Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Deze dingen moet iedere zwangere vrouw 1 keer gedaan hebbenAls je zwanger bent heb je eigenlijk overal een vrij brief voor, letterlijk voor ALLES!!! Als je zwanger bent en dit leest; Deze onderstaande dingen moet je minimaal 1 keer gedaan hebben in je zwangerschap.
1.In tokkie stijl door de winkel
Als je zwanger bent heb je echt niet altijd zin om je zelf eruit te laten zien om door een ringetje te halen. Want eerlijk is eerlijk, soms voel je je gewoon als een uitgeknepen vaatdoek en maakt het helemaal niets uit als je zo kleed + boodschappen doet. Kloffie makkelijk - à la tokkie stijl.

2. Belly touchings
Iedere zwangere vrouw heeft hier wel eens mee te maken gehad, een compleet vreemd persoon die het zeer nodig vind om je buik aan te raken. Zonder toestemming, zonder ook maar een woord te reppen. Bloedje irritant! En jij als zwangere vrouw staat daar en pikt dit... zonder een woord terug te reppen. Maar zoals ik net al zei, je bent zwanger en als als zwangere dame heb je overal, ja overal een vrij brief voor. Raakt iemand je buik aan? Doe dit terug! Let eens op wat voor reactie je hierop krijgt. Succes gegarandeerd.

3. Me-time
Nog even genieten van alleen jezelf om je heen, niks mis mee. Zonder je helemaal af van de rest, je wederhelft, je hond, je kat.. kortom van alles en iedereen! Behalve natuurlijk het kleine draakje wat in je groeit. Genieten genieten genieten. 

4. In bikini/badpak paraderen
Je mag best pronken met je mooie zwangere buik waarin een wondertje groeit. Winter, zomer.. who cares. Trek je mooiste zwangerschaps bikini of badpak aan en paradeer rond met je buik, hij mag gezien worden. Het is jou trots! Vergeet de love handles, die putjes op je benen, je tijgerstrepen..

5. I scream for ice cream
Je komt er mee weg hoor, een bak ijs naar binnen werken tijdens een avondje binch watchen. Een hele bak ijs alleen voor jezelf!! En natuurlijk in je favoriete smaak!

6. Zwangerschapsmassage
Of het nou je man/vriend is die jou eens even goed "onder handen" neemt door middel van een massage of een echte massage waar je u tegen zegt; Just do it! Iedere zwangere vrouw verdient een heerlijke zwangerschapsmassage. Onze vrouwen lichamen werken hard, heel hard. 

7. Foto's foto's foto's
Ergens in je zwangerschap kom je er waarschijnlijk achter dat je bijna tot geen foto's hebt gemaakt van je zwangere buik. Niet erg, maar wel ERG jammer. Maak in ieder geval 1 mooie en goeie foto. Laat hem desnoods maken door iemand anders. 

8. Die hormonen
Overal een hele dag door - of een week, kan ook - je hormonen de schuld van geven. Heus pregnant women... je komt overal mee weg! Give it a try...Je hebt nu gewoon een verdomd goeie smoes om die pot Nutella leeg te lepelen of je hubs af te snauwen! 


Welke kun jij nog toevoegen aan het lijstje?