Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Recept - Snelle broodstengels à la Bas





























Dit dames en heren is weer zo iets lekkers wat je ooit een keer geprobeerd moet hebben. Want ja, ook dit is weer een overheerlijk en fantastisch simpel "recept" van, hoe kan het ook anders, Bas! Mijn wederhelft, mijn eigen chef. Bij alles wat Bas maakt kan ik eindeloos genieten. Het is ook altijd ZO lekker. Te lekker misschien wel.. waardoor je je echt gaat overeten. Maar Ok. Vandaag iets wat binnen no time klaar. Gewoon binnen een paar minuten en zelfs lekker voor de kleintjes om te knabbelen.


Wat heb je nodig? 

- Brood*
- Zout
- Peper
- Olijfolie

*Je kunt hiervoor elk soort gebruiken. Eventueel brood wat al iets ouder is of misschien heb je nog wat ouder brood in de vriezer. Als je het uit de vriezer haalt, laat het dan wel eerst even ontdooien.

Verwarm de over voor op 200 graden.

Snij het brood in rechte reepjes. Leg de reepjes op het bakpapier en besprenkel ze rijk met olijfolie.
Strooi daarna zout en peper over alle reepjes. Zorg wel dat je het optimaal verdeeld, voor de beste smaak. Doe dit uiteraard ook voor de andere kant, van alle reepjes. Doe daarna de reepjes ongeveer 7 á 8 minuten in de oven, let wel even goed op. Want afhankelijk van het brood en uiteraard je type oven, kan het soms iets sneller gaan.

Zo simpel maar errrrug lekker! Je kunt er alle kanten mee op, dopen in je soep, met kruidenboter besmeren, in de pesto dopen.... Leuk voor een verjaardag ipv stokbrood. Een keertje iets anders dan anders.

Bon Appetit 👌