Favorieten van onze stay at home-cation

Ik denk dat we allemaal kunnen beamen dat we een hele gekke zomer hebben gehad. Bloedheet vertoeven in je eigen tuintje. Voor mij geen straf want met een paar fijne producten binnen handbereik, hebben wij de zomervakantie dit jaar weer overleefd. Fijhijn! Onze vakantie stond vooral in het teken van de tuin eindelijk na 6 jaar afmaken. Maakte de late uurtjes in de tuin extra fijn! Ik deel graag onze stay at home-cation favorieten met je. Wellicht heb je er zelf iets aan! Want er zitten wat leuke pareltjes bij! 

Table Chef Elypse Pure van Princess
Ga er geen doekjes om winden want deze bakplaat is gewoon DE musthave van dit moment. Stijlvol met luxueuze bamboe pootjes. We hebben verschillende apparaten om op tafel te slingeren voor een fijne get together maar deze in elipsvormige bakplaat is onze favoriet. Keer iets anders en als je het mij vraagt een heuse eyecatcher op je tafel. 

Op Instagram ga ik er eentje weggeven, dus be sure dat je mij volgt! Wist je dat je hem zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken? Dus echt niet alleen voor de zomer maar ook tijdens de herfst of de winter heerlijk bakken op je luxueuze bakplaat. Hij kan na gebruik gewoon in de vaatwasser. De bakplaat dan ;-) EN hij is voorzien van een antiaanbaklaag. 
Feestje met de Table Chef. De adviesprijs is € 71.99

Op de website van Princess kun je alle nodige informatie vinden! 


Geef een HINT

Ik heb wel vaker geschreven over spelletjes en ons voornemen om dit vaker te doen. Tot zover is dat nog aardig gelukt ook. Toen wij Geef een HINT mochten proberen begrijp je dat wij stonden te springen. Geef een HINT behoort niet voor niets tot de categorie partyspellen. Ergens kun je je vast voorstellen dat onze stay at home-cation mede door dit te gekke spel een feestje werd. We hebben het ook op andere manier gespeeld maar daar vertel ik je zo meer over. 
Met dit spel is het de bedoeling dat je samen met je teamgenoten Bn'ers met de voornaam Hans uitbeeld, liedjes van Rene Froger gaat neuriën, gezegdes over eten tekenen, over kleurige achternamen praten en zo gaat het nog eindeloos door. Het spel bevat namelijk 450 van dit soort kaartjes. Mega leuk! 

Het doel van het spel is dat je jouw teamgenoten begrippen laat raden. Je geeft hints door middel van neuriën, tekenen, uitbeelden of praten. Hoe beter je hints zijn, hoe sneller je de finish bereikt. Maaaaaaar er zit natuurlijk een addertje onder het gras. Je moet namelijk niet zomaar in het wilde westen gaan raden. Er zijn begrippen die je dus niet! mag noemen. De team spelen om de beurt en wie als eerst bij de finish is aangekomen heeft gewonnen. Eitje toch? Laat je niet verleiden door deze woorden, het hinten is nog echt wel moeilijk hoor ;-)  In de doos ga je dit vinden: 
- 1 afdekbord
- 1 kaartwiel
- 2 pionnen
- 450 kaarten
- 1 uitwisbaar tekenbord
- 1 stift
- 1 wisdoekje
- 1 zandloper
- 1 stickervel
- 1 instructiekaart 


Je hebt 90 seconden de tijd wanneer jouw team aan de beurt is, om de hints te geven. Hiervoor gebruik je de zandloper. Alles wijst vanzelf wanneer je het spel begint. Er zit een mega fijne instructiekaart bij met tekeningen. Ideaal! Wel is het zo dat je met Geef een HINT meer mensen nodig hebt om het te spelen. We hebben het ook geprobeerd om het samen te doen. Dat kan prima, maar dan speel je voor jezelf maar eigenlijk ook weer niet. Dus wanneer je toch zin hebt in een spelletje kun je dit prima samen doen. Voor de echte partyanimals haal je dit spel uit de kast wanneer je vrienden er zijn en wil je het helemaal anders? Wij gebruiken ook de kaarten wel eens los. Beetje hetzelfde  idee maar dan alleen met de kaartjes. 

Wat mij betreft is Geef een HINT een mega aanwinst in je spelletjeskast.Het spel is al te spelen vanaf 15 jaar, Dus in plaats van een avond op de bank doorbrengen met je gezin is het ook kei leuk om HINT op tafel te gooien. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd. Vergeet ook niet dat de Decembermaand alweer voor de deur staat....... hint hint ;-) 

Geef ene HINT is nu in de aanbieding bij Bol.com voor € 24,49 


SIGG hot/cold one

Als ik ergens verslaafd aan ben zijn het wel drink flesjes met een leuk printje of handigheidjes. Zo kwam SIGG bij ons binnenwaaien at the very perfect moment. Namelijk de SIGG hot/cold ONE. Voor een ieder die niet zonder koud of warm drinken onderweg kan. In de zomer was dit echt onze beste vriend. Drankjes blijven uren koud (of in een andere gevallen bloedje heet). Ook ideaal van deze moeder naar andere mama's, geef je je kindje melkpoeder? Onderweg is dit je beste vriend. Even afvullen met heet water en uren lang plezier! Maar ook voor de koffie drinkers onder ons, thee drinkers, alles! Het design is te gek, toch? Slank en stijlvol zoals SIGG zelf zegt. Could'nt agree more! De fles is gemaakt van kwalitatief  hoogwaardig roestvrij staal. Misschien kunnen sommige van jullie die zilveren kruiken van vroeger herinneren. Ik heb ze trouwens voor mijn meiden ook gebruikt, maar deze kruikjes die zijn dus niet roestvrij staal. Of althans dat waren ze niet. Geen idee hoe dit nu zit. Zo circuleren er ook kinderbekers  van een budget shop waar ik de naam niet van ga noemen, die niet van roestvrij staal zijn gemaakt. Been there done that. Oudste had zo een fles en die dronk uiteindelijk roestwater. Ik bedoel dus aan te geven dat dit dus met deze flessen niet kan gebeuren. FIJN! Vajèn, onze oudste vraagt dan ook met regelmaat of ze deze SIGG fles mee mag nemen naar school. Snap ik wel! De herfst is zo nu en dan om de hoek aan het koekeloeren dus ruilen we de fles weer in van koude drankjes naar warme drankjes. Pas wel op, want het blijft echt heel lang heet waardoor je makkelijk je mond kunt verbranden. Ik laat bij warme drankjes de dop open staan. 

Het ideale aan deze fles is dat hij met 1 hand te openen is. Ik voel pure perfectie aankomen voor de mama's en papa's die 1 hand aan de kinderwagen moeten houden. Ik doe bijvoorbeeld het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend boodschappen. Soms met alle kindjes en soms alleen met jongste. Vaak ben je lang onderweg met al het gespuis en hoe lekker is het dan om wat drinken mee te nemen? Ik kijk nu alleen nog maar meer uit naar de herfst, dus laat maar komen die kou! 

De SIGG hot/cold ONE heeft een adviesprijs van € 32,95 en is te koop via www.sigg.nl


Schoonmaken met HG 

Wanneer je mij op Instagram volgt, dan weet je dat ik al enige tijd opzoek ben naar HET perfecte schoonmaak schema. Maar die ga je niet vinden. Dus ik besloot om er zelf eentje te maken. Via Instagram werd er gevraagd of ik dit schema wou delen. Dat gaan we absoluut doen, maar niet zonder de juiste voorbereidingen. Want, waar het vaak mis gaat met schoonmaken - het misgrijpen. 

Zorg daarom dat je van te voren alle juiste benodigdheden en schoonmaakmiddelen in huis hebt. Ik ga altijd on-wijs lekker op HG. Al vanaf dat ik op mijzelf woon is dit merk er eentje die toch steeds blijft terugkomen. Ze hebben dan ook een gigantisch assortiment. Niet te doen, maar oh zo fijn! Mijn ultieme favo is de Hygiënische toiletruimte alle dag spray. Dit is echt mijn aanrader. En gelijk een tip. Even iedere dag een spray door de toiletruimte halen en klaar ben je. Dit is echt een paar minuutjes van je dag waardoor het veel minder intensief is dan wanneer je het 1 keer per week doet. En laten we eerlijk wezen, het kleinste kamertje van het huis is ook direct het meest smerige kamertje van het huis ;-) Een beetje extra hygiëne kan dus nooit kwaad.  Deze spray gebruik ik zelf iedere dag. Zowel voor de deurklinken, lichtknop en de wc zelf en alles daaromheen. Long story short, helemaal! 

Maar ook heeft HG speciale schoonmaakmiddelen voor alles in de tuin. Bijvoorbeeld Oven, grill en barbecue reiniger. Hoe fijn om alles straks netjes en schoon weer op zijn plek te zetten voor als de koude wintermaanden eraan komen. Zo zit je niet met aangekoekte resten volgend jaar. Win win! Dit is ook meteen tip 2. Niet wachten met schoonmaken, maar gelijk doen. Dit is iets wat ik mezelf door de jaren heen moest aanleren. Soms schiet het er toch nog bij in maar hey, ik ben en blijf ook maar een meschhhh! In diezelfde categorie valt de tuinmeubel krachtreiniger. Poetsen voordat het de schuur in gaat. Mega fijn toch? Maar deze reiniger helpt je ook wanneer je volgend jaar je spullen weer naar buiten slingert. 

HG is dus eigenlijk je redder in nood. En in een heleboel winkels te verkrijgen. Kijk hiervoor even op de website van HG.   

Denk je eraan dat straks de Decembermaand ook weer om de hoek komt kijken? Leuk idee om een pakketje HG schoonmaakmiddelen cadeau te doen. Altijd handig is mijn ervaring! 


Sir Luvalot bullet
Jullie weten inmiddels van mij dat ik seksspeeltjes niet zie als een enorm obstakel. Vroeger wel. Ik vond dit altijd maar een beetje vreemd en viezig ook wel denk ik, terwijl het eigenlijk héél erg normaal is. Dus laten we dan ook lekker normaal doen. Misschien met een beetje rode oortjes maar, dat is in ieder geval het teken van je lichaam dat er niks mis is met je doorbloeding ;-) Oke! 

Lady Pleasure, jullie kennen haar vast. De webshop voor jouw genot. Op instagram heb ik er al eens iets over gedeeld. Wij gingen trillend de vakantie in met deze Sir Luvalot Bullet Vibrator. Hij is mini wat automatisch betekend, hij overal mee naartoe en de rest is geschiedenis! 
Deze gekleurde vriend ziet er natuurlijk al fantastisch uit, want laten we eerlijk wezen, het oog wil ook iets. Deze mini Sir heeft maar liefst ZEVEN verslavende vibratiestanden. Jaha, zeven stuks jongens. Ik zou bijna willen zeggen, voor ieder wat wils. Maar eigenlijk is dat ook gewoon zo. Er zit voor een ieder wel een standje op waar je goed op gaat. Je kunt hem dus zo in je tas stoppen of in je binnenzak + hij is geheel waterdicht dus ook in bad of onder de douche kun je jezelf even laten trillen. Of gewoon gezellig samen met je wederhelft. Eenvoudig schoon te maken EN jongens hou je vast............ om te zorgen dat je meteen van start kunt, wordt er een batterij meegeleverd! Wow, niet eerst opzoek naar batterijen maar meteen trilllllllen! ♥ 

De adviesprijs van deze Sir Luvalot is € 18,00 en verkrijgbaar in verschillende gezellige kleurtjes. 

Koop jouw Sir Luvalot Bullet hier. 

Pssst mannen, denken jullie ook hierbij aan de decembermaand? ;-) 


Tot zover ook meteen onze favorieten van de zomervakantie. Bedankt RVG voor deze prachtige box ♥