Halleluja voor de mama met zieke kids - TEGELIJK!Zeur mama vol.2 meldt haarzelf weer deze dag. Het moederschap gaat nou eenmaal niet over rozen, hoewel social media tegenwoordig anders doet vermoeden... trap er niet in, het moederschap is namelijk niet altijd appeltje eitje. Echt niet. Wanneer je kinderen inclusief jijzelf  the momma of the house) ziek zijn, berg je dan maar.


Guilty; Ik kon ongelooflijk "zeuren" op die mama's met kids (meerdere kinderen dus) die tegelijkertijd ziek werden of waren. Tientallen Insta stories moesten er aan te pas komen want moeke had het even pittig met haar zieke kids. En eerlijk..... ik dacht altijd - wat zeur je nou mens? Lekker met je kids onder een dekentje op de bank hangen, een filmpje kijken, lekker knuffelen de hele dag, wat wil je nog meer? Ha dat dacht ik toen. Ik snapte het punt niet zo.

Tot ik het zelf "mocht" ervaren. (Zie het als een review) Mama ziek, peuter ziek en dreumes ziek. Papa ontsprong de dans even, goddank. Anders kwam er nog een peuterpuber bij op mijn verzorgingslijstje. Maargoed, dé girl squad werd ziek. Mama begon met de spuitpoep en je kent het gezegde, als er 1 schaap over de dam is...........precies!

Wat ben ik inmiddels van een ijskoude kermis thuis gekomen joh! Ik heb meer respect dan e.v.e.r voor die mama's met kids die tegelijkertijd ziek zijn. Het is niet te doen. Maar gewoon echt niet te doen. Misschien als je zelf niet ziek bent op dat moment dat het er iets makkelijker aan toe zou kunnen gaan, maar laten we er voor het gemak even vanuit gaan dat de mama's in dit verhaal loyaal zijn naar hun kinderen en dus in dit geval ook ziek. Tha mom flu!!!! Al die grappige meme's die gewoon nog verdomde waar zijn ook.

Ik ben van die roze.mijn.kids.zijn.ziek = chill dagen wolkje afgevallen, behoorlijk hard en daarom even een dikke vette peace voor alle mama's die ik heb afgezeken. Oke niet in het openbaar, maar netjes in mijzelf. Jullie zijn stuk voor stuk power mommy's en dat mag ook best eens gezegd worden. Want.......

Kind 1 - Spuitluier = Kind 2 spuitluier = Mama spuitslip 

Kind 1 - Hoestaanval = Kind 2 hoestaanval = Mama hoestaanval = urineslip (iets met sluitspieren enzo)

Kind 1 - Huilen = Kind 2 huilen = Mama nog harder huilen

Kind 1 - Kotsen = Kinds 2 kotsen = Mama kokhalzend kots opruimen

Kind 1 - Slapen = Kind 2 slapen = Mama snel proberen te slapen, te laat = Kind 2 wakker

Enzovoort enzovoort enzovoort

Dusssss PEACE! ✌


Bron foto