Doorgaan naar hoofdcontent

Cadeau tip: Little Dutch Poppenhuis speelset

Wat geef je je kind van 2 jaar wanneer ze 3 grote zussen heeft met een speelgoed collectie waar ik jaloers op ben? Een vraag die sowieso 3 keer per jaar terug komt, met een verjaardag, sinterklaas en kerst. Dan heb ik zelf iets verzonnen, maar dan wil de familie natuurlijk ook cadeau tips....Ik kwam de houten speelsetjes voor een poppenhuis tegen van Little Dutch , die moest ik hebben. Of nou ja mijn kind dus ; )  De meiden hier hebben een gezamenlijk poppenhuis. Er staat nog eentje in de schuur om op te knappen, maar daar heb ik inmiddels een tien jaren plan van gemaakt. Er staan poppenhuis meubeltjes in het poppenhuis, maar de poppetjes ontbreken. Dus voor Sinterklaas besloot ik dat dit wel een mega goed cadeau zou zijn voor de jongste.  Ik stuitte dus tegen de Little Dutch speelsets voor in het poppenhuis. Je hebt verschillende soorten. Ik koos in dit geval voor het setje met de hond en de kat waar een hondenhok bij zit, twee bakjes voor het botje en de vis. Helemaal leuk. Daarnaast

Zo maak je van je droogmolen een knus chill plekje

Beeld: Tess Guinery


Vorig jaar in April werd ik getriggerd door een foto die ik op Instagram tegen kwam. Het was er eentje van de getalenteerde Tess Guinery. Je weet wel, van het fantastisch boek - The Apricot Memoirs ♥ Sowieso is Tess wat mij betreft het volgen waard. Haar plaatjes zijn altijd zo intens magisch. 

Terug naar die foto van vorig jaar. Die zie je hierboven. Tess toverde haar droogmolen in een knus plekje voor haar kids. Dit moet je toch proberen? kinderen vinden het heerlijk om hun zelf even terug te trekken uit deze wereld. Wie niet! En hiermee kunnen ze zich niet alleen terugtrekken uit de wereld maar ook voor uit de zon. Kids kunnen erin picknicken en noem het maar op. Ook heel fijn trouwens om er een zwembadje onder te zetten voor de kleinere pukkies. 

Kleden hebben we allemaal wel in overvloed toch? En anders heb ik nog een fijne tip voor je - de duurzame picknickkleden van Ookinhetpaars. Gemaakt van heerlijke zachte en gerecyclede wol aan de ene kant en de andere kant is waterafstotend. Heel fijn! 

Er zijn intens veel kleuren verkrijgbaar. De één nog mooier dan de ander. Ook heel handig is de mogelijkheid om de picknickleden op te rollen wanneer je een leren band bij je picknickkleed besteld, zodat je je picknickleed mee kunt dragen of hem fijn kunt opbergen. Mocht je geen droogmolen hebben, dan kun je ook een touw spannen door je tuin en daar een kleed overheen hangen zoals hieronder. Gezellig aankleden met kussens en je kids of jijzelf kunt hier prima vertoeven. 


En het waterafstotende picknickleed van Ookinhetpaars is een musthave voor op het gras. Geen natte en koude bips. 

Heb je een trampoline in de tuin? Hier kun je ook een geweldig cozy plekje van maken om te chillen. En wanneer het warm genoeg is slapen onder de sterren een fantastisch idee.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.