Tip - Budget watertafel van Action

 Kun je je die bloedhete hitte nog herinneren van zo'n pak en beet 2 weken geleden? Nee? Snap ik, dat lijkt alweer zo lang geleden! We worden op dit moment geteisterd met dikke donderwolken en bakken met regen. Maar uiteraard laten wij ons niet op de kist jagen door een paar druppen, toch? Tijdens de hitte is Bas op pad gegaan met Vajèn naar Action voor de laatste hoognodige dingetjes voor de vakantie. Ze kwamen thuis met een ontzettend leuke watertafel!


Vajèn is een buiten ratje en is gek op water! Bas nam de watertafel van Action mee. En bovendien kun je het water achterwegen laten en deze inruilen voor speelzand. 2 in 1 dus. Hoe handig!




 De watertafel zit in een grote doos en bevat erg veel leuke extra items om mee te spelen, zoals; een gietertje, een vishengel met schildpad, krab en een visje, bootjes, een waterschepje, een emmertje.... De watertafel is een soort piratenschip met een echte "uitkijkpost".  Er zit zelfs een kanon bij met een kanonskogel. Het is oprecht een erg leuke speeltafel die je dus voor 2 verschillende doeleinden kunt gebruiken. Vajèn is er in ieder geval een lekker tijdje zoet mee. Helaas zit het weer nu niet mee waardoor we hem uit elkaar hebben moeten halen. Maar zodra de zon weer gaat schijnen, gaat de tafel direct mee naar buiten.

Hij is makkelijk in elkaar te zetten; de 3 gele dikke poten in de tafel klikken en klaar om te spelen! Je moet de poten wel goed vast klikken, want bij ons zijn ze er al een paar keer onderuit gevallen 😅 Hij is vrij laag waardoor Vajèn er liever bij zit dan staat, maar dat mag de pret niet drukken. Zittend spelen is volgens mij ook geen straf.

De prijs van deze leuke tafel? € 17.95 bij onze geliefde Action! Intertoys verkoopt exact dezelfde tafel maar voor een tientje meer... ha. 



De watertafel is hier een groot succes, zodoende wou ik je deze tip niet onthouden! Grote kans dat de schappen nu nog vol liggen gezien het bagger weer. Dus.... een sprintje naar Action!

En als je dan toch naar Action gaat, Misschien nog een handige tip; Bas nam namelijk 2 strandmatjes mee van per stuk ongv € 1.00. Hier kun je bijvoorbeeld de watertafel op zetten en de ander gebruik je voor je mini, om op te staan. Bespaard je een hoop zand en modder binnen kan ik je vertellen!