Zo ziet mijn trouwdag eruit + win shoptegoed voor je eigen trouwkaartjesAls klein meisje fantaseerde ik er al over, het huwelijk. Ooit zou ik gaan trouwen. Inmiddels ben ik 30 oke bijna 30 dan, 3 kinderen verder en heb de liefde van mijn leven gevonden - Maar geen huwelijk te bekennen hoor. (Bas als je dit leest; er liggen knie beschermers in de schuur. Hoewel je er maar eentje nodig hebt 😉) Natuurlijk heb je het er wel eens over, maar het komt er niet van. Althans die ene vraag niet. In mijn hoofd heb ik mijn complete dag al helemaal uitgestippeld en deze ga ik vandaag van top tot teen met je delen. Zo ook de trouwkaartjes waar ik inmiddels verliefd op ben geworden + jij kunt shoptegoed winnen voor je eigen trouwkaartjes! Droom jij met me mee...
Stijl van de bruiloft 

Ik vind bruiloften met een bohemian/vintage tintje ge-wel-dig. Veel verschillende houtsoorten verwerkt in bijvoorbeeld een bar (voor Bas de bierbar). Veel bloemen met groen, bloemenkransen, bordeaux rood, dromenvangers in de bomen, vintage vloerkleden, tipi's, een oude auto, veel sfeerlichtjes. En natuurlijk buiten. Buiten trouwen is altijd al een soort droom geweest. Daarbij vind ik de sfeer van het buiten trouwen altijd zo veel mooier. 


Trouwkaarten

De trouwkaarten het leukste gedeelte als je het mij vraagt. Nu mag Bas helemaal opschieten met die knie, want nu ik het kaartje heb gemaakt kan ik bijna niet meer wachten ha! Ik had al een klein beetje een idee in mijn hoofd over het perfecte kaartje. Ik vond een geweldig exemplaar bij Kaartje2go. Ze hebben een ongelooflijk mooi en uitgebreid assortiment voor onder andere trouwkaarten. Naast trouwkaartjes vindt je hier ook save the date kaarten, bedankkaartjes, verlovingskaartjes, pas getrouwd en getuige kaarten - die laatste is leuk om iemand als getuige te vragen... Allemaal aan te passen naar eigen smaak. Met of zonder foto, simpel of juist over the top. Je trouwkaarten ontwerpen en/of bewerken is echt easy as 1, 2, 3. Een kind kan de was doen. Echt! Je kunt bijvoorbeeld extra plaatjes toevoegen, kaders, achtergronden, maar ook nog meer tekstvakken toevoegen. Ik heb gekozen voor een vrij simpel maar prachtig kaartje. Ik werd direct verliefd toen ik de bloemen aan de voorkant zag ♥ Ik heb wat kleine delen weggehaald wat betreft de tekst en heb zelf "Join our lovefest" toegevoegd. Eigenlijk was't trouwkaartje al direct perfect zoals hij was. 

Tijdens het uitzoeken van je trouwkaarten kun je ook nog kiezen uit verschillende categorieën, wat het nog makkelijker maakt om een kaartje naar wens uit te zoeken. Als je bijvoorbeeld geen kaartje wil met foto dan kun je dit vakje open laten. Maar dat is nog niet alles. 

Want.... Kaartje2go geeft je ook de optie om menukaarten te bestellen, geheel in de stijl van jouw trouwkaart. Dit vind ik persoonlijk onwijs leuk zodat alles toch in dezelfde stijl blijft. En eerlijk...... een menukaart is natuurlijk stylish verantwoord he? 😉 
Ps: Het stukje touw heb ik natuurlijk zelf aan het kaartje gemaakt. Leuke tip om de kaart extra persoonlijk te maken! 

Sluitzegels


Iets waar je waarschijnlijk niet gauw aan denkt tijdens het bestellen van je trouwkaartjes zijn sluitzegels. Oke, ze zijn dan ook niet verplicht natuurlijk maar een extra'tje op de enveloppen is alleen maar leuk als je het mij vraagt. Als je bij Kaartje2go je trouwkaarten besteld kun je er direct sluitzegels bij bestellen. Ik vind de sluitzegel met "Wedding" te gek! - De eerste! Op een vel zitten 24 sluitzegels. Oh let wel op dat je je trouwkaartjes dus eerst thuis laat bezorgen in plaats van rechtstreeks. 
Proefdruk van je trouwkaart


Nu hebben we de trouwkaartjes en de sluitzegels gehad. Nu nog het proefkaartje. De proefdruk kun gratis bij Kaartje2go bestellen. Wel zo handig toch? Zo weet je precies hoe je kaartje eruit komt te zien en sta je niet voor onnodige missers. EN voor 20:00 besteld is (in theorie) morgen in huis. Mits de postbode mee werkt 😉 

Aankleding

Dit vind ik 1 van de leukste dingen om over na te denken, de aankleding van de grote dag. Uiteraard ben ik al enige tijd aan het pinnen op mijn wedding bord op Pinterest. Dus inspiratie genoeg. Kijk even mee. 


Foto - Unknown

Een bord bij de "ingang" van de bruiloft met een bepaalde tekst hoort hier gewoon bij. Nou hoeft een bord met ons welkom heten op onze eigen bruiloft niet per se, maar het idee vind ik gaaf. Erg gaaf. 


Foto

Een tafel als deze gemaakt van 2 houten vaten en een plank, ik bedoel simpel as it can be maar oh zo leuk! En helemaal in de stijl die ik voor ogen heb. Let vooral ook even op de kleine details als de bergen op de achtergrond. You either love it or love it! 

Foto
Dit is als je het mij vraagt DE perfecte bar voor de mannen. Ik bedoel die moeten ook een beetje vermaak hebben nietwaar? 😉 De sigaren zijn wellicht overrated maar passen wel perfect in het plaatje. En natuurlijk de lege flessen met kaarsen. Just perfect ♥ Deze wil ook de lange tafel waarin we gaan dineren please! 


En natuurlijk een selfservice bar voor degene die niet zo van Whiskey houden ha. Dit idee vind ik ongelooflijk gaaf. Leuk idee ook om voor de kindjes op de bruiloft zoiets neer te zetten. Zodat ook zij zelf hun drankje kunnen tappen?! 


Foto

Foto
Wat ik in het begin ook al zei: Dromenvangers en lichtjes. Dit is exact hoe het bij ons moet zijn. Dromenvangers met veren naast de lampjes in de bomen. Hoeveel sfeer geeft dit?! 

Dit is ook onwijs mooi boven de lange dinertafel waar ik de lege flessen met kaarsen en mooie kleine veldboeketjes ook wil hebben staan. Wellicht hier en daar een paar lege flessen in de boom knopen met hier en daar een paar kleine takjes groen erin. 

Om het allemaal nog meer sfeer te geven lijkt het mij geweldig om vintage vloerkleden neer te leggen. Beetje speels, over elkaar heen. 


Foto
Het idee hierboven, love it ♥ Juist als je je bruiloft besluit buiten te organiseren is dit als je het mij vraagt een must. Zeker wanneer er ook kindjes komen. Dus in ons geval is dit een YES I DO! 


Foto
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de hubs (to be) een liefde heeft voor biertjes. Speciaal biertjes. Dus een bier boot of kruiwagen mag ook niet ontbreken. Ik vind het er ook onwijs leuk uitzien! 


Ik kan hier blijven spammen hoor jongens, maar misschien kun je beter een kijkje nemen op mijn Pinterest bord. Het kopje van de aankleding kun je natuurlijk blijven vullen, maar er zijn nog meer leuke aspecten die ik dol graag met je wil delen. 


In loving memory ♥ 


Een droom die ik van mij af moet gaan zetten is: Het weggeven van mij aan mijn geliefde door mijn eigen paps. Noem het oldskool maar ik vind dit zoiets moois. Mijn paps is er niet meer maar dat neemt niet weg dat ik hem niet een ere plekje kan geven, net zoals de andere liefdes die op ons neer kijken vanaf boven.

 
Foto unknown
Dit is toch geweldig? Om toch de mensen die je lief hebt en er niet meer for real bij kunnen zijn, deel uit te laten maken van de grote dag! Hoekjes voor kids 

Als wij gaan trouwen staat er voorop dat de kinderen die er bij zijn op onze dag zich niet hoeven te vervelen. 


Foto unknown
Bijvoorbeeld dit geniale idee. Een bak met kleurtjes, allemaal in bosjes zodat ieder kind zijn eigen kleurtjes heeft. Stapel papiertjes en kleuren maar. 

Ook erg leuk vind ik een speciaal hoekje voor de kindjes met de limonade tap, een picknick setje enzovoort. Erg belangrijk dat de kiddies zich geen enkel moment hoeven te gaan vervelen. Des te leuker voor de paps en mams 😉


Gastenboek

Wij willen iets anders dan een echt gastenboek. Dus geen boek! Ik kwam dit idee met Jenga blokjes tegen en eerlijk is eerlijk, dit willen we toch allemaal op onze bruiloft? Een fantastisch alternatief voor het echte boek met pen en papier. 


Foto
Naast Jenga kun je natuurlijk talloze ideeën verzinnen. Bijvoorbeeld puzzelstukjes "Without you our puzzle isn't complete". Of stenen in plaats van Jenga blokjes. Ik kwam ook een foto tegen - moet bij je thema passen natuurlijk - van een groot canvas schilderij met daarop een kruiswoord puzzel. Hierin zaten alle namen van de genodigden verwerkt. Super leuk en creatief idee. Hoewel ik het idee van Jenga blokjes te leuk vind om hem in te ruilen ha! 

DE DRESS

Ha hier zijn jullie natuurlijk het meest benieuwd naar? Niet?! Een jurk waarvan ik direct wist - ooit ga ik daar in trouwen. Dit roep ik al zolang ik mij kan herinneren. De Guns 'n Roses jurk uit de wereldberoemde November Rain clip ♥ Gotta love this dress! Zie hieronder.....HOE MOOI IS DEZE?! Het heeft ook een stukje emotionele waarde. Want naast dat ik een groot fan ben van Guns 'n Roses is November Rain mijn favoriet. Mijn vader liet mij kennismaken met deze clip en dus ook het liedje. Sindsdien was ik verkocht. Dit moest de jurk worden EN ook dit liedje moest gedraaid worden op mijn bruiloft. Natuurlijk heb ik ook een paar andere favorietjes. Bijvoorbeeld echte lange bohemian jurken. Oh fantastisch vind ik ze! 


Dresscode

Ook iets wat ik altijd heb geroepen en graag wil tijdens mijn eigen sprookjesdag is een dresscode. Iedereen in dezelfde stijl + kleur. De mannen bijvoorbeeld allemaal in een pantalon in dezelfde kleur en uiteraard horen bij stijl ook bretels. Voor de heren eh. De dames ontspringen deze dans. Die mogen verschijnen in een mooie jurk of in ieder geval iets wat in dezelfde stijl als onze bruiloft valt. Tevens een goed excuus voor de genodigden gasten om te gaan shoppen. 


Taart en donuts en cupcakes...

De taart, dat moet een "naakte" stapeltaart worden. Geen twijfel mogelijk. Past perfect bij de boho/ vintage stijl wedding. De taart hieronder is hier een PERFECT voorbeeld van. 


Foto

Plaatje wel he? Hierbij zou ik het geweldig vinden om een donut muur te kunnen plaatsen in dezelfde stijl. Leuk voor de kindjes en natuurlijk mogen een paar cupcakes ook niet ontbreken!

Bedankjes
Iets wat voor mij ook niet ontbreken zijn de bedankjes voor de gasten die geweest zijn. En dit is nog best moeilijk hoor. Er zijn zoveel leuke creatieve ideeën te vinden dat een keuze maken bijna onmogelijk is. Tussen de 2 onderstaande kiezen is eigenlijk te lastig!
  
Let love grow, fantastisch dit! Voor iedere gast eentje. Bijvoorbeeld voor degene die er de hele dag bij zijn. Of juist het waterflesje met aspirine? Die is te leuk om te geven aan de avondgasten! Ik hou wel van dat soort humor! Ik kan nog UREN doorkletsen over onze mooiste dag, maar dan zit ik hier hoogstwaarschijnlijk volgend jaar dinsdag nog steeds! Wellicht is het een leuk idee om de kleine deeltjes nog eens te bespreken in een volgend blogje. Voor nu weten jullie hoe mijn dag eruit zou zien als mijn wederhelft mij ten huwelijk zou vragen. EN hij mag hiermee wel opschieten want ik wil graag dat mijn trouwkaart nog te bestellen is op het moment dat ik ga trouwen 😅


WINACTIE

Op Instagram vertelde ik het vorige week al, JIJ ja echt JIJ kunt namelijk iets leuks winnen - Shoptegoed t.w.v € 60,00 bij Kaartje2go om je eigen trouwkaarten te maken! Dus dit is er eentje speciaal voor de bruidjes to be ♥ En wat moet je hier voor doen? 

 - Volg Kaartje2go op Instagram
 - Volg kimmichaelis.nl op Instagram 
 - Laat in een reactie onder de foto op Instagram weten dat je mee doet met de winactie en tag vooral ook andere lieve vriendjes en/of vriendinnetjes die binnenkort gaan trouwen.
   
Extra kansje?! Repost de originele foto in je stories. Vergeet mij hierin niet te taggen, anders kan ik niet zien of je deze extra win kans hebt gebruikt

Meedoen kan tot 5 September. De winnaar maak ik bekend op Instagram dus zorg ervoor dat je beide accounts volgt!


Wat vinden jullie van mijn gekozen thema en het trouwkaartje van Kaartje2go#kimmichaelisad