Heineken THE SUB - Spetter Black Friday actie voor de man cave!


 


Black Friday, al weken hoor, zie en lees je niets anders. Webshops die dikke kortingen geven op hun producten. We love Black Friday ♥ Uiteraard mag een spetterende aanbieding op deze dag niet ontbreken vanaf mijn kant en daarom heb ik iets onwijs leuks voor de bierdrinkers onder ons. Extra leuk voor de papa's natuurlijk 😉 Omdat de papa's onder ons het natuurlijk super super super zwaar hebben verdienen zij heel soms ook wel eens een leuke cadeautje. Van Sint of de kerstman!


De vorige keren dat ik iets schreef in de trant van bieren, werd dit erg leuk opgepakt door jullie. En ik woon natuurlijk samen met een groot bierliefhebber. Voornamelijk speciaalbier. Ik heb volgens mij wel eens een foto laten zien van zijn "stash" ha!! Iets met help mijn man heeft een hobby? (of vrouw natuurlijk). Voor we helemaal afwijken van hetgeen wat ik je daadwerkelijk wil vertellen.... Black Friday is hét perfecte moment om de sint en kerst cadeautjes voor een prikkie aan te schaffen. Je kunt het maar beter in huis hebben dacht ik.

Bas zijn verlanglijstje is niet zo spectaculair, maar wat er wel al enige tijd op zijn lijstje staat is de Heineken THE SUB. Wacht wat? THE SUB inderdaad. Misschien ken je dit fantastische apparaat? Zo niet des te leuker om je enthousiast te maken zodat jij tijdens Black Friday dit pareltje voor in je keuken, voor een prikkie aan kunt schaffen. Of voor je broer, je buurman, je vader, je verloofde, je man, je vriend of een goede vriend. Anyway, The Sub staat dus bij Bas al een tijdje bovenaan zijn lijstje. Ergens snap ik het wel. Sinds zijn liefde voor bier alleen maar verder is gegroeid neemt hij namelijk zijn vriendin ook langzaam mee deze wereld in. Maar laat ik e eerst wat vertellen over THE SUB. Want ik denk dat de mannenharten hiervan gaan smelten en naast die geweldige man cave die op zijn verlanglijstje staat, ook Heineken THE SUB toevoegt.Heineken THE SUB is een echte thuis tap en misschien wel de grootste musthave onder de bierdrinkers. Kun je lekker opscheppen over je thuis tap. Gewoon in je eigen keuken, je man cave, je slaapkamer, naast je bij de bank terwijl je flink aan het chillen bent. In THE SUB plaats je de TORPS - Kleine bierfusten en dan kan het tappen beginnen. Ik geef toe, een biertje tappen vind ik eigenlijk best leuk. Dus ik tap de biertjes en Bas drinkt ze op. Lijkt mij een fair deal toch? Voor de vrouwen die massaal denken aan een grote machine die je hele keuken in beslag zou nemen? Nee hoor! THE SUB is namelijk ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Namelijk; De Heineken Edition, Black, Grey, Carbon, Riviera Limited Edition en Rouge (rood). Voor iedere keuken of interieur dus ook een bijpassen Sub. Stiekem vind ik ze eigenlijk ook wel erg stijlvol staan. De zwarte staat hier perfect in huis. En dan maakt het nog niet eens uit waar Bas THE SUB neer wil zetten. Mits hij maar buiten het bereik van kleine handjes staat 😋Naast de normale bieren kun je uiteraard ook kiezen voor verschillende speciaalbieren. Net wat voor mijn wederhelft die inderdaad zijn liefde voor speciaalbieren niet onder stoelen of banken steekt. je hebt dus een ruime keuze uit verschillende THE SUB bieren en groeiende! Het assortiment wordt alsmaar groter. EN dat kan ik oprecht beamen. Het begin van THE SUB heb ik wel eens in een stoute bui op de website gekeken en toen waren er aanzienlijk minder verschillende bieren verkrijgbaar. Ik denk dat er voor een ieder wel een heerlijke koude rakker bij zit die jij met liefde thuis kunt tappen.


BLACK FRIDAY ACTIE!!!!
En dan nu de crème de la crème - De mega spetterende aanbieding van deze Black Friday! Normaal gesproken betaal je voor THE SUB € 149,- maar nu tijdens Black Friday betaal je maar € 89,-. Uhu dat lees je goed. Is dat niet een perfect sint of kerst cadeau voor je geliefde? Of wie je dan ook maar een geweldige thuis tap gunt. Precies! Je kunt kiezen uit de THE SUB red, black of grey. 

Je hebt dus vers getapt bier, gewoon vanuit je luie stoel! + Perfect gekoeld bier tot 2 graden! + tot wel 15 dagen vers bier! + Keuze uit wereldbieren! En dat gewoon allemaal in je eigen huis. Laat die leuke feestjes maar komen. Je kunt er een mooi pakket van maken door ook nog de nodige accessoires en glazen toe te voegen. Ik heb namelijk uit betrouwbare bron vernomen dat je ieder biertje uit een bijhorend glas hoort te drinken 😉 De man zal je dankbaar zijn! Toch Bas?!