Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is Cozy Gaming en waarom je dit als nieuwe hobby wil

Tijdens het doelloos scrollen op TikTok viel een paar weken geleden mijn oog op een video van iemand die haarzelf de Cozy Gamer noemde. Dit liet ze zien op haar handheld, een Nintendo Switch in dit geval. Omringt door kaarsjes filmde zij haarzelf vanaf de bank onder een dekentje met een grote kop thee. Ik werd meteen nieuwsgierig. Ik wil niet zeggen dat ik een die-hard game fan ben, maar in the good old days was ik verslingerd aan Nintendo. Kunnen we dan zeggen dat ik een Mario fangirl ben? Denk het wel. Sinds de komt van mijn vier kids (waarvan de oudste ook het Mario virus te pakken heeft. YES) heb ik geen console meer aangeraakt. Oke oke, een potje Fifa met mijn geliefde wederhelft uitgezonderd.  Wat ik wel na al die jaren nog steeds ijverig doe (in fases, dat wel) is Candy Crush . Ja zo eentje ben ik. Inmiddels zit ik ergens in level 1604. Veeg je stress weg zegt Candy Crush zelf. Of ik mijzelf daar in kan vinden laat ik even in het midden haha.  Maar goed, Cozy Gaming dus. Ik

Speentje kwijt? Dat is vanaf nu verleden tijd!Soms zijn oplossingen zo ongelooflijk simpel en dat moet Laura Gerson ook gedacht hebben toen zij dé gouden mom hack tip-ish deelde van het bedje van haar dochtertje die eind Januari 1 jaar zal worden. Haar dochtertje werd namelijk 's nachts wakker omdat ze haar speen kwijt was. Moeder Laura bedacht een geweldig idee en inmiddels gaat dit idee behoorlijk viral. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Mama Laura zag op een avond op het schermpje van de babyfoon dat haar dochtertje voor de zoveelste keer opzoek was naar haar speentje en deze niet kon vinden. Veel voorkomend dingetje als je mama bent kan ik vertellen uit eigen ervaring. Mijn beide meisjes werden en worden ook wakker omdat zij hun speen kwijt waren. Ik heb voor Vajèn een extra speentje in haar bedje aan een speciaal speendoekje en Esra heeft een losse speen in haar bedje. Maar toch heeft mevrouw Esra nog wel eens moeite om haar speen te vinden. En dan kan de oplossing zo voor de hand liggend zijn. Echt!

Mama Laura besloot om ook extra speentjes in het bedje van haar dochtertje te leggen de volgende avond. Dit liep alleen iets anders, want 1 van de speentjes viel alsnog uit bed. Laura besloot om nog meer speentjes in het bedje te leggen en wonder boven wonder werkte dit geweldig! In totaal lagen er 9 speentjes in het bedje waarvan haar dochtertje er 1 in haar mond had. BRILJANT if you ask me! 

Laura verteld daarbij dat haar dochtertje heerlijk in slaap viel doordat ze in ieder handje een speentje vasthield. Ik bedoel maar... de oplossing is toch zo easy peasy als wat. Maar kom er maar eens op! Het meisje hoeft niet ver te strekken om een speentje te pakken. Wat een held die mama Laura. 

Wij beginnen meteen aan de speen-shoppings!  

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.