Als ik voor 1 dag een man zou zijn...Heb je er weleens over nagedacht wat JIJ zou doen als je voor 1 dag een man zou zijn? Nou ik wel! Zeker wanneer die te grappig meme voorbij komt op Facebook met dat olifantje die zwaait met zijn slurfje. You get it? 😂 Wat zou ik doen als ik voor 1 dag een man zou zijn...

Plassen, de hele dag door plassen OVERAL!
Ja! Ik zou de hele dag door overal gaan plassen, gewoon om te kunnen ervaren hoe het is om niet op een wc bril te hoeven zitten. Kijken of ik ook de bril met mijn spetters zou raken ha! 

Helikopteteren...
Oke dit is misschien heeeel erg flauw, maar ik zou best eens willen weten hoe het is om met je swans te kunnen draaien - aka de helikopter. Het zou toch best raar zijn om een slurfje te hebben die gewoon met je lichaam mee danst? TE GEK! 

Gele sneeuw...
JA! Zonder twijfel zou ik mijn naam willen proberen te plassen in de sneeuw. Geen andere woorden mogelijk.

Een uur lang opgesloten zitten in "het kleine kamertje"
Mannen kunnen zo ontzettend lang vertoeven op de wc. Walgelijk! Ik irriteer mijzelf er behoorlijk aan dat mijn wederhelft een uurtje me-time heeft op het kleine kamertje. Ik heb er a: geen tijd voor en b: simpelweg geen geduld voor. Mannen blijkbaar wel. 

Meer (lees; VEEL MEER) me-time! 
Mannen hebben ook zo ongelooflijk veel tijd over. Geen haren die ze netjes in model proberen te krijgen. (uitgezonderd de mannen met lange manen), geen make up waar je eindeloos mee bezig bent om je wallen proberen weg te werken, geen urenlange discussies met je kledingkast... HEERLIJK! 

Rollend naar huis
Ik vraag mij wel eens af hoe het is om als man op stap te gaan met buddy's! Bier drinken tot je niet meer kunt. Of whiskey of whatever. Vrouwen bekijken... kom maar op. 

Geen tas maar zakken
Een man heeft het ook zo makkelijk: Geen tas te hoeven meeslepen waar eigenlijk veel te veel rommeltjes in zitten. Gewoon 2 broekzakken waar alles in gaat. Of nou ja, alles? Portemonnee en sleutels oh ja en het heilig dom..... de telefoon! 

SEXY TIME! 
Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe het zou zijn - Sex als man zijne. HA! Ik durf te wedden dat ik echt niet de enige ben......... 

Fleeky wenkbrauwen?
Nee wenkbrauwen hoef ik mij dan geen zorgen meer om te maken. Zitten ze wel gelijk? Zijn ze wel on-fleek vandaag? God wat zou dat fijn zijn om daar even niet mee bezig te hoeven zijn. 

De afstandsbediening op eisen
No doubt about it! Ik zou de afstandsbediening de hele avond op eisen. Niemand die er iets van zegt. Voetbal kijken... beetje zappen. Ja hoor!

Selectief luisteren...
Mannen hebben 1 ding waar ik ongelooflijk jaloers op ben....... hun oost Indisch dove oren. Hele verhalen hang je op tegen je vent en sluit af met een vraag. Na 24 uur wacht je nog steeds op antwoord. Lekker selectief doof zijn lijkt mij geweldig! Wat zou jij willen doen als je voor 1 dag een man zou zijn?