Wasmand als babybadje


Met 2 dames in huis heb je natuurlijk ook 2 badjes nodig bij gebrek -nu nog- aan een heerlijk groot ligbad. Volgende project ha! 👏 Voor Vajèn hebben wij een Ikea badje. Ideaal ding aangezien hier antislip rubbers in het badje zelf zitten. Geen uit glij dilemma's tijdens het badderen. Vajèn zit op de grond in het badje als ze gaat dobberen, dus de standaard was over. Deze hebben wij sowieso vrij weinig gebruikt voor haar. Die konden wij mooi gebruiken voor Esra. Maar nooit meer bij stil gestaan dat we nog een extra badje nodig zouden hebben ha. Uhu... it's us


De oplossing was heel simpel, of nog een badje aanschaffen. Wij hebben Esra vaker in Vajèn haar badje laten badderen, maar ik vond dit geen succes. Het water koelde onwijs snel af, te snel voor Esra waardoor ze echt maar heel kort in bad kon. Ergens in het huis zwierven nog 2 blauwe rubberen wasmanden rond.  Waarom had ik daar niet eerder aan gedacht, Schoonmaken die handel en Esra kon badderen als een baas. En of! Ze leek er namelijk ongelooflijk van te genieten om haar houding vanuit mijn buik aan te nemen. Echt genieten deed ze. En het water blijft veel langer warm, extra bad plezier. Ook geinig om erbij te vertellen, de wasmand past precies in het bad standaard. Win win!! 

Uiteraard vond ik alleen de blauwe kleur niet mooi in haar kamertje passen, aangezien haar kamertje echt onze trots is.. dan moet het er wel bij passen. Dus Bas op pad naar de Action en daar vond ie een mintgroene kleur. Perfect passend bij de rest van de mintgroene accenten van Esra haar kamertje. Leeeeeuuuk!! En daar was dan het nieuwe badje geboren. Gewoon simpelweg in een wasmand. Soms kan het allemaal zo simpel zijn 😉 Oh, niet geheel onbelangrijk... deze wasmand is iets groter waardoor hij minder goed in het bad standaard past. Op zich geen drama, want Esra gaat vaker beneden in bad met haar "Wasmandje" in de wasbak dan boven. 

Het heeft natuurlijk een beetje hetzelfde effect als een tummy tub maar ik ben echt totaal geen fan van die dingen. Niet fijn in gebruik en iets te... te groot en robuust denk ik?! Zoiets in ieder geval haha. 



Mocht je dit nou net zo leuk vinden als mij... deze wasmand is te koop bij Action voor € 3.49. Koopje toch?!



Iets voor jou? Misschien voor erbij? Of toch liever gewoon het standaard babybadje?