Puur genieten met de JouwBox Summer Edition


Soms komen er van die producten op je pad waarvan je een instant happiness gevoel krijgt. JouwBox is precies zo een product. Happiness all over! Ik laat je zien wat er in de box zit. En geloof mij, dat wil je zien. 

Wat is JouwBox?


Maar first things first, wat is JouwBox  precies. Tot voor kort kende ik dit concept ook niet. Helaas moet ik erbij zeggen want ik vind dit by far één van de leukste boxen tot nu toe. En je weet het, als Kim ergens enthousiast over is............

JouwBox is opgericht door Tim. Tim Hortensius. Deze meneer is een echt levensgenieter, aldus Tim zelf. Gezond genieten en een goede balans is voor Tim erg belangrijk. Maar welke producten helpen je bij een gezonde levensstijl en nog belangrijker, waar begin je. Precies deze vragen, daar liep ik net als Tim ook tegenaan. over ingrediëntenlijstjes nog maar te zwijgen. 

Tim bedacht dat dit anders moest en kon (goooo Tim). Hij bedacht de JouwBox die ieder kwartaal uit komt, na geweldig advies over de juiste producten van Ralph Moorman. Een voedingsdeskundige en levensmiddelentechnoloog. Om ieder kwartaal een prachtig gevulde box met natuurlijke producten uit te leveren, werkt JouwBox samen met diverse gezondheidsdeskundigen. 

JouwBox is dus een kwartaal box gevuld met de meest heerlijke full size natuurlijke producten op het gebied van voeding, suppletie, en haar, huid en mondverzorging. Kortom, een box die je wil (nee, moet) hebben voor het starten van je eigen gezonde levensstijl. 

Ook heeft JouwBox een streven. Namelijk een ontspannen en gezonde levensstijl zo laagdrempelig mogelijk te maken voor iedereen. En hoe leuk is het, als ik je nu vertel dat je een membership kunt nemen op de JouwBox? Ja echt! Dan wordt de box ieder kwartaal naar je toe gestuurd. Hier hoef je dus helemaal niks voor te doen. Er zijn maar een bepaald aantal boxen per seizoen, maar als member van JouwBox krijg jij altijd de nieuwe box en 70% voordeel. Hatsta! Ik geloof dat je dit wil! Ook niet helemaal onbelangrijk, iedere box heeft een minimale waarde van € 130,-. EN mocht je als member nog een extra box willen bestellen, bijvoorbeeld om cadeau te doen, (Ge-wel-dig cadeau by the way) dan krijg je 10% korting op een losse box. Maar wil je eerst de JouwBox een keertje proberen om te kijken of het bij je past enzovoort, dan kan dat natuurlijk ook. Je betaalt dan € 49,95 per box tegenover € 39,95 wanneer je member bent. Je kunt trouwens ook je membership op ieder gewenst moment opzeggen. Maar ik denk niet dat dat één van de opties is als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de JouwBox

De JouwBox Summer Edition

Ik had de eer om de nieuwste JouwBox zomer editie te mogen ontvangen. Jij kunt deze nu ook bestellen via deze link. Deze nieuwe box heeft als doel, jouw zelfherstellende vermogen te stimuleren en jouw visie op gezond leven te verbreden. Dit allemaal door middel van gezonde, lekkere en duurzame producten. Wees wel snel wanneer je deze Summer Edition van de JouwBox wilt bestellen, want de voorraad is nog maar 2%. 

De inhoud van de JouwBox Summer Edition

Dan is het nu tijd om de inhoud met je te delen. Fasten your seat belts want dit gaat een leuk ritje worden!  
Rude Health - Coconut drink € 2,99
Maanden ben ik opzoek geweest naar een fijne vervanging voor mijn koffie met opgeklopte melk. Tot voor kort had ik nog niet écht de juiste gevonden waarvan ik een dikke wauw kreeg. Maar Rude Health kwam uit de JouwBox wandelen en riep gelijk mijn naam. "Hij schuimt als een dolle", las ik. Belofte maakt schuld en sjonge jonge dit is de oplossing voor mijn "normale" melk. Hij schuimt inderdaad als een dolle en smaakt eveneens fantastisch. De Barista Oat bevat 14% haver, zonnebloemolie en een snufje zeezout. Ja, dat is het! 

Naast de Barista Oat vond ik ook nog een pakje Rude Health Coconut Drink. Dit is een plantaardige kokosdrink en een duurzaam, verfrissend alternatief voor melk. Is ie goed? Ja, absoluut! Ik ben sowieso intens verliefd op alles van en met kokos. Deze kokosdrink is een heerlijk verfrissend drankje. Je kunt hem zo drinken, maar je kunt hem ook perfect verwerken in een smoothie en een ijskoffie. JouwBox noemt deze kokosdrink, zonneschijn in je glas. Oh yes daar sluit ik mij helemaal bij aan. 

Erica - Face Cleansing bar € 9,99Ik ging van follow the lead naar, ik zoek iets anders. En dat anders bevalt mij wel. Erg goed zelfs. Ik ben langzaam al mijn verzorgingsproducten aan het vervangen. Deze Face Cleansing bar van Erica komt als geroepen. We hebben vaak geen idee wat we eigenlijk allemaal op ons gezicht smeren. Deze bar bevat geen troep en daar wordt ik zo intens gelukkig van. Hij is vrij van zeep en parfum, niet alkalisch, biologisch afbreekbaar, 100% COSMOS natuurcosmetica, vrij van plastics en vegan. Zo eat your heart out, want dit zijn de producten die je wél nodig hebt in je leven! 

Een gezichtsreiniger in vaste vorm die je huid verfrist en make up verwijdert. Waar "reguliere" producten je huid laten uitdrogen, komt  het woord uitdrogen niet voor bij deze Face Cleansing bar. Hij is zo fijn in gebruik dat mijn huid naderhand niet trekkerig aan voelt. Een nieuw gevoel voor mij trouwens. Dat voelt goed! Een pure winner deze bar. 

Cleo's - Happy hammam € 3,79
Thee, you love it or you hate it. Ik love it. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te drinken op een dag, maar normaal water lukt mij gewoonweg niet. Daarom kies is vaak voor thee. De Happy hammam thee is een heerlijke aanvulling in mijn thee stash. Het is een biologische kruidenthee met eucalyptus en rozemarijn. Er zit een vleugje tulsi in de thee waardoor je je helemaal zen voelt. Eigenlijk is het voor mij zo, dat thee altijd erg ontspannend werkt. Dit is een thee welke op een duurzame manier is geproduceerd en met zorg geselecteerd. Een (h)eerlijke thee dus! Ik ben ontzettend benieuwd naar meer thee van Cleo's want deze Happy hammam heeft inmiddels mijn hartje gestolen. 

Bee Honest Cosmetics - Handcrème Manuka € 4,99Er zijn bepaalde producten bij de wisseling van de seizoenen die ik niet kan missen. Handcrème is daar één van. Tubes liggen overal door het huis verspreid omdat ik niet mis wil grijpen. Deze Manuka handcrème is een nieuwe aanwinst in de verzorgingslijn van Bee honest. (love the naam ook). Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van Manuka gehoord. Maar blijkbaar heeft Manuka bijzondere eigenschappen en wordt het vaak gebruikt bij huidproblemen. De honing helpt de huid te herstellen, hydrateren en te kalmeren. Ook ga je abrikozenpitolie en vitamine E in de handcrème vinden. Hij is totaal niet vet, wat ik zelf erg fijn vind en hij trekt razendsnel in. Top! Oh en de geur? Die is he-mels! 

Oolaboo - Skin defense DNA emergency lipstick SPF 30 € 15,50
Naast mijn lichtelijke verslaving voor handcrème, is lippenbalsem er ook eentje in deze categorie, kan er niet genoeg van krijgen! Deze Skin defense stick is parabeen en parfumvrij en hij helpt uitdroging van de lippen voorkomen. Yes! Hij is dus speciaal ontwikkeld voor zonnige, koude en winderige omstandigheden. De stick helpt je lippen beschermen tegen de zon. Wat wij vaak nog wel eens willen vergeten ;) De stick bevat een biologisch geproduceerde bijenwas en een heerlijke muntextract. Love it. Ook is de stick verrijkt met zonnebloemolie, biologische kokosolie, vitamine E, biologische rozemarijnextract, biologische calendula en als toetje, een SPF factor van 30. 

Ik heb in mijn leven vrij veel lippenbalsems geprobeerd maar er was er maar eentje die ik constant opnieuw kocht. Deze Skin defense DNA emergency lipstick krijgt een vast plekje in mijn verzameling. Het gevoel wat ik op mijn lippen krijg na het aanbrengen is grandioos. Hij is totaal niet vettig en de munt voel je op je lippen. Plus ik vind de verpakking ook het vermelden waard. Een zwarte glanzende huls met een golden touch. Helemaal te gek. 

We Love The Planet - Natuurlijke zonnebrand stick SPF 20 € 16,50
Deze vriend hierboven bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Hooray! Hij is voorzien van een UV filter op basis van mineralen. Ook is de zonnebrand milieuvriendelijk verpakt in een koker van FSC mix papier. Wat dus betekend dat wanneer de zonnebrand op is, de verpakking gewoon bij het oud papier kan. Zo fijn wanneer merken als We Love The Planet ook denken aan de planeet ♥ (vandaar de naam.... :)

Je huid beschermen tegen invloeden van de zon op een natuurlijk manier, yes! EN wat ik ook erg mooi vind om te vermelden, is dat de zonnebrandsticks voldoen aan alle wetgevingen voor het behoud van koraalriffen, zonder schuldgevoel het water in kunnen springen. I mean..... dat willen we allemaal! 

De geur van de zonnebrand is totaal niet vergelijkbaar met de "reguliere" zonnebrand. Ik denk dat je hiervoor toch echt zelf de JouwBox moet gaan aanschaffen, want de geur is fantastisch. Ik vind persoonlijk alle zonnebrand zo een intense geur hebben die ik niet zo kan verdragen. De stick smeert erg prettig uit en er ontstaat geen gekke witte waas op je huid. Dit is ook de perfecte zonnebrand voor onderweg trouwens. 

Intenswines - Biologische witte wijn selection M Blanc € 4,40
Roep je wijn, dan roep je Kim. Daar gaan we niet moeilijk over doen, dat is het gewoon. Punt. ik stond er eigenlijk nooit zo bij stil en kocht vaak een goedkope wijnfles uit de supermarkt. Geen flauw idee hebbende dat er ook alternatieven, of beter gezegd: mooie alternatieven bestaan. Maar sinds mijn lieve wederhelft af en toe wat wijn voor mij meeneemt, zag ik ineens dat de wereld van wijn intens was. En met intens bedoel, intens grooooot. Dus ik was erg benieuwd naar deze biologische badboy. 

Domaine de Marotte is van twee Nederlandse wijnboeren gevestigd in de noordelijke Provence, Zuid-Frankrijk. Hoe leuk is dit! De wijnen die zij maken zijn gebaseerd op werken met respect voor de natuur en biologisch gecertificeerd.  Samen met Janneke Rutten van Intens Wines is er besloten de selection M Blanc te creëren. De wijn is een blend van Chardonnay (oehjaa), Viognier en Grenache blanc. Moet ik eerlijk zeggen dat ik die laatste twee even moest Google'en. 

Oke nu even naar het stukje waar we allemaal op hebben gewacht, de smaak van de wijn. Pooooehh, zo enorm fris! Ik denk dat dit ook een heerlijke toegankelijke wijn is voor een feestje. Ik lees net dat de wijn heerlijk smaakt bij barbecue gerechten. Dus mocht er nog een bbq feestje op de planning staan deze gekke zomer, dan kan ik deze Selection M Blanc absoluut aanraden. Ik ben echt een gigantische noob wat betreft het omschrijven van een wijn, dus dat laten we lekker zo ;) 

MayBeauty - Body scrub met Coffee & coconut cream € 25,-Scrubs, daar mag je mij best voor wakker maken. Hold your horses, een goeie en fijne scrub. De scrub die in de JouwBox zit wil je hebben, geloof mij. Dit was overigens mijn ontgroening met scrub in een zakje. Ha! De scrub van MayBeauty is vegan en gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Scrubben doe ik trouwens nog niet zo lang. Ik gunde mijzelf die tijd niet. Dus als je dit leest en het klinkt herkenbaar, maak-die-tijd voor jezelf. Doe het! De scrub is een heerlijke mix van luxe koffiebonen en koudgeperste kokosolie. Zo exfolieer en hydrateer je je huid zodat je huid weer schoon aanvoelt. 

De scrub kun je gebruiken voor je lichaam maar ook voor je gezicht. Fijn vind ik dat! Wanneer je het zakje met scrub opent is alsof de koffie hemel is opengebroken. De geur die eruit komt is gewoonweg niet normaal lekker. De scrub zelf lijkt precies op de koffie in mijn koffiepotje. Waar was deze scrub mijn hele leven???? Maar hoe werkt dit precies, nou het is eigenlijk heel simpel. Je maakt je huid eerst nat en neemt dan een handje scrub. Dit masseer je met ronde bewegingen op de huid. Spoel daarna de scrub af met lauwwarm water. En wil je nog een kersje op deze scrub? Komtie: Je hoeft na het gebruik van deze scrub geen producten meer te gebruiken. MayBeauty strikes! Dat is toch rete fijn? Mijn huid voelt zo zo zo fijn aan na het gebruik. geen trekkerig gevoel of iets wat daarbij in de buurt komt.

Mudmasky - Mineral infused double cleansing mask € 49,-
We gaan gauw door met deze mooie dame, de double cleansing mask van Mudmasky. Een nieuw pareltje heb ik hier in mijn handen. Mudmasky was tot voor kort nog niet herkenbaar voor mij. Ze is geurvrij en schuimt niet. Ze is doordrenkt met rijke mineralen om je gezicht te ontgiften en diep te reinigen voor je gaat slapen. Ja girls, dit is enorm belangrijk. Als ik nu kijk wat mijn verzorgingsroutine was een etmaal geleden, dan kan ik wel janken. Maar goed, het is nooit te laat om opnieuw te leren. Het masker bestaat uit een mix van reinigende mineralen en de basis Marokkaanse klei. Jummie! Deze formule vermindert roodheid en helpt acne voorkomen en verminderen. 

Wat je ook in je kast hebt staan, leave it! Dit is de godin van de maskers. Je verwijdert eerst je make up, maakt je gezicht nat met warm water en brengt een kleine hoeveelheid van het reinigingsmasker aan door zachtjes met cirkelvormige bewegingen de modder in je huid te masseren. Je laat het masker even zitten en Mudmasky zegt, ondertussen kun je je tandenpoetsen. Daarna gebruik je warm water om het masker af te spoelen met warm water en daarna koud water. Droogdeppen en klaar ben jij voor je schoonheidsslaapje. 

The Health Factory - SOS Magnesium spray 50ml € 22,95Oh jongens, met deze spray gaat er een nieuwe wereld voor mij open. Dan heb ik het over de SOS Magnesium spray van The Health Factory. Nooit eerder mocht ik een product in mijn handen krijgen die op alle fronten mijn leven zo zou verfijnen ;) En dat meen ik. Soms ben ik een wandelende stress bom en uit dat zich in spierkrampen. Maar laten we het daar nu niet over hebben, wel over mijn gigantische kriebelbenen, of te wel, rusteloze benen. Ik weet nog dat ik heel vroeger een keer een pakketje aan vroeg voor dit fenomeen. Wat overigens ontzettend naar is, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. (sorry!) Vaak komen die kriebelbeentjes als ik te laat naar bed ga, moe ben of gewoon zomaar ineens uit het niets. Deze spray is een eerste hulp bij kramp, (spier)pijn en spanning. Nou wist ik al enige tijd dat magnesium supplementen erg goed kunnen bijdragen aan bepaalde stress achtige dingen, maar een spray had ik nog niet eerder gezien. Je begrijpt, ik ben razend enthousiast!!! 

Dus, de spray. Dit is dus een nieuwe vorm van magnesium voor je huid. De mini ultra kleine deeltjes magnesium bereiken met gemak spieren en zenuwen + voeden de lichaamscellen. Directe ontspanning (halleluja i need that) en ook verlichting. Wil je nog iets leuks horen? Je kunt de spray zelfs in je mond sprayen. Echt waar! De spray bevat alleen zuiver water en puur magnesium. Verder niks! De spray heeft een fijn formaat. Ook handig dus om mee te nemen in je tas. Je kunt je flesje vullen met een grotere fles nano magnesium. 

Wat mij betreft is dit een product wat iedereen bij zich zou moeten dragen. We hebben allemaal wel te maken met bepaalde momenten waar het stress en spanning niveau door het dak stijgt. Ik ben hier intens blij mee en ga direct een grotere fles aanschaffen. Ik heb de spray inmiddels altijd bij mij in de buurt. Ik heb bijvoorbeeld in de avonduurtjes, wanneer ik eindelijk kan ontspannen, last van mijn verkrampte spieren. Ik heb er wel eens op gelet hoe ik bijvoorbeeld tv kijk. Compleet verkrampt en niet in ruststand. Deze spray............ allemachtig!! Love this! 

Ik dacht even door de box heen te gaan, maar dat is niet gelukt! Ik ben van mening dat jij, die dit leest direct een JouwBox zou moeten bestellen. Probeer het! En vergeet vooral niet de JouwBox in gedachten te houden wanneer je weer eens voor de missie staat om een leuk cadeau voor iemand te hosselen. Ik ben fan! Fan van JouwBox! 

Bestel hem hier!