Vaderdag tip - Matching armbandjes van Kaya sieraden


Als je opzoek bent naar een origineel cadeau voor Vaderdag - Als de mama van je kindjes voor hun papa of als dochter van je pap, dan heb ik vandaag een TE leuke tip voor je! Namelijk de matching armbandjes van Kayasieraden.nl Een dierbaar cadeau voor het hele gezin - Yes, dat heb je goed gelezen.. het hele gezin! Zelf voor oma's is er veel leuks te vinden.


 Natuurlijk neem ik je eerst even mee in de wonderen wereld van Kaya Sieraden. De eigenaresse en ontwerpster achter dit merk is Tanja. Haar grote verhaal begon toen haar eigen dochtertje 3 jaar oud was en mama haar sieraden meer dan interessant vond. Haar dochtertje wou hetzelfde sieraad als mama. Tanja heeft samen met dochtertje overal gezocht, maar nergens was een mama en dochter set te vinden. Dus, Tanja ging zelf aan de slag en zie hier... Kaya Sieraden werd geboren. in 2012 heeft zij haar baan opgezegd en een plan geschreven met als resultaat, een goedlopende webshop voor mama en dochter. Maar eigenlijk veel meer dan alleen mama en dochter sieraden sets. De leukste sieraden voor het hele gezin! En dat is nou precies wat ik je vandaag ga laten zien. Zeker met het oog op Vaderdag wat over een aantal dagen alweer zo ver is... een geweldige cadeau tip!

Maar eerst nog iets anders moois. Tanja maakt prachtige sierdaden, jij als een sieraad koopt gaat een deel van dit bedrag naar Gambia. Iedere keer als er een sieraad verkocht is, kan er een kind in Gambia één week naar school! Is het niet fantastisch doordat jij een sieraad koopt, je daarmee ook nog kinderen helpt?


De sieraden 


Wij ontvingen een prachtige vierdelige  set voor Papa, dochter, dochter en mama. Ons gezin bestaat uit 4 draken. Uhu, papa en mama meegerekend. Ik bedoel, het karakter hebben ze toch van iemand nietwaar? De set was zo verpakt dat hij met gemak door de brievenbus heen paste en daarbij was het ook nog eens super fijn en goed verpakt. Picture this - Bubbel enveloppe, sieraden in een geweldig stoffen cadeau zakje en zelfs een zilverpoetsdoekje ► Deze zat bij ieder sieraad overigens. Dus geen gestoei met 1 doekje 😉

Het was trouwens een behoorlijke opgave om deze foto's te maken haha! Dit heeft zo een beetje van 's morgens tot 's middags geduurd. Echt!! 

Op de foto hierboven zie je de 3 musketiers met hun prachtige armbandjes. Passend en wel! Papa draagt nu met trots zijn armband samen met zijn trotsjes ♥ En zeg nou eerlijk, dit is toch geweldig zo samen met papa matching armbandjes?! De meisjes armbandjes zijn gemaakt van witte schelpkralen en de papa armband van Zwarte Onyx stenen en zijn beide circa 4 millimeter.

Het leuke aan deze armbandjes; Ze groeien met je kindjes mee door het 3cm zilveren verlengkettinkje. Tevens vindt je deze ook bij de papa en mama variant waardoor ze dus een goeie pasvorm hebben. De maten van de jongens en meisjes armbandjes kun je zelf kiezen tijdens het bestellen. Van 0 maanden tot 15 jaar. Voor papa en mama kan er gekozen worden uit Small, medium en large. Uiteraard is het ook mogelijk om nog een extra armbandje mee te nemen in je winkelwagentje, als je bijvoorbeeld meer dan 2 kindjes hebt. Dit kun je allemaal aangeven tijdens het bestellen van de armbandjes.

Tevens nog een leuk weetje; De armbandjes zijn extra sterk doordat er gebruik is gemaakt van staaldraad met Nylon coating. 


Wij zijn verliefd op deze set! De armbandjes passen perfect bij het formaat wat wij uitgekozen hebben. Ondanks dat papa een andere kleur heeft is het wel een set die gewoon bij elkaar hoort en past. Voor altijd verbonden. Ook leuk; Alle armbandjes hebben een Kaya labeltje. Lief en subtiel.

Het speciale stoffen zakje welke erbij zit maakt het sieraad meteen een mooi cadeau! 

Ik gok dat je je nu afvraagt waarom het mama armbandje los op de foto "moest"? Als ik je eens mee kon nemen achter de schermen tijdens het maken van foto's, dan wel voor dit artikel, dan wel voor Instagram = DRAMA haha. Dus mama moest haarzelf even opzij zetten en het armbandje los op de foto zetten.  👀

De set die wij hier laten zien kun je hier bestellen. 

Boven een bedrag van €30,00 is de verzending gratis EN vaak is er maar 1 dag levertijd. Als je dus iets wilt bestellen voor Vaderdag.... Hurry up!Dit kaartje, geweldig dat Tanja hier extra aandacht aan besteed zodat je langer plezier hebt van je sieraad. En de veiligheidswaarschuwing!

Natuurlijk heeft Kayasieraden.nl niet alleen matching armbandjes maar ook andere geweldige sieraden die de moeite waard zijn om te bekijken. Zo vindt je er geboortesieraden - over een geweldig kraamcadeau gesproken. Allerlei kindersieraden zoals oorbellen. 3 generatie setjes, voor mama, oma en baby/kind. Ook voor papa is de keuze reuze. Ik zag geweldige manchet knopen die je ook nog eens kunt laten graveren. Persoonlijker kan niet. Het is teveel leuks om op te noemen dus neem gewoon zelf een kijkje op Kayasieraden.nl.

Wij zijn overdonderd door de kwaliteit. Bas en ik als papa en mama zijnde dragen de armbandjes met heel veel plezier en liefde voor beide meisjes. En de meisjes? Die laten beide hun armbandje om en Vajèn blijft zelfs WAUW roepen. Dat zegt meer dan duizend woorden.