Doorgaan naar hoofdcontent

Zo onderga jij een oxytocine boost

Gaat er een belletje rinkelen bij het horen van het woord Oxytocine? Ook wel liefdeshormoon, knuffelhormoon of bindingshormoon genoemd. Dit zijn bijnamen die gegeven zijn aan oxytocine . En zoals deze bijnamen doen vermoeden speelt oxytocine een belangrijke rol in de menselijke binding. Dit stofje komt onder andere vrij tijdens de bevalling en borstvoeding. Dit maakt dat oxytocine de sleutel is tot de band tussen ouder en kind.  Seksuele intimiteit, knuffelen, zoenen, het zijn allemaal activiteiten die de productie van oxytocine aansturen, wat tegelijkertijd ook de banden tussen volwassenen kan versterken. Je lichaam produceert van nature oxytocine, maar we kunnen er altijd een schepje bovenop doen om je oxytocine aanmaak te vergroten.  Yoga In 2013 is er een onderzoek geweest waaruit blijkt dat yoga kan helpen om de productie van oxytocine te verhogen.  Naast de hogere productie van oxytocine heeft yoga op veel meer manieren invloed op je happy hormonen. Zoals Dopamine. Die beter beke

5 x jurkjes met Björn Borg sneakers combinerenJe hebt ze vast al voorbij zien komen op Instagram, mijn nieuwe liefdes die ik mocht toevoegen aan de schoenencollectie. Een paar stoere groene sneakers van Björn Borg. Waarschijnlijk krijg je nu hetzelfde stemmetje in je hoofd als die ik kreeg - Heeft Björn Borg ook schoenen? Dat wist ik niet. Ik koos voor een groen paar, maar die keuze was niet al te makkelijk. Zwarte sneakers heb ik eigenlijk ook niet en witte niet en roze niet.... Voor welke zou jij gaan als je mocht kiezen uit de Björn Borg schoenen collectie? Ik ben ook wel benieuwd hoe lang je hierover hebt gedaan. Ik zwijg! Anyhow, ik heb wat onwijs toffe inspiratie voor je om deze Björn Borg sneakers te combineren.

Maaaaaaar first things first. Ik mag de sneakers nu al een tijdje om mijn voeten werpen. Hoe lopen ze? Als wolkjes! I kid u not. Ze gaan erg makkelijk aan doordat de "ingang" vrij rekbaar is. Door middel van het lusje aan de achterkant schuif je zo je voet in de sneaker en daarna zitten ze ook meteen perfect! Ze lopen erg licht en tot nu toe het eerste paar sneakers wat mij geen ellende van blaren heeft bezorgd. Ook dit is geen grap! Vrij uniek voor mij, want de eerste keren wanneer ik nieuwe schoenen draag, komen daar vaak blaren bij kijken. Voor mij een geschenk uit de hemel, deze sneakers.

Daarbij was ik vroeger Björn Borg fan to the max. Echt extreem. Misschien kun je die tijd nog wel herinneren. Iedereen moest en zou in die kei leuke boxers lopen. Iedereen moest at least 1 t-shirt hebben met Björn Borg aan de voorkant. Oh en dan natuurlijk het randje van de boxers niet te vergeten, die moesten echt boven je broek uitkomen. Alleen zo hoorde je bij de crew. Ha ik zie mezelf nog zo staan op het schoolplein! Extra tof dus dat ik kennis mocht maken met deze sneakers.

Zelf heb ik een grote liefde voor platte schoenen. Hakken en Kim is gewoon geen fijne combinatie. Mocht je mijn hakken verhaal gemist hebben, check even de post over deze sneakers. Wat draag jij liever, plat of hak? Nou moet ik zeggen dat mijn schoenencollectie aardig aan het krimpen is geslagen. Lees: Opruimen en Marie huppelup toepassen. Althans een poging tot. Keuze stress krijg je alleen maar rimpels van. Dan komt de outfit inspiratie natuurlijk als geroepen. Althans, ik geef je jurken inspiratie mee om je Björn Borg schoenen onder te dragen. Sinds kort heb ik zelf een grote zwak gecreëerd voor jurken en tegenwoordig kunnen sneakers en jurken perfect met elkaar door 1 deur. Vind je korte jurken nou net even te? Probeer dan eens een jeans shortje eronder. De voorkant van de jurk kun je dan bijvoorbeeld een klein stukje verstoppen in de voorkant van het shortje. Kortom van 1 outfit maak je er 2. WIN WIN!

Outfit 1 - Jurk met bloemenprint Only

Outfit 2 - Blauwe maxi jurk met siernaden en plooien EDC

Outfit 3 - Blauwe gestreepte jurk CKS
Outfit 4 - Gebloemde jurk goud Jacqueline de Yong
Outfit 5 - Gebloemde jurk bruin VilaEigenlijk kunnen we samen tot de conclusie komen dat deze sneakers goed zijn voor onder bijna iedere jurk. Twijfel je? Trek de sneakers aan naar je favo shop adresjes en pas daar verschillende jurken met de sneakers. Zo zie je meteen of dit de gouden combo voor jouw is. Ik droom vannacht over outfit nummer 5 met de Björn Borg sneakers ♥

De sneakers zijn verkrijgbaar bij Ziengs schoenen Een schoenenwinkel zowel online als offline. Ik weet nog goed dat er bij ons vroeger in de stad een Ziengs winkel te vinden was. En als klein meisje vond ik het vreselijk om met mijn ouders hier naar binnen te wandelen. Ik vond het altijd een "oudbollige" winkel. Herkenbaar? Tot voor kort had ik nog steeds geen idee dat Ziengs eigenlijk onwijs toffe schoenen verkoopt. Niet alleen voor dames, maar ook heren en kids kunnen hier enorm goed slagen. Op dit moment is er zelfs een hele fijne sale. De moeite waard om even te spieken of je je schoenencollectie nog verder kunt uitbreiden! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.