Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Recept - Snelle broodstengels à la Bas





























Dit dames en heren is weer zo iets lekkers wat je ooit een keer geprobeerd moet hebben. Want ja, ook dit is weer een overheerlijk en fantastisch simpel "recept" van, hoe kan het ook anders, Bas! Mijn wederhelft, mijn eigen chef. Bij alles wat Bas maakt kan ik eindeloos genieten. Het is ook altijd ZO lekker. Te lekker misschien wel.. waardoor je je echt gaat overeten. Maar Ok. Vandaag iets wat binnen no time klaar. Gewoon binnen een paar minuten en zelfs lekker voor de kleintjes om te knabbelen.


Wat heb je nodig? 

- Brood*
- Zout
- Peper
- Olijfolie

*Je kunt hiervoor elk soort gebruiken. Eventueel brood wat al iets ouder is of misschien heb je nog wat ouder brood in de vriezer. Als je het uit de vriezer haalt, laat het dan wel eerst even ontdooien.

Verwarm de over voor op 200 graden.

Snij het brood in rechte reepjes. Leg de reepjes op het bakpapier en besprenkel ze rijk met olijfolie.
Strooi daarna zout en peper over alle reepjes. Zorg wel dat je het optimaal verdeeld, voor de beste smaak. Doe dit uiteraard ook voor de andere kant, van alle reepjes. Doe daarna de reepjes ongeveer 7 á 8 minuten in de oven, let wel even goed op. Want afhankelijk van het brood en uiteraard je type oven, kan het soms iets sneller gaan.

Zo simpel maar errrrug lekker! Je kunt er alle kanten mee op, dopen in je soep, met kruidenboter besmeren, in de pesto dopen.... Leuk voor een verjaardag ipv stokbrood. Een keertje iets anders dan anders.

Bon Appetit 👌