Wat kun je allemaal doen met lege tic tac doosjes?


Jeetje hier zit ik dan achter mijn laptop dit blogje te tikken. Ein.de.lijk! Leuk detail; Ooit een heleboel jaren geleden bewaarde ik een drietal lege tic tac doosjes. Dat deed ik omdat ik hier een leuk blogje over wou tikken, maar het kwam er niet van! En met een heleboel jaren geleden kun je denken aan zo een 5 jaar geleden? Ja ongeveer! Want lege tic tac doosjes zijn eigenlijk erg handig als ze leeg zijn, wist je dat?






Bijvoorbeeld het bewaren van je speldjes of bobby pins, hoe jij ze wilt noemen. Dit is namelijk een te gek idee en super handig. Vrouwen raken deze dingen kwijt en niet gewoon kwijt, ze verdwijnen op mysterieuze wijze. Gewoon weg.... Daarom bewaar ik ze al enige tijd in een leeg tic tac doosje. Maakt het ook nog eens handig om ze mee te nemen in je handtas. Of ja... luiertas voor de mama's onder ons.


Maaaaaaaar er zijn eindelijk veel dingen die je hierin kunt bewaren. Namelijk;

✓ Je kunt al je kruiden hierin bewaren. Zeker wanneer je losse zakjes met kruiden koopt.

✓ Ik ben zo iemand die om de haverklap haar SD kaartjes kwijt is. Stop ze in een tic tac doosje!

✓ Niets vervelende dan oordopjes die los in je tas slingeren. Ideaal deze doosjes om je oordopjes
netjes in op de bergen.

✓ Ook erg handig om altijd mee te hebben, paracetamol. In het tic tac doosje en je hoeft niet uren te zoeken naar die mini pilletjes. Of voor de mama's onder ons; Zetpillen voor je mini(s).

✓ PLEISTERS! Tegenwoordig ga ik niet meer zonder de deur uit maar liggen ze los in de tas. Nu niet meer!

✓ Voor de crea bea's - Je kunt in de doosjes perfect je lintje bewaren. De kleinere rolletjes.

✓ En wat dacht je van naald en draad voor onderweg? Ik bedoel je weet maar nooit!

✓ Natuurlijk kun je ze ook weer vullen met andere kleine snoepjes voor je mini. Bijvoorbeeld voor tijdens een lange auto rit.

✓ Knopen? Kraaltjes?

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos! Alles wat er maar in past waardoor je geen groot verpakking mee hoeft te nemen is handig!