Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Recept - Banaan pannenkoekjes



Ik ben nooit dol geweest op pannenkoeken. Van kleins af aan al niet, bizar toch?! De meeste kinderen zijn er gek op, maar voor mij is dit niet weggelegd. En kijk aan... Vajèn moet er ook niets van hebben ha! Heeft ze toch nog iets van haar mama. Om je ochtend goed en gezond te beginnen is dit een geweldig recept. Het is snel klaar en ongelooflijk lekker. EN het leuke van deze pannenkoekjes, je hebt eigenlijk maar 2 ingrediënten nodig.




Wat heb je nodig? 

- 2 grote rijpe bananen
- 1 ei

Optineel:

- Walnoten
- Honing
- Pure chocolade
- Kaneel

Pureer de 2 bananen met een vork helemaal fijn en voeg daarna het eitje toe. Kluts dit samen tot 1 geheel. Je kunt eventueel wat kaneel toevoegen, maar dit optioneel.

Zorg voor een goede pan met een antiaanbaklaag. We willen wel goeie pannenkoekjes natuurlijk! Doe een beetje olie in de pan en schep een klein beetje van je banaan/ei mengsel in de pan. Zorg ervoor dat je niet teveel van het mengsel voor 1 pannenkoekje gebruikt. Zo worden je pannenkoekjes namelijk erg dik en duurt het langer voor ze echt gaar zijn. (lees: Rauw ei) Bak de pannenkoekjes om en om tot ze goudbruin zijn. Leuk opstapelen op een bord en als garnering kun je, zoals ik voor dit recept heb gedaan, wat walnoten in stukjes hakken, beetje honing eroverheen en last but nog least voor de echt choco lovers, wat stukjes pure chocolade. Ik heb gekozen voor de chocolade chips van Lidl. Aanrader!

Ze zijn (as I said) Ongelooflijk lekker met de hoofdletter O en niet te vergeten, super gezond omdat je alleen banaan en ei gebruikt. Mijn persoonlijke mening, deze pannenkoekjes zijn stukken beter te doen dan de real deal 😉 Dit is een basis recept waarmee je eindeloos kunt variëren. Zo kun je bijvoorbeeld als topping wat pindakaas gebruiken in plaats van honing. Of vers fruit zoals aardbeitjes, ook erg lekker!!

Bon Appetit  👌