Vandaag ga ik in een hoekje keihard janken! DE.HELE.DAG!Vandaag, precies vandaag wanneer jij dit leest ben ik intens verdrietig en waarschijnlijk de rest van de dag aan het janken met de hoofdletter J! Onder een deken... afgezonderd van alle social media die je je maar kunt bedenken. Dit is geen grap maar gewoon bloedserieus.


Ergens toen ik nog zwanger was van Esra gingen er geruchten rond dat mijn allergrootste helden die ooit op deze aardbol muziek zullen maken - naar Nederland zouden komen. Er werden wat kleine hintjes verspreid, maar niks was nog zeker! Tot ik nietsvermoedend door mijn Facebook tijdlijn aan het scrollen was en het dit mega nieuws voorbij zag flitsen; GUNS 'n ROSES komt naar NEDERLAND!! Ik geloof dat ik het eerste halfuur na het lezen van dit life changing bericht niks meer kon uitkramen, ik kon niet huilen - van blijdschap! Ik kon niks. Verstijft van de zinnen die inmiddels op mijn netvlies gebrand stonden. Ze komen gewoon naar ons kikkerland op 12 JULI! Ja lieve dames en heren, vandaag dus. Vandaag is het 12 Juli en staan mijn grote idolen, degene die naar mijn mening weten wat muziek maken inhoud, in Nijmegen in het Goffertpark. Met hun Not In This Lifetime Tour. Voel je hem al een beetje aankomen?

Er werd een aparte Whatsapp groep aangemaakt. Zo kun je in ieder geval niet vergeten om kaarten te bestellen zodra de kaartverkoop van start gaat. Of wel? Heb je ooit gehoord van een zwangerbrein? Als je zwanger bent werkt namelijk je brein -in mijn geval- gewoon NIET! En als ie werkt, werkt ie niet mee. Hij werkt je meer tegen. De dag dat de kaartverkoop van start ging heb ik samen met mijn wederhelft nooit meer aan die kaarten gedacht. Althans, Bas was aan het werk dus hem is het vergeven. Maar mijzelf? Hoe kun je dit vergeten! De kaarten waren binnen no-time uitverkocht. Echt binnen no-time. Wel waren er nog speciale vip kaarten beschikbaar. Laten we het alleen niet over die prijzen hebben. Het is echt niet nodig om daarover in detail te treden. Logisch hoor die prijs, absoluut.. zeker als je backstage kunt gaan. Once in a lifetime opportunity toch?! Maar goed, wij lagen in bed en deden ons rondje social media tot Bas ineens zei; de kaartverkoop van Guns n' Roses was vandaag! HUH? Alle bellen die er af konden gaan gingen af. ALLEMAAL! Neeeee zelfs ik, ik die thuis was en de hele dag beschikking had over een laptop, was het vergeten. Hoe dan! Gebeurde dit nu echt dacht ik nog. Stom zwangerbrein! Why fucking why. Ik wou zo zo zooooo graag. Weetje waarom?

Heus ik hou van ze! Met heel mijn hart en ziel, ik ken ieder liedje van voor naar achteren en weer terug x oneindig! En deze kans die ik door mijn vingers heb zien glippen was de enige kans om deze fantastische rockers live te kunnen - Oké op Youtube filmpjes in kwaliteit zero na dan - zien.

Toen ik nog een stuk jonger was maakte ik kennis met deze band. Door mijn papa die ook wel wat favoriete liedjes had. Waaronder November Rain. De eerste keer dat ik dit nummer hoorde was ik meteen verkocht en sindsdien maak ik de mensen om mij heen compleet gestoord met de mededeling dat ik dit nummer heel graag op mijn begrafenis wil. Ja mensen, ook daar moet je bij stil staan. Ik hoop nog een heleboel jaren te mogen irriteren in dit leven, maar anyways November Rain is mijn nummer. Ik heb de clip wel 1000000000x gezien en langzaam werd ik verliefd op DE jurk. Ooit zal ik trouwen in deze jurk. Nee natuurlijk niet in die suffie. Een echte namaak.

Ooit maakte mijn papa en ik elkaar een belofte; Als onze rockband naar Nederland zou komen was er geen twijfel mogelijk, daar moesten wij heen. Een deal die als een huis boven water stond. Mijn papa is er al 2 jaar niet meer en viert zijn eigen Rock party hoogstwaarschijnlijk morgen boven ons. Voor mij was het des te meer reden om naar het Goffertpark te gaan om ze live te mogen zien en erbij te zijn voor mij en mijn papa.

Dus lieve jij die mijn gejank heeft gelezen, bedankt! Ik kruip weer snel onder mijn deken en snotter er nog even een eind op los.

Kim's out! ✌


Deze is voor jou pap ♥ De volgende keer beloof ik er bij te zijn!