis was dit "slijm". Wanneer je deksel eraf haalt lijkt het inderdaad een slijmige substantie. Maar laat je niet misleiden door het woord slijm, want deze Body Yoghurt is alles! De geur, de substantie.... Hij trekt razendsnel in je huid. Je huid blijft daarna gigantisch zacht! Love dit. 

Inhoud: 200ml
Prijs: € 10

En last but not least de shower gel. Net als haar zusjes hierboven ruikt ook zij weer HEMELS! Subtiel, maar fijn. Ik kan er duizend woorden aan vuil maken maar ik denk dat dit voor mij de musthave is in badkamer met de razend hete temperaturen. Hij is namelijk verkoelend. Na een dag hitte is dat zo ongelooflijk lekkerrrrr! Wat ik altijd erg prettig vind aan een shower gel, wanneer deze heel veel schuim geeft. De Zesty Lemon schuimt als een malle. Ik gebruik dan ook een douche spons. Aanrader. 

Inhoud: 250ml
Prijs: €7

 

Goed, dan verder met de Cool Cucumber lijn. Bestaande uit 4 verschillende producten. Namelijk een: 

- Shower Gel
- Body Yoghurt
- Softening Body Butter
- Hand cream


Net zoals de Zesty Lemon zijn hierbij komkommers gebruikt die niet verkocht konden worden in de winkel. LOVE! 

Te beginnen bij de shower gel. De geur die vrijkomt wanneer je de shower gel uit haar verpakking knijpt, wederom een heerlijke maar subtiele geur van komkommer. Pure frisheid eigenlijk. 
Naast de Zesty Lemon shower gel kan ik deze ook enorm aanbevelen.Verfrissend op een warme zomerdag. 

Inhoud: 250ml
Prijs: € 7


De Body Yoghurt is ook weer een pareltje. Natuurlijk dezelfde substantie als de Zesty Lemon Body Yoghurt. En trekt wederom snel in. Dat vind ik als moeder zijnde erg maar dan ook ERG prettig. Ik heb namelijk helemaal geen tijd om minuten lang te wachten om mijzelf aan te kunnen kleden. Ha! 

Inhoud: 250ml
Prijs: € 10


Body Butters, dat was echt een mega dingetje in beautyland een tijd geleden. De body butters schoten als paddenstoelen uit de grond en dat snap ik, want de dag vandaag zijn body butters nog steeds 1 van mijn favs ever! En deze Cool Cucumber kan ik aan mijn lijstje toevoegen van de favs. Er blijft een lief laagje op je huid die allerminst vervelend is. Smeert fijn uit en de geur is poeh...... ♥ 

Inhoud: 200ml
Prijs: € 16


De Hand Cream. Voor mij ook heel erg onmisbaar in alle hoekjes en lades van het huis. Overal heb ik een tube hand crème nodig. Iedere wisseling van het seizoen hebben mijn handen gewoon wat extra aandacht nodig. De komkommer hand crème vind ik echt een heerlijke toevoeging op de lijn. Zeker wanneer je de rest van de lijn ook hemels vindt. 

Inhoud: 30ml
Prijs: € 5,50


Mocht je producten willen proberen uit deze collectie, wees dan wel gewaarschuwd... dit zijn geen producten die vast zitten in het assortiment. Dus wacht niet te lang met bestellen. Je kunt de producten aanschaffen via de webwinkel van TheBodyShop of in fysieke winkels.