Eerste indruk // Maxi-Cosi Adorra 3 in 1 kinderwagenZo ergens richting het einde van mijn zwangerschap kreeg ik de ge-wel-dige kans om de Maxi-Cosi Adorra kinderwagen te testen. Een unieke kans waar ik dol gelukkig van werd. Tijdens ons uitstapje naar de Negenmaandenbeurs zijn Bas en ik verliefd geworden op deze Adorra kinderwagen. Vandaag geef ik je mijn/onze eerste indruk inclusief leuk beeld materiaal tijdens de unboxing van de Adorra. Dat was een feestje! 

Iedereen kent natuurlijk Maxi-Cosi en dan zal dit voornamelijk komen door de autostoelen. Idem! Ik heb er eerlijk gezegd eerder nooit op gelet dat Maxi-Cosi fantastische kinderwagens maakt. Voor ieder gezin is er een geschikte Maxi-Cosi kinderwagen. Of je nou op het platteland woont, in de stad of je gaat graag op pad...er is voor ieder wat wils. En geloof mij maar, een Maxi-Cosi kinderwagen wil JIJ!
Unboxing

Laten we gewoon bij het begin beginnen: Het uitpakken van de kinderwagen. Wij ontvingen 2 dozen. Het verbaasde mij nogal dat de complete kinderwagen hierin paste. De kinderwagen die wij 4 jaar geleden hadden (geen Maxi-Cosi) had een stuk of 10 dozen/doosjes! Het uitpakken was echt binnen een mum van tijd gepiept inclusief het in elkaar zetten. Dat was easy peasy. Oke oke ik heb inderdaad wat hulp gekregen van mijn hulpjes Vajèn en Esra. Binnen 15 minuten stond de Adorra compleet in elkaar. Ja compleet he! Ha zelfs een hoogzwangere dame kan dit dus razendsnel.

De unboxing kun je hieronder bekijken. Ik had voornamelijk een zwak voor de geur van de kersverse Adorra. Blame it on the pregnancy 😉 Haha! Wij kozen voor de kleur Nomad Black. En wat ben ik blij met deze fantastische kleur. Het is een soort zwart spijkerstof look-achtig. Onwijs mooi! En door het zwarte frame is dit een kinderwagen naar mijn hart + een fashion proof kinderwagen. Hopelijk ben ik voor het zwarte frame niet te lomp haha. Natuurlijk heb je nog meer kleuren. Deze kun je hier allemaal bekijken. Welke zou jij kiezen?


Eerste indruk

De eerste indruk van de Maxi-
Cosi Adorra is uiteraard de belangrijkste. Wat gelijkt opvalt is de ongelooflijk mega über grote boodschappenmand. I LAF IT! Iets met - Ik ben bijna 30 en te schijterig om mijn rijbewijs te halen. Ja echt wat een pussy he?! Dus een booschappenmand XXXXXXL is voor mij een vette pre voor een kinderwagen. Dat zit wel snor bij de Adorra kinderwagen. Ik zou mijn kind van 3,5 er nog in kwijt kunnen raken bij wijze van! 
Het wisselen van kinderwagenzitje naar reiswieg is super makkelijk en te doen met 1 hand. Ook hoef je niet te bukken. Dat is wel zo fijn. Tenminste: Ook 1 van de pre's aan een kinderwagen voor mij persoonlijk. Ik weet nog met onze eerste kinderwagen (geen maxi-cosi) dat ik ongelooflijk over de wagen heen moest hangen om hem eraf te klikken. Vandaar de pre voor klik en go! De Oria wieg van Maxi-Cosi zit er trouwens niet standaard bij. Maar dit ga ik je allemaal vertellen in mijn ultieme Maxi-Cosi Adorra ervaring blog! Het meest fantastische aan deze reiswieg? Je kunt hem inklappen waardoor hij dus bijna geen ruimte inneemt. Handig voor vakanties en sowieso ruimtebesparing proof. Door de reiswieg kun je de kinderwagen gebruiken vanaf de geboorte. En in combinatie met de kinderwagenzit kun je de Adorra gebruiken tot ongeveer 3,5. Dit klopt hoor, want ook vajèn kan er nog prima in zitten!Het in en uitklappen gaat zo ongelooflijk soepel. Niet te doen. EN het mega grote pluspunt hierin: De Adorra is licht in gewicht. Dat vind ik erg prettig. Je kunt hem makkelijk vasthouden met 1 hand en zowel inklappen met als zonder zitje.


De Adorra in het bos

Wij hebben ons eerste echte ritje gemaakt naar het bos! Dit was ZO leuk! Esra nam de Adorra in beslag door middel van het zitje te proberen. Die viel erg goed in de smaak bij haar omdat ze op een fijne hoogte zat en op die manier alles om haar heen kon bekijken. Eerder namen we haar mee in een buggy van merk x. Wat een wereld van verschil. En wij als mama's of papa's hoeven geen rare houdingen meer aan te nemen om je kindje erin of eruit te halen. Naast de hoogte is een comfortabele zit ook een pre. Zeker wanneer je kindje wat langer in het zitje moet vertoeven is dit natuurlijk erg belangrijk. Hierin kan ik Maxi-Cosi alleen maar een gigantische pluim geven! Het is een ruim zitje waarin je kindje alle comfort heeft die hij of zij nodig heeft. Het zitje heeft trouwens nog een extra inzet die je eruit kunt halen als je bijvoorbeeld  net als ons de peuter wilt vervoeren + de stof maak je makkelijk schoon. Dat hebben wij aan levende lijve ondervonden doordat Esra het een genot vond om haar druifjes te pletten in het zitje ha. Kind van d'r moeder! 


Maar natuurlijk ben JIJ erg benieuwd naar de off road avonturen van de Adorra in het bos? Als je het filmpje hierboven helemaal hebt afgekeken zie je een klein mini glimpje van mij achter de Adorra met Esra in het zitje, in het bos wandelen. Hij is dus inderdaad geschikt om mee door het bos te wandelen, mede dankzij de 4 wielen. Oh en over de wielen of wel bandjes... dit zijn schuimbanden. IDEAAL als je het mij vraagt! Luchtbandjes spreken natuurlijk voor zich. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de demping van de schuimbanden. Ik ben hier een erg groot voorstander van zoals je wellicht al kunt lezen. Uiteraard ga ik hier in de uitgebreide review iets verder op in. In het bos besloot Esra dat het tijd was voor haar middag dutje en ook dit kon perfect in de Adorra kinderwagen. Want: Het zitje heeft verschillende standen. Zo kun je je kindje helemaal plat leggen. Dit vind ik persoonlijk ook erg prettig. En als je kindje dan in de complete ruststand ligt hebben we daar de zonnekap. Je hebt een extra opzet stuk waardoor je kindje nog meer (in dit geval) beschermd is tegen de zon. Geen gedoe met het vastmaken van losse doeken wat trouwens ook levensgevaarlijk is. 

Ik zou nu nog uren door kunnen lullen over de eerste indruk van de Maxi-Cosi Adorra, maar er moet nog wat te verrassen zijn tijdens het lezen van de ultieme review! Mocht je in die tussen tijd vragen hebben over de kinderwagen, stel ze dan in de comments of stuur mij een mailtje. Dan neem ik je vraag mee in de review. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar de Adorra, wat ik heel goed begrijp - dan kan ik je aansporen om een kijkje te nemen op de speciale Adorra pagina van Maxi-Cosi. 


Bedankt Maxi-Cosi voor deze fantastische ervaring met de Adorra ♥
De foto's zijn eigendom van Kimmichaelis.nl en mogen niet zonder toestemming en bronvermelding gebruikt worden.