Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Speentje kwijt? Dat is vanaf nu verleden tijd!Soms zijn oplossingen zo ongelooflijk simpel en dat moet Laura Gerson ook gedacht hebben toen zij dé gouden mom hack tip-ish deelde van het bedje van haar dochtertje die eind Januari 1 jaar zal worden. Haar dochtertje werd namelijk 's nachts wakker omdat ze haar speen kwijt was. Moeder Laura bedacht een geweldig idee en inmiddels gaat dit idee behoorlijk viral. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Mama Laura zag op een avond op het schermpje van de babyfoon dat haar dochtertje voor de zoveelste keer opzoek was naar haar speentje en deze niet kon vinden. Veel voorkomend dingetje als je mama bent kan ik vertellen uit eigen ervaring. Mijn beide meisjes werden en worden ook wakker omdat zij hun speen kwijt waren. Ik heb voor Vajèn een extra speentje in haar bedje aan een speciaal speendoekje en Esra heeft een losse speen in haar bedje. Maar toch heeft mevrouw Esra nog wel eens moeite om haar speen te vinden. En dan kan de oplossing zo voor de hand liggend zijn. Echt!

Mama Laura besloot om ook extra speentjes in het bedje van haar dochtertje te leggen de volgende avond. Dit liep alleen iets anders, want 1 van de speentjes viel alsnog uit bed. Laura besloot om nog meer speentjes in het bedje te leggen en wonder boven wonder werkte dit geweldig! In totaal lagen er 9 speentjes in het bedje waarvan haar dochtertje er 1 in haar mond had. BRILJANT if you ask me! 

Laura verteld daarbij dat haar dochtertje heerlijk in slaap viel doordat ze in ieder handje een speentje vasthield. Ik bedoel maar... de oplossing is toch zo easy peasy als wat. Maar kom er maar eens op! Het meisje hoeft niet ver te strekken om een speentje te pakken. Wat een held die mama Laura. 

Wij beginnen meteen aan de speen-shoppings!