Oops they did it again ♥ ZWANGER van baby 3!Wow eindelijk mag ik jullie ook laten weten dat er weer een mini mensje gebakken wordt in mijn oventje ♥ Baby nummer 3 is onderweg met de ooievaar en eind Mei mogen wij dit kleine wondertje in onze armen verwelkomen. Het was de bedoeling om bij dit blogje een passende vlog te plaatsen, maar ergens kan ik de puf niet vinden om de vlog te bewerken. Die hou je dus nog tegoed.

Hoe dan? Dat was de eerste vraag van Bas! Nou ja we weten natuurlijk wel hoe... maar nu al die zag ik niet aankomen. Ik zit op dit moment in mijn 10e week van de zwangerschap. EN wat een gedoe om het geheim te houden zeg. Hoe heb ik dat de vorige keer toch gedaan? Toen hebben wij het de buitenwereld pas bekend gemaakt met 12 weken. Of te wel.. ik zat in mijn 13e week. Er komt gewoon weer een mini mensje aan!!

Het was een kleine miscalculatie door mijzelf of onszelf. Ik bedoel Bas was er natuurlijk bij 😉 Hoe ironisch schreef ik een dag voordat ik een positieve test in mijn handen had een blogje over een 3e kindje en hoe wij hier tegenover stonden. Ik denk dat ik deze gewoon voor de leuk nog online ga plaatsen, leuk? Nooit gedacht dat ik een dag later dus die positieve test in mijn handen mocht houden. Alsof je lichaam het al wist? Heerlijke zweef teef praatjes he. Het kwam als een behoorlijk shock omdat ik er eigenlijk nog niet helemaal klaar voor was. Het is druk zat met 2 kleine babymeisjes in huis waar ik nog steeds zo nu en dan mijn ritme in moet vinden. Maar zoals Bas en ik altijd tegen elkaar; Je kunt het leven niet plannen en het komt zoals het komt. Daar zijn wij toch wel dé experts in ha! En het mini spruitje is meer dan welkom ♥

Ik was er totaal niet mee bezig. Ik voelde mezelf niet anders dan anders, maar toen kwam toch die ommezwaai. Het was bijna bedtijd voor de meisjes en mama moest nog even snel douchen. Onder de douche kreeg ik ineens een ontzettend vreemd gevoel en kreeg ik ineens in mijn hoofd dat ik een zwangerschapstest moest doen. Waar ik eigenlijk gek genoeg best van schrok. Snel mijn douchebeurt afgemaakt en met een handdoek om mijzelf heen heb ik een zwangerschapstest gezocht. Gelukkig had ik er nog eentje. Ook zo iets... Dus ik deed alles netjes volgens de regeltjes van de test en ik hoefde niet te wachten op de uitslag. Die loog er namelijk niet om! Meteen een dikke vette tweede streep. Ik pakte snel mijn cyclus app erbij en die vertelde mij dat ik 2 dagen voor mijn menstruatie dag zat. Ok! Die zag ik echt niet aankomen. Met mijn handen voor mijn gezicht verdorie roepend ben ik mijzelf verder gaan aankleden. Ik was zwanger.. Oh my F!

Intussen was het al tijd om de meisjes naar bed te brengen. Toen kon ik deze shock even laten bezinken. Ik kroop achter de laptop en tikte wat dingetjes voor mijn werk. Ik had ineens super veel inspiratie. Ik appte Bas ondertussen dat ik even met hem moest praten zodra hij thuis was. Toen hij thuis was is hij gaan douchen en ik probeerde mijzelf voor te bereiden om het nieuws te vertellen. In hoeverre dat mogelijk is. Bas kwam tegenover mij zitten en "brand los" zei hij. Ik probeerde er nog wat omheen te draaien tot hij zei... je bent zwanger? Haha echt waar! Ja zei ik en pakte de test erbij. Het eerste wat hij zei "HOE DAN?" 😅 De bloemetjes en de bijtjes he....

En nu.... nu zijn we zo een 6 weken verder. Nóg steeds kan ik het niet bevatten. Inmiddels hebben we al 2 prachtige echo's gehad. Heerlijk om zo een klein mini mensje heen en weer te zien bewegen en bizar dat het nog niet voelbaar is. Ergens ben ik iedere dag ontzettend bang, bang dat het mis gaat. Als wij die drempel van de 10 weken hebben gehaald kan ik hoogstwaarschijnlijk weer een beetje normaal adem halen. Het besef moet ook nog doordringen want straks bestaat ons gezin uit 5 mensen. 5!!!!

Ondanks dat mijn lichaam onze planning ietwat naar voren heeft geschoven is dit kleine draakje meer dan welkom. Voorkeur voor een jongen of meisje? JA! Zonder twijfel. Maar om de piepertjes alvast hun mond te snoeren: Als het maar gezond is. Hoe cliché het ook mag klinken. Stiekem heeft iedereen een kleine voorkeur. Zeker wanneer je al meerdere kindjes hebt. Een jongetjes zou ik fantastisch vinden. Geen roze frustels en leggings meer. Gewoon een pot wax en jongens kleertjes 😉 ALS HET MAAR GEZOND IS!

Uiteraard ga ik jullie ook deze keer weer meenemen in mijn zwangerschap. Deze keer in een iets andere vorm. Namelijk via vlogjes. Ik ben nog aan het nadenken over een fijn upload schema, dus alle tips zijn welkom. Ik kan nog uren vol lullen hier, maar ik wil natuurlijk niet je hele dag in beslag nemen! Deze week staat dan eindelijk het LadyComp blogje gepland! Het mocht  even duren. Overigens heeft deze niks te maken met het feit dat ik nu zwanger ben. Mag dat duidelijk zijn 😉

Anyway hou je vast voor weer een hele rits aan zwangerschaps blogjes, want stiekem blijven dat de leukste om over te schrijven. Hoewel het nog niet erg lang geleden is dat ik je meenam in mijn zwangerschap van Esra. We gaan het deze keer dus ietsje anders doen. Vergeet mij ook niet te volgen op Instagram. Dat kun je  hier doen. En mocht je het leuk vinden om mijn persoonlijke Instagram met een ietwat mindere mooie feed ook te volgen? Klik! 

Enne pssssst...... mocht je je dus afgevraagd hebben waarom het nogal stil was hier op Kimmichaelis.nl? Dit geweldige nieuws dus! Ik voelde mijzelf zo beroerd dat ik simpelweg niet de kracht had om achter mijn laptop te kruipen.