Zo maak je van je droogmolen een knus chill plekje

Beeld: Tess Guinery


Vorig jaar in April werd ik getriggerd door een foto die ik op Instagram tegen kwam. Het was er eentje van de getalenteerde Tess Guinery. Je weet wel, van het fantastisch boek - The Apricot Memoirs ♥ Sowieso is Tess wat mij betreft het volgen waard. Haar plaatjes zijn altijd zo intens magisch. 

Terug naar die foto van vorig jaar. Die zie je hierboven. Tess toverde haar droogmolen in een knus plekje voor haar kids. Dit moet je toch proberen? kinderen vinden het heerlijk om hun zelf even terug te trekken uit deze wereld. Wie niet! En hiermee kunnen ze zich niet alleen terugtrekken uit de wereld maar ook voor uit de zon. Kids kunnen erin picknicken en noem het maar op. Ook heel fijn trouwens om er een zwembadje onder te zetten voor de kleinere pukkies. 

Kleden hebben we allemaal wel in overvloed toch? En anders heb ik nog een fijne tip voor je - de duurzame picknickkleden van Ookinhetpaars. Gemaakt van heerlijke zachte en gerecyclede wol aan de ene kant en de andere kant is waterafstotend. Heel fijn! 

Er zijn intens veel kleuren verkrijgbaar. De één nog mooier dan de ander. Ook heel handig is de mogelijkheid om de picknickleden op te rollen wanneer je een leren band bij je picknickkleed besteld, zodat je je picknickleed mee kunt dragen of hem fijn kunt opbergen. Mocht je geen droogmolen hebben, dan kun je ook een touw spannen door je tuin en daar een kleed overheen hangen zoals hieronder. Gezellig aankleden met kussens en je kids of jijzelf kunt hier prima vertoeven. 


En het waterafstotende picknickleed van Ookinhetpaars is een musthave voor op het gras. Geen natte en koude bips. 

Heb je een trampoline in de tuin? Hier kun je ook een geweldig cozy plekje van maken om te chillen. En wanneer het warm genoeg is slapen onder de sterren een fantastisch idee.