Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Nutella koekjes met maar 3 ingrediënten


Bakken is leuk, erg leuk en zeker als je er maar weinig voor nodig hebt. Of laat ik het anders formuleren; Als je eigenlijk alles in huis hebt om meteen aan de slag te gaan. Dat is -Gok ik- met deze Nutella koekjes het geval. Je hebt namelijk maar 3 ingrediënten nodig en het kost je in totaal krap aan, 15 minuutjes om ze te maken. Benieuwd? Lees dan gauw verder!










Wat heb je nodig? 

- 260 gram Nutella of eventueel chocoladepasta van huismerk
- 180 gram bloem
- 1 ei
+ Eventueel chocolade chips

Verwarm de oven vast voor op 175 graden.

Doe de Nutella, bloem en het ei in een kom en mix dit tot een samenhangend geheel. Alles moet goed gemixt zijn!

Leg een velletje bakpapier op de bakplaat.

Met een ijsschep haal je gelijke bolletjes uit het mengsel. Het is van belang dat ze allemaal even groot zijn in verband met de baktijd van deze koekjes. Laat wel wat ruimte tussen de ballen zitten. Ze worden natuurlijk nog plat en dan is het niet de bedoeling dat ze aan elkaar vast ge"koekt" zitten. je kunt er eventueel voor kiezen om de koekjes in 2 keer te bakken.

Optioneel zijn de chocolade chips. Die heb ik er voor de leuk op gestrooid. Dit doe je door de chips in de ballen te drukken. of in ieder geval, dat ze er niet vanaf vallen. je kunt natuurlijk ook een reep chocolade hiervoor gebruiken en hiervan kleine stukjes hakken.

Plaats de bakplaat in de oven en zet je wekker 6 minuten laten. De koekjes moeten namelijk 6 tot 8 minuten bakken.

Als je de koekjes uit de oven haalt is het belangrijk dat je ze eerst helemaal laat afkoelen. Op deze manier krijgen ze namelijk de kans om weer hard te worden als echte koekjes. Althans, de binnenkant blijft iets zachter wat deze koekjes enorm lekker maken!

Je kunt eindeloos variëren met de toppings. Bijvoorbeeld door witte chocolade te gebruiken of leuke gekleurde sprinkels.   

Bon appetit 👌

De foto's in dit artikel zijn eigendom van kimmichaelis.nl en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.