Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

5 x jurkjes met Björn Borg sneakers combinerenJe hebt ze vast al voorbij zien komen op Instagram, mijn nieuwe liefdes die ik mocht toevoegen aan de schoenencollectie. Een paar stoere groene sneakers van Björn Borg. Waarschijnlijk krijg je nu hetzelfde stemmetje in je hoofd als die ik kreeg - Heeft Björn Borg ook schoenen? Dat wist ik niet. Ik koos voor een groen paar, maar die keuze was niet al te makkelijk. Zwarte sneakers heb ik eigenlijk ook niet en witte niet en roze niet.... Voor welke zou jij gaan als je mocht kiezen uit de Björn Borg schoenen collectie? Ik ben ook wel benieuwd hoe lang je hierover hebt gedaan. Ik zwijg! Anyhow, ik heb wat onwijs toffe inspiratie voor je om deze Björn Borg sneakers te combineren.

Maaaaaaar first things first. Ik mag de sneakers nu al een tijdje om mijn voeten werpen. Hoe lopen ze? Als wolkjes! I kid u not. Ze gaan erg makkelijk aan doordat de "ingang" vrij rekbaar is. Door middel van het lusje aan de achterkant schuif je zo je voet in de sneaker en daarna zitten ze ook meteen perfect! Ze lopen erg licht en tot nu toe het eerste paar sneakers wat mij geen ellende van blaren heeft bezorgd. Ook dit is geen grap! Vrij uniek voor mij, want de eerste keren wanneer ik nieuwe schoenen draag, komen daar vaak blaren bij kijken. Voor mij een geschenk uit de hemel, deze sneakers.

Daarbij was ik vroeger Björn Borg fan to the max. Echt extreem. Misschien kun je die tijd nog wel herinneren. Iedereen moest en zou in die kei leuke boxers lopen. Iedereen moest at least 1 t-shirt hebben met Björn Borg aan de voorkant. Oh en dan natuurlijk het randje van de boxers niet te vergeten, die moesten echt boven je broek uitkomen. Alleen zo hoorde je bij de crew. Ha ik zie mezelf nog zo staan op het schoolplein! Extra tof dus dat ik kennis mocht maken met deze sneakers.

Zelf heb ik een grote liefde voor platte schoenen. Hakken en Kim is gewoon geen fijne combinatie. Mocht je mijn hakken verhaal gemist hebben, check even de post over deze sneakers. Wat draag jij liever, plat of hak? Nou moet ik zeggen dat mijn schoenencollectie aardig aan het krimpen is geslagen. Lees: Opruimen en Marie huppelup toepassen. Althans een poging tot. Keuze stress krijg je alleen maar rimpels van. Dan komt de outfit inspiratie natuurlijk als geroepen. Althans, ik geef je jurken inspiratie mee om je Björn Borg schoenen onder te dragen. Sinds kort heb ik zelf een grote zwak gecreëerd voor jurken en tegenwoordig kunnen sneakers en jurken perfect met elkaar door 1 deur. Vind je korte jurken nou net even te? Probeer dan eens een jeans shortje eronder. De voorkant van de jurk kun je dan bijvoorbeeld een klein stukje verstoppen in de voorkant van het shortje. Kortom van 1 outfit maak je er 2. WIN WIN!

Outfit 1 - Jurk met bloemenprint Only

Outfit 2 - Blauwe maxi jurk met siernaden en plooien EDC

Outfit 3 - Blauwe gestreepte jurk CKS
Outfit 4 - Gebloemde jurk goud Jacqueline de Yong
Outfit 5 - Gebloemde jurk bruin VilaEigenlijk kunnen we samen tot de conclusie komen dat deze sneakers goed zijn voor onder bijna iedere jurk. Twijfel je? Trek de sneakers aan naar je favo shop adresjes en pas daar verschillende jurken met de sneakers. Zo zie je meteen of dit de gouden combo voor jouw is. Ik droom vannacht over outfit nummer 5 met de Björn Borg sneakers ♥

De sneakers zijn verkrijgbaar bij Ziengs schoenen Een schoenenwinkel zowel online als offline. Ik weet nog goed dat er bij ons vroeger in de stad een Ziengs winkel te vinden was. En als klein meisje vond ik het vreselijk om met mijn ouders hier naar binnen te wandelen. Ik vond het altijd een "oudbollige" winkel. Herkenbaar? Tot voor kort had ik nog steeds geen idee dat Ziengs eigenlijk onwijs toffe schoenen verkoopt. Niet alleen voor dames, maar ook heren en kids kunnen hier enorm goed slagen. Op dit moment is er zelfs een hele fijne sale. De moeite waard om even te spieken of je je schoenencollectie nog verder kunt uitbreiden!